- Konu Sahibi beautymoon
-
ya aynen öyle istee sende yakaladın olayıı yanı tamam benden oldu ama onlada biseyi yok artık.ama herkes su detayı atlıyo zaten aileside birlesmemizi istemiyo ve su asamaya kadar geldikten sonra ona davayı geri çektirmezler.yanı ya aileden olacak ya beni seçecekti ama su durumda aile ağır bastı tabiAçıkcası benim anladığım bütün bu anlattıklarından sonra eşin bir çok erkeğin yaptığı aptallığı yapmış başka bir kadınla bir ilişki yaşamış, ilişkinin boyutunu bilmiyoruz. Erkekler aldatınca itiraf etmez ama yuvasını kurtarmaya, eşine kendini affettirmeye çalışır tabi diğer kadına aşık olmadıysa. Sizinki boşanma davası açmış. Ama o kadına da gitmemiş. Belli ki ortada aşk falan yok. Şimdi pişman ama ailesinden çekiniyor. Siz hala görüşüyorsunuz. Konuyu özetlememin amacı olayı tam anlamış mıyız ve bundan sonra ne yapılabilir onu düşünmek içindi. Yoksa size hatırlatıp üzmülmenizi istemem.
Birincisi eğer eşiniz pişman olsa af dilese boşanmak istemese ayrılmam dese aldatmış olsa bile böyle bir erkek affedilebilirdi. Sizin eşiniz ailesinden çekinip sizle