• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışmalımıyim

Oğlu varsa kesinlikle boşanmalı çünkü hiçbir çocuk mutsuz bir aileyi haketmiyor..babasının uyuşturucu krizlerini,annesini dövmesini, küfürlerine maruz kalmasini görüp ,işitmesininbir faydası olacak mi?babalık yapmak bu mudur ?belki o çocukta dayak yiyor.
Ayrıca çevrenizdekilerin nasıl bu birlikteliğe de onay verdiğini anlamadım.tabii tabii çocuk var dayanmalı değil mi? Bazen çocuğa en iyi gelen ailesinin bir arada olması değil ayrılmasıdır
Birde bir gün bu adam kriz geçirip ailesini öldürürse sizin de içiniz içinizi yer.bence yardım edin.

Oğlu varsa kesinlikle boşanmalı çünkü hiçbir çocuk mutsuz bir aileyi haketmiyor..babasının uyuşturucu krizlerini,annesini dövmesini, küfürlerine maruz kalmasini görüp ,işitmesininbir faydası olacak mi?babalık yapmak bu mudur ?belki o çocukta dayak yiyor.
Ayrıca çevrenizdekilerin nasıl bu birlikteliğe de onay verdiğini anlamadım.tabii tabii çocuk var dayanmalı değil mi? Bazen çocuğa en iyi gelen ailesinin bir arada olması değil ayrılmasıdır
Birde bir gün bu adam kriz geçirip ailesini öldürürse sizin de içiniz içinizi yer.bence yardım edin.

Cevre de arrtik karişmak istemiyor. Bana dokunmayan yilan misali

Detay vermeden konuya girecegim bir kadın uyusturucu bagimlisi eş tarafindan surekli dayak ve hakarete maruz kaliyorsa herkes yaninda gibi gorunup yinede bisey yapamiyorsa bu kadin benden akil istediyse. Ona boşan demelimiyim ve bu boşanma surecinde gerek sahitlik gerekse psikolojik destek vermelimiyim ?

Yakınim olur ifşa olmamak icin yakınlık derecemi soylemek istemiyorum.

Bu kadin daha oncede bu tur konuda benden destek istedi oldumda herkesi karsima da aldim ama bosanmaktan vazgecti.

Not. Kadinin 1 de oglu var....
Eğer bu kişi kardesimse destek olur boşanmasını sağlarım her şeyine de karisirim

Bazen dışarıdan birinin "Hadi" demesine ihtiyaç duyabiliriz.
10 kez yardım istese 10 kez vazgeçse 11. kez yine yardım ederdim.

En son vazgectiginde birdaha karisirsam s... zim dedim ama yine ikilimde kaldim gonlum nedense destek olmaktan yana maddi manevi her turlu. Cunku 3.sayfa haberlerinde olsun istemiyorum

En son vazgectiginde birdaha karisirsam s... zim dedim ama yine ikilimde kaldim gonlum nedense destek olmaktan yana maddi manevi her turlu. Cunku 3.sayfa haberlerinde olsun istemiyorum
Boşanmak zor bir süreç.
Çoğu insan cesaret bile edemiyor bu kararı almaya.
Siz destek olduğunuzda muhtemelen düzenini bozmaması konusunda çok kişi konuştu.
Belki önünü göremedi. O zaman neler yaşadı bilmiyorum ama en azından destek aradığını tahmin edebiliyorum.

Detay vermeden konuya girecegim bir kadın uyusturucu bagimlisi eş tarafindan surekli dayak ve hakarete maruz kaliyorsa herkes yaninda gibi gorunup yinede bisey yapamiyorsa bu kadin benden akil istediyse. Ona boşan demelimiyim ve bu boşanma surecinde gerek sahitlik gerekse psikolojik destek vermelimiyim ?

Yakınim olur ifşa olmamak icin yakınlık derecemi soylemek istemiyorum.

Bu kadin daha oncede bu tur konuda benden destek istedi oldumda herkesi karsima da aldim ama bosanmaktan vazgecti.

Not. Kadinin 1 de oglu var....
Forumda tanınan biri misiniz, nasıl ifşa olacaksınız? Uzman mısınız, nasıl psikolojik destek vereceksiniz? Kadın bunlara rağmen hala adamla evli kalmayı seçmişse bence de siz müdahil olmayın. Belli ki normal bir kafa değil.

Boşanmak zor bir süreç.
Çoğu insan cesaret bile edemiyor bu kararı almaya.
Siz destek olduğunuzda muhtemelen düzenini bozmaması konusunda çok kişi konuştu.
Belki önünü göremedi. O zaman neler yaşadı bilmiyorum ama en azından destek aradığını tahmin edebiliyorum.

Insanlar yapici ve aklina giriyorlar vaaatler veriyorlar. Yapmaz artik tamam biz seni koruruz vs.. bende normalde yapiciyim ama bu insana karsi yikiciyim cunku sonu yok. Onunda sevmeye sevilmeye hakki var.

Forumda tanınan biri misiniz, nasıl ifşa olacaksınız? Uzman mısınız, nasıl psikolojik destek vereceksiniz? Kadın bunlara rağmen hala adamla evli kalmayı seçmişse bence de siz müdahil olmayın. Belli ki normal bir kafa değil.

