• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışmalımıyim

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Detay vermeden konuya girecegim bir kadın uyusturucu bagimlisi eş tarafindan surekli dayak ve hakarete maruz kaliyorsa herkes yaninda gibi gorunup yinede bisey yapamiyorsa bu kadin benden akil istediyse. Ona boşan demelimiyim ve bu boşanma surecinde gerek sahitlik gerekse psikolojik destek vermelimiyim ?

Yakınim olur ifşa olmamak icin yakınlık derecemi soylemek istemiyorum.

Bu kadin daha oncede bu tur konuda benden destek istedi oldumda herkesi karsima da aldim ama bosanmaktan vazgecti.

Not. Kadinin 1 de oglu var....

Psikolojik destek almasını sağlayın,koşullarını tam olarak idrak edebilmesi için gerçekçi bakış açısı kazanması gerekiyor.

Boşan deseniz,ileride boşandığında zorluklar karşısında baş edemeyip size suçu yükleyebilir.daha öncesinde zaten boşanmaktan vazgeçmiş biri karşınızdaki,kişilik olarak güçlü değil,bu nedenle yardım alsın.

geri kalan konularda öncülük etmeyin,sorun teşkil edebilir

Kadına şiddet için o merkez numarasını arayın internette vardır onun dışında yapacak bir şeyin yok kendisi karar verecek hayatını düzeltecek uygulayacak sen kadına şiddet için devlete ulaş

Detay vermeden konuya girecegim bir kadın uyusturucu bagimlisi eş tarafindan surekli dayak ve hakarete maruz kaliyorsa herkes yaninda gibi gorunup yinede bisey yapamiyorsa bu kadin benden akil istediyse. Ona boşan demelimiyim ve bu boşanma surecinde gerek sahitlik gerekse psikolojik destek vermelimiyim ?

Bu kadin daha oncede bu tur konuda benden destek istedi oldumda herkesi karsima da aldim ama bosanmaktan vazgecti.

karışma asla karışma, bak barıştı diyosun sen kötu olursun.

Bir kere denemişsin hala niye uğraşıyorsun ? Kendi istemedikten sonra boş yere ortaya çıkıp harmandalı oynamanın bir anlamı yok

Vazgecmeyecegini bilsem yardımcı olun derim ama belli ki nankör biri. Böyle birine akıl bile vermeyin sonra sizi suçlar

Şahitlik olaylarina kolay kolay karişmazdim ben.
Psikolojik destegi de veremezdim cunku 1 gun degil, 2 gun degil bu devamli bu tarz muhabbetleri kaldiramazdim ben zaten bir kere boşanmaktan vazgeçmiş.
Bilmiyorum siz katlanabiliyorsaniz...

Valla kocası sizi öldürebilir bile , karımın aklını çeliyorsun diye. bu soruya 10 yıl önce olsa elinden geleni yap derdim, şu an sırtını dön diyorum.Ama Çocuk için ilgili kuruma başvuru ihbar yapılabilir.

Bu tür durumlarda ne acı ki zarar gören kadının yanında durabilmek, kendi güvenliğimizi tehlikeye atmak zordur. Sizi içten tebrik ederim bir kere bunu başarmışsınız. Fakat ben olsam ikinci kez ( kişi ilkinde kendisi vazgeçtiği için) yapamazdım.

Karismayin...kimse kimsenin elini ayagini baglamiyorsa,evde hapis degilse istese vurup kapiyi cikip gidebilir.Bosan dersin koca tatli gelir,kocasiyla arasini bozmaya niyetlendigini bile soyleyebilir.Yazdigimi gaddarca bulabilirsin ama biz bu forumda neler okuduk degil mi?Birakin ne yaparlarsa yapsinlar.

Boşanmak bireysel bir karar,sizin desteğinize ihtiyacı yok..Şahitlik açısından derseniz bir kere yanında olmuşsunuz ama geri adım atmış,bence aynı şeyi bir daha yapmak zorunda değilsiniz.Uyuşturucu bağımlısı olmasa aksini söyleyebilirdim ama kendinizi de düşünmeniz lazım. Ayrıca bağımlı birinden boşanmak için bence şahite de ihtiyacı yok.Mahkrmede bu durumu söylesin,eminim kan testlerinde falan çıkacaktır ya da geçmişinde bi yerinde zat2n pislik bulaşmıştır. Boşanmasının zor olacağını sanmam.( Ayrıca dayak ve hakaret de varmış. Bi zahmet darp raporu alsın.İnsan önce kendisini düşünecek başkasından bişi isteyene dek)

ben suclu gorunmeyi onemsemez eget bu kadin benden yardim istiyorsa yardim ederdim. ancak eger yardim istemiyorsa fazla dillendirmezdim.

Psikolojik destek almasını sağlayın,koşullarını tam olarak idrak edebilmesi için gerçekçi bakış açısı kazanması gerekiyor.

Boşan deseniz,ileride boşandığında zorluklar karşısında baş edemeyip size suçu yükleyebilir.daha öncesinde zaten boşanmaktan vazgeçmiş biri karşınızdaki,kişilik olarak güçlü değil,bu nedenle yardım alsın.

geri kalan konularda öncülük etmeyin,sorun teşkil edebilir

Kesinlikle psikolojik , fiziksel yardim istemiyor degismiyor degisecegini ima bile etmiyor. Bosan benden sana zarar vericem deyip duruyor karisina

Size soyle boyle yapin diyemem vebalde almak var
Sadece ayni seyi yasasam daha once destek olupta ,yardimci olup,vazgectiyse istemediyse demekki kendine guveni vardir,o evlilikten umudu vardir evlilik iki kisi arasinda bilmedigimde var heralde der hic karismazdim

Ilkınde destek olup bosanmaktan vazgectıyse ben olsam karısmam adam bıde madde bagımlısı sıze bela olabılır. Bence sadece kadın sıgınma evlerını fılan oner gerısıne karısma muhtemelen yıne bosanmaz zaten. Oyle bırınden kurtulması ıcınde sıgınma evıne gıtmesı gerek zaten cogu bırakmıyor kadının pesını ve neler yapıyorlar ınsallah akıllı davranıp sorunsuz kurtulur o es kısıınden

Back
X