Kariyer meselesi

+1liyor ve ekliyorum;arabam yok tekerlek alıyorum mevzusu olmuş sizinki,arabayı alin tekerlek olayına sonra girersiniz

Düşüncenize saygı duyuyorum. Teşekkürler !

Ne kadar şımarmışsın uzaktan üniversite okudun diye ki açık öğretimi ünv yerine bile koymuyorum. Çevreniz değil resmen siz kendiniz eşinizi küçük görüyorsunjz siz sorun yapıyorsunuz. Evet kültür farkı var kesinlikle ama aşağılarda olan sizinki

+1

Yorumları okurken bakayım aklımdan geçenleri biri yazmis mi diyordum ki yorumunuzu gördüm :)

Kucumsemiyorum kesinlikle ve saygı duyuyorum ama bugün elini sallasan AÖF işletme iktisat mezununa çarparsin.Hani zor şartlarda kendi imkanlarinla hukuk,tıp gibi bir bölüm okurda mezun olursun,o zaman belki eğitim-statü farkının sorun olabileceği konusunda endişe duyarsın.Boylesi biraz komik durmuş :)

Bir de müfettiş ,denetmen falan öyle çok basit değil,alan sınavları,yabancı dili,mülakatı var da var yani.İyi üniversitelerin örgün bölüm mezunları bile çok çok zorlanıp sayıyla girebiliyor.İmkansiz değil elbette,sadece şimdiden atanmış gibi stres yapmak fazlasıyla gereksiz.

Siz o sınavları kazanıp başlarsanız,kimse sesini çıkaramaz zaten takdir eder sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…