Konumu okuyan ve parcalari birleştiren insanlara ifşa olabilirim

Buna coook benzer bir durum yasadim ve konu actim lutfen oku vaktin olursa. Benim en yakin arkadasimdi... yillarca destek oldum ama ayni olaylar girdap gibi devam etti.... en en sonunda agizini burnunu dagitan madde bagimlisi esi ile baristi. Adam benle gorusmesini yasaklamis guya ve arkamdan "kocamla barisinca mutsuz oldu" dedi. Yani kabak benim basima patladi...😑😑

ama bu kisi kardesimse, onumde sultan suleyman bile olsa durmazdim o da ayri bi konu😤

Daha önce destek olduğum halde yapmadıysa önayak olmazdım. Bu konuda fikrimi biliyorsun kendin için birşeyler yapmak istiyorsan harekete geçtiğin zaman yanında olurum der geçerdim. Yoksa böyle yarı yolda kalmak sinirimi bozardı.

Kesinlikle psikolojik , fiziksel yardim istemiyor degismiyor degisecegini ima bile etmiyor. Bosan benden sana zarar vericem deyip duruyor karisina
Buna rağmen bu adamdan gitmek ona zor geliyorsa, bulaşma sen hiç elleşme. Yardım edeceğim derken sen zarar göreceksin. Kurtarılmayı istemeyen birini kurtaramazsın.

Akıl mı istedi yardım mı istedi?
Boşanmaya karar vermek zor. Cesaret bulmak zor.

Bu olanları görüp de durduk yere “boşan” demezdim ben olsam. Akıl istediyse “senin yerinde ben olsaydım ..... yapardım ama bu senin hayatın, senin kararın” derdim ve ne karar verirse onu destekleyeceğimi söylerdim.

Eğer gerçekten boşanmak istiyorsa şahit bulmak önemli ve zor. Örneğin benim evimin içindeki çocuk bakıcımın şahitliği önemli idi avukatımın söylediğine göre, çünkü evin içinde bizzat olanları görüyor. Ama kız aileyi bozan ben olmak istemem dedi ve şahitlik yapmadı. İkinci derece önemli kişileri bulmak zorunda kaldım.
Sizin durumda da sizin şahitliğiniz ne kadar önemli bilmiyorum. Ama sizden talep ettiyse ben olsam yardım ederdim. Ederken de şunu söylerdim: “bak canım, geçen sefer senin yüzünden herkesi karşıma aldım, ben kötü oldum, o yüzden bu son. Bu olanlar çocuk oyuncağı değil, ben de senin gel deyince gelen git deyince giden maşan değilim. Aklına başına al, bu sana son yardımım”

Bir daha vazgeçerse ben yokum yani. Bunu bilsin.

Yakınlık derecenizi bilmiyorum ama kısır döngüye giriyor insanlar, kendi hayatları ile İlgili gerçeği göremiYorlar. Eğer şu an böyle bir uyanma yaşadı ise yanında olun, kendinizi çok feda etmeden.

Ailemden birisiyse kardeşim gelinimiz vs gibi asla bırakmazdım ama kolu komşuysa bir kere önayak olduğum halde o boşanmamışsa bir daha bende akıl vermezdim sonuçta dış kapının dış mandalıyımdır.
Etrafında oturan birisiyse her kavgalarında her darpta polisi ara ismini vermeden ihbar et ama

Akıl mı istedi yardım mı istedi?
Boşanmaya karar vermek zor. Cesaret bulmak zor.

Bu olanları görüp de durduk yere “boşan” demezdim ben olsam. Akıl istediyse “senin yerinde ben olsaydım ..... yapardım ama bu senin hayatın, senin kararın” derdim ve ne karar verirse onu destekleyeceğimi söylerdim.

Eğer gerçekten boşanmak istiyorsa şahit bulmak önemli ve zor. Örneğin benim evimin içindeki çocuk bakıcımın şahitliği önemli idi avukatımın söylediğine göre, çünkü evin içinde bizzat olanları görüyor. Ama kız aileyi bozan ben olmak istemem dedi ve şahitlik yapmadı. İkinci derece önemli kişileri bulmak zorunda kaldım.
Sizin durumda da sizin şahitliğiniz ne kadar önemli bilmiyorum. Ama sizden talep ettiyse ben olsam yardım ederdim. Ederken de şunu söylerdim: “bak canım, geçen sefer senin yüzünden herkesi karşıma aldım, ben kötü oldum, o yüzden bu son. Bu olanlar çocuk oyuncağı değil, ben de senin gel deyince gelen git deyince giden maşan değilim. Aklına başına al, bu sana son yardımım”

Bir daha vazgeçerse ben yokum yani. Bunu bilsin.

Yakınlık derecenizi bilmiyorum ama kısır döngüye giriyor insanlar, kendi hayatları ile İlgili gerçeği göremiYorlar. Eğer şu an böyle bir uyanma yaşadı ise yanında olun, kendinizi çok feda etmeden.

Hala duzelir mi umudu yasiyor ne diyeyim allah islah etsin. Ilkinde çok kotuydu buyuk kavga olay cikti. Sonra toparladilar ve kadin cikti karsima hamileyim dedi. Tam o kavga ettikleri sirada hamile kalmiş. Neyse dedik mutlu olurlar inş. 3 aylikken bebegini kaybetti.
Destek falan olduk ama ilk oglu cok skintili evde surekli kavga gurultu dayaktan oturu asiri saldirgan benim 6 aylik ogluma bile vuruyor. Kizamiyoruz da cocuga.
Ben soyleyecegimi soyleyip geri cekildim gerisi kendisinden

Back
X