- 20 Mart 2014
- 130
- 6
- 18
Merhaba bayanlar. Aslinda nerden ve nasil baslayacagim konusunda bir fikrim yok ama yine de yazacagim. 21 yasinda universite ogrencisiyim. Iktisat okuyacagim bu sene ve bu bolume mecbur kaldigim icin geldim. Isin acikcasi 7 senedir Lupus (sle) adinda bir hastalikla mucadele ediyorum. Bu hastalik beni cok yaraladi. Her sey yarim kaldi anlayacaginiz. Universite sinavina hastanede hazirlandim. Aslinda bunu basarmak bile benim icin buyuk bi mutluluktu. Ama benim icin hep farkli bir hayal vardi. Dil okumak isterken kendimi mf okurken buldum. Ailem karsi cikti. Bu sene hazirlik okudum ve sinava tekrar girdim gelir mi bilemem cokta iyi degildi ama yine de yazdim yabanci dilden tercih yaptim. Pek anlatamadim kendimi ama ne yapacagim bilmiyorum her sey yarim kaldi. Bisiler benim istedigim gibi gitmiyor. O kadar guzel hayalim var. Bir iktisatci olsamda bir cok dil konusabilen bir is kadini olsam fena mi olur. Anlatamiyorum ablalarim... Neseli hayat dolu bir genc kizim. Hayata kafa tutar oldukca cesurumdur ama artik 21 yasindayim ve karar verip o yolda yurumem lazim. Ailemin maddi durumuda iyi degil. Annemin babamin cani cikiyor. Ben de onlari utandirmak istemiyorum. Sadece dusuncelerim karisik.. ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Sizinde kafanizi karistirmis olabilirim uzgunum..