Karman çorman oldum ben ne yapacağım..

Hepinizi iyi günler arkadaşlar;

Yazıları baştan sona kadar okumaya çalıştım konu sahibide buradayken düşündükleri yaamak istiyorum.
Canım benim ilşk önce umarım bu zor durumdan kurtulabilirsin. Mademki topik açtın iyi veya kötü herşeyi dikkate alacağını umuyorum. 6yıllık beraberlik ve 2 yıllık evlilik ardından 1 yıllık ayrı süreç, ama şunu çok merak ediyorum sen kaç yaşındasın ve eşin kaç yaşında?

Ya canım hem aldatılıyorsun, hem de o bayanla konuşmalarını yakalıyorsun, hem de her senin vermen gerekne kararı açıklama yapmadan eşin veriyor ve ayrılmak istediğini söylüyor. Sen yıkılan hayalerini, gururunu, duygularını hatta acını bile yaşamk yerine onunla hala görüşüyorsun.. İŞTE BEN BUNU ANLAYAMADIM:26:

Çünkü, görüşebilirsin hatta barışabilirsin ama ne o öyle ailem bilmesin afedersin ama sen onların gözünde nasıl bir konumdasın ki? Bu ne demek böyle, hadi onları geçtim ya sen? Ya senin hissettiklrn? Ya sana kol kanat geren ailen? Sadece seviyorum demekle olmaz canım benim. Sadece ben onsuz yapamam demekle olmaz.. Bugün sana ve sevgisine sahip çıkamayan yarın bir gün ailenize evlatlarınıza nasıl sahip çıkacak? Ki, çıkmamış seni hatta kendisini aldatmış.. Yapman gereken bütün olanları ailenle paylaşman ve aile terapistinden yardım alman, kendine sahip çık çünkü KİMSE SENİ SENİN KADAR SEVEMEZ!!! Dualarım seninle canım....

ya aynen öyle istee sende yakaladın olayıı yanı tamam benden oldu ama onlada biseyi yok artık.ama herkes su detayı atlıyo zaten aileside birlesmemizi istemiyo ve su asamaya kadar geldikten sonra ona davayı geri çektirmezler.yanı ya aileden olacak ya beni seçecekti ama su durumda aile ağır bastı tabi

işte burda bütün yollar aynı şeye çıkıyor
erkekler çok iyi yalan söyler
biz kadınlarda kandırılmak isteriz
gelse yok öyle bişey o bana askıntı oldu
seni seviyorum devam edelim dese sorun yok
hemen kaldığımız yerden devam etmeye çalışırız
çünkü bunun olmasını isteriz
yaşadığımız şeye inanmak istemeyiz
kabul edemediğimizdendir bu
yalan olduğunu bildiğimiz halde kandırılmak isteriz
işte konu sahibi arkadaşta aynı bu durumda
bu yüzdendir ya hep kadınlar affeder
erkekler yalana devam eder

25 yasındayım.kesinlikledüsüncelerinizi dikkate alıyorum.ailesi kullanmak için resmen hizmetçi arıolar ve herseyine karıalım istiyolar ama bende bu baskıyı kuramadıkları için resmen düsman kesildiler.yanına gidisim gerçekten nefrette etsem sevgimi bi anda söküp atamıyorum ve bazen gerçekten düsünüyorum nie yapıyoum bunu die.ailem sonuna kadar destek bana ve gözleri gibisakınıyolar.ama insan sevgiden çok alıskanlıklarından kopamıyo galiba.unca yıllık birliktelik o olmazsa ben artık kimle olcam.kendi evine düzenine özlem hepsi tetikliyo iste

Canım zaten o seni seçmemeiş ki sana boşanma davası açmış... Ortada çaba varmı ki birleşmenize nasıl engel olabilirler anlayamadım... Evli olan bir erkek karısı hakkındaki aldığı kararı verebiliyor da boşanmamak için mi karar veremiyor.

Canım tabiki hiç birimiz senin hissettiklerini anlayamayız.. Ama bende evliyim ve 24 yaşındayım. Hemen hemen yaşlarımız aynı.. Evindeki özgürlük hiç bir şeye benzemez ama huzurunuz yerindeyse.. Sen geri dönsen eşin senin için vermediği mücadeleyi verse onunla gerçekten mutlu ve huzurlu yaşayabileceğine inanıyor musun?

Şu mesajınızdan emin oldum ki siz tekrar barışabilirsiniz eğer eşiniz isterse. Şu anda kızgınsınız, kabul edemiyorsunuz tamam. Ama eğer gerçekten boşanma ihtimaliniz varsa yüzyüze bakacak durumda kalmalısınız.
Yok ayrılmayı istiyorsanız kazanacağınız miktarı düşünün. Gerçekten değer mi.

dusunmeden yazdim, kimseyi kirmak istemem, hele boyle bir durumda bir arkadasi hic!! haklisiniz , yerden goge kadar haklisiniz.....

evet bu bakısacısıda çok doğru.pismanlığını içindeyasamakta bsey ifade etmiyo

ya aslında suan içinde bulunduğum durumu ben biliyorum ama anlatamıyorum yanı sevgiyi geçtim suanki durumum aslında olayı bi türlü sindirememek.kendime kızgınlığım.bi pisliğin gelip yuvamı yıkması.hayallerimin yıkılması.ona ökür körüne inanmam.bu yasta bu insanlar için adımı dula çıkarmam.bu insan için geri çevirdğim vazeçtiğim fırsatlar pismanlğım kendime yaı

