- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
- Konu Sahibi dumanseda122
-
Aynen bu konudan sonra ben de tereddüte düştüm..kariyer okuyarak yapılmıyor demek kiBildiğim kadarıyla sekreterliğin yeni adı. Hakkaten ilginç üniversite diploması istiyor ama üniversite okuyanların da avm de satış yapmasını savunuyor. Çelişkili... Okuduğum bölümden dolayı pişmanım.
Lise mezunu olarak en az 3 bin istiyorsunuz, pazarlık payı olsun diye ve kabul ediyorlar. Vay anasını. Bize diplomayı boşuna rulo şeklinde vermiyorlar
ben kkda yazan her şeye inansaydım dayımı bile bulurdum burdannoktası virgulune kadar katılıyorum.. nasıl olabılıyor bu .. Acaba biz mi cok mütevazi ve kanaatkar davranıyoruz hem iş bulamayınca sucu devlette degıl kendınızde arayın dıyor hemde ne okuyabılırım dıyor buarada egıtım durumu önlisans mezunu yazmıs
İstanbulda her ilçeye 2şer üniversite düştüğünden beri diplomanın da, aöf sisteminin getirdiği eğitimin kalitesizliğiyle de bizi bitirdiler. Boşverin okumayın siz üniversite, konu sahibesi.
Muhendis olmak için zeka gerekiyor kusura bakmayin. Diger bolumler icin de oyledir elbette.universite okumak kolay degil universite mezunuysaniz bilmeniz gerekir.yata yata bitirmedim sahsen ben.cv si dolu olan,yabanci dili,mesleki bilgisi olan da is bulamiyor neden? Madem siz biliyorsunuz is bütün bunlara rağmen is bulunamiyorsa anlatan ne yapmamiz gerek,bilelim.
Benim zamanimda muhendis olmak için zeka gerekiyordu,simdi muhendis olmak eskiye gore daha kolay,dolayisiyla piyasada yoğunluk
var. CV si dolu insanlar da is bulamiyor. Ayrica okumak öyle kolay değil,dediğimiz gibi bi şekilde bitiyor falan da yok. Üniversite mezunuysaniz bilmeniz gerekir.yata yata bitirilmiyor.yukarıda da arkadaşlar yazmis yabancı dili olan,mesleki bilgisi olan var.neden is bulamiyor. Bunlara rağmen is bulunamıyor madem siz anlatan nasil is bulunuyormuş og
ya bi bırakın allasen. ben de mühendislik okudum dereceyle girilen bir okulda. okumak dedigin kolay bir iştir, zor diyene şaşarım. yata yata bitmiyor elbette ama çok zor bir işmiş gibi de anlatmayın burada. yüksek lisans da doktora da kolaydır aynı şekilde. hadi üniversite görmeyenler inanır belki de bana anlatma bari...
üniversite sınavında derece yapanları da zeki bulmuyorum ben. sınavda derece yapanlar zeki mi ya da derece yapamayanlar geri zekalı mı? hiç ilgisi yok. insanların ilgisi, egilimi, becerileri farklı faklıdır. sen bunu 3 saatlik 5 seçenekli sınava indirgeyip de ''burada derece yapanlar zekidir, digerleri ise embesildir'' çıkarımını yaparsan ben buna gülerim. aynen IQ testi gibi... IQ testi de saçmalık. IQ testiyle zekanın ölçülebilecegine inananlara da gülüyorum.
sen üniversite okumuşsun, kendini zeki de görüyorsun belki ama hayatın gerçeklerini daha anlayamamışsın, basit kurallardan dahi bihabersin maalesef.
ya bi bırakın allasen. ben de mühendislik okudum dereceyle girilen bir okulda. okumak dedigin kolay bir iştir, zor diyene şaşarım. yata yata bitmiyor elbette ama çok zor bir işmiş gibi de anlatmayın burada. yüksek lisans da doktora da kolaydır aynı şekilde. hadi üniversite görmeyenler inanır belki de bana anlatma bari...
üniversite sınavında derece yapanları da zeki bulmuyorum ben. sınavda derece yapanlar zeki mi ya da derece yapamayanlar geri zekalı mı? hiç ilgisi yok. insanların ilgisi, egilimi, becerileri farklı faklıdır. sen bunu 3 saatlik 5 seçenekli sınava indirgeyip de ''burada derece yapanlar zekidir, digerleri ise embesildir'' çıkarımını yaparsan ben buna gülerim. aynen IQ testi gibi... IQ testi de saçmalık. IQ testiyle zekanın ölçülebilecegine inananlara da gülüyorum.
sen üniversite okumuşsun, kendini zeki de görüyorsun belki ama hayatın gerçeklerini daha anlayamamışsın, basit kurallardan dahi bihabersin maalesef.[/QUOT
Çok biliyosun çok,tamam anladık
mühendislik okums biri mühendislikte iş bulamıyorsa iş bulamamış olur.. neden satış danışmanlıgına baksın... çok garipsiniz.O zaman iş bulamıyorum demeyin. 'Aradığım işi bulamıyorum bulduklarımı beğenmiyorum deyin.'
İşsiziz ah vah diye kimseye kendinizi acındırmaya çalışmayın kimseyi de kandırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?