• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmakarisigim

Ben yapmistir demiyorum. Yanlis olmasin. Tavsiyem su: adama yumusak yuzlu olun ve arkasindan arastirin. Bir anda facebook sifresini isteyin misal. Kadinin numarasini isteyin. Kadinla bulusun. (aramayin bulusun) ama bunu yaparken esinizin sucu olmadigi halde kadinin esinize suc atabilecegini de unutmayin.

Cok cok goz acik olmalisiniz.

Yazdigimi okumadiniz herhalde. :) babam bizim ustumuze yemin etti. Ve aldatmisti. Millet yemin etmez deyip duruyor. Edeni var.

Kuran ustune edeni de var cocugu ustune de.

aynen dediginiz gibi
benimkide kurana el basti dinim imanim Allah in adina yeminler ediyorum yok oyle birsey dedi
ama vardi hemde birkac yildir

Esiniz mudurmus. Neden atmamis isten?

Esiniz yalan soyluyor tek tespitim bu...

Mrb kızlar hepinize çok teşekkür ederim bütün gece msj yazmis bana sen boşanmak istiyorsun bunlar bahane diye üste çıkmaya çalışıyor okdr yemin ettim daha ne yapim bi o.... yüzünden yuvani yikiyosun gibi şeyler yazmış sabah kapıyı açtım sarhoş birsürü bağırdı gitti yattı delirmek üzereyim bu ev beni boguyor resmen He kıza msj atmış mis karimla yuzlesiceksin diye oda sen kimsin taniyamadim yazmış ben artık hiçbişey anlamiyorum

Kendimden yola çıkarak söylüyorum bir kere birinin beni aramasından rahatsızsam direk eşime anlatırdım. Onun dışında belki bir kere yazma bana falan derdim ama 50 kere mesaj 12 kere arama gibi durumara girmezdim.
Artık eşiniz yalan mı söylüyor doğru mu bilemem ama böyle şeylerde anında tepki vermeniz çok yanlış olmuş. Biraz takip edip kanıt toplamak ve gizliden olayı öğrenmek gerekiyor. Yakalanan bir isan asla itiraf etmez, gerekirse karşıdaki kişiyle anlaşmalı olarak mesaj oyunu oynarlar...bak ben sana mesaj atıyorum sen de böyle yaz demek hiç zor değil...
Ben olsam inanmazdım ama ani tepki de vermezdim.

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Back
X