Canım "ailesi ile benim aramda kaldı, ailesini seçti" diyorsun da..
O malum bayan ile iletişime geçmesini de ailesi destekledi?
Eşin gördüğüm kadarıyla istediği zaman gayet güzel aile kurallarını, beklentilerini hiçe sayabiliyor..

yok canım ailesi o konuyu desteklemedi çünkü inkar etti yok böyle bisey dedi.kadını aradıklarında oda yok böyle bisey olabilirmi dedi ve beni yalancı çıkardılar.resmen ağız birliği oldu

Canım bu durumda geçmişini yani evlenmeden önceki zamanlarını düşünme, ben niye böyle yaptım neden bana bunu yaptı diye... Bunlar geçti yaşandı maalesef... Şimdi bana bunu nasıl yaptılar" demek yerine hayırlısıyla kendini iyleştir ve mahkemede delileri istettir sonra da kendi hayatına bak... Emin ol istersen atlatabilirsin sen kendine iyileşme fırsatı bile vermemişsin. Umarım her şey düzelir eğer bu topik kapansa bile ben senden haber bekliyorum lütfen gwelişmeleri yaz olur mu canım...

Peki neden böyle yaparız..
Çocuk yaştan itibaren kafamıza sokulur, henüz ortada olmayan bir kocaya "kendimizi saklamamız" gerektiği..
"Elime erkek eli değmedi" deriz, övünmüş olmak için..
Kullanılmış-kullanılmamış mal gibi.. Bu kategorizasyonu önce biz kadınlar yaparız ve erkeklerin ekmeğine yağ süreriz böylece..
Boşanan kadın "dul" olur, çocuklar "ortada kalmış"..
Dul kadını arkadaşları evine davet etmez, kocalarını korurlar..
E tabi bir de yıllarca izleidğimiz Müjde Ar filmleri var.. Dul kadın yavrularına ekmek götürmek için bakkala elletir, kasaba öptürür..
E yani toplumsal algı ortada..

cokk haklısın canım zaten bunları bi yapailsem kendimi toplicam ama ben bi komedi fillmi bile izlerken ağlamaktan gerçekten yoruldum.yada bunu kimse görmesin die içime atmaktan tabiki gelismeleri yazarım sana çok tsk ederim ilgin için

yok canım ailesi o konuyu desteklemedi çünkü inkar etti yok böyle bisey dedi.kadını aradıklarında oda yok böyle bisey olabilirmi dedi ve beni yalancı çıkardılar.resmen ağız birliği oldu

Ama sen biliyorsun değil mi gerçeği..
Kocan ve o kadın arasında bir münasebet oldu..
Bu sebeple kocan boşanmak istedi.
Hala isteğinden dönmüş değil.
Durum bu..
Ailesi ikna olsa ne olur, o kadın ahlaksızlığını inkar etse ne olur..
Sen kendi hayatına bak bence, boşver milleti inandırmayı.
O adamdan sana hayır gelmez artık.

aynen öyle canım toplum zorla senin psikolojini bozuyo zaten.senin yaralarını sarmak yerine tuz basıyolar.insanın zaten canı yanıyo bu yasımda en güzel çağlarımda neden bnlar bsıma geldi die üstüne bunlarıda yasayınca ne yasama sevincn kalıyo ne hevesin

zaten beni çıldırtan durum olayı bildiğim halde ortaya çıkaramamak ve haksız duruma düsmek inan olay gün yüzüne çıksın onların rezilliği gün yüzüne çıksın baska bisey istemicem.olayı bildiğin halde onu kanıtlayammak ve 5 para etmez insanları haklı namuslu duruma sokmak insanı mahvediyo

Bu adam ne anlatıyor sana buluştuğunuzda?

sakınan göze çöp batar derler..kocanı bukadar sakınma..sen onu kaybetmek istemediğin sürece kaybedeceksin bunuda unutma...çünkü onunla her buluştuğunda, kendini dahada değersizleştiriyorsun..hiçmi kırılmadın sen, eşinin başka kadınla olan samimeyeti ailesinin seni istememesi hiçmi gururunu kırmadı..nasıl bunları es geçebilirsin..senin kendine vermediğin değeri, onun vermesini nasıl bekleyebilirsin ?

bir an evvel sende aç boşanma davası..seni çağırdığında gitme..seni aradığında açma telefonları...
bittiğini anlaması lazım artık..seni kaybettiğini bilmesi lazım...yoksa kadın gözüyle değil yedek gözüyle bakacak sana..hep yedeğinde görecek...

birşeyleri ıspatlamak zorunda da değilsin zaten..önemli olan senin hissettiklerin senin düşüncelerin...kararlı olursan , birşeyleri ıspatlamayada gerek yok zaten...çünkü insanlar bu kadın emin olmasa boşanma davası açmazdı diyecekler..

çektiğin acıyı anlıyorum..kolay değil kurulan yuvanın yıkılması...ama her karanlığın arakasından elbet gün doğar..kendine güven ve emin adımlarla yürü yolunda....birşeyler kazanmak istiyorsan önce kendini geri kazan..içindekileri tamir et..sonra gelen gelir, gelmeyen yol alır gider...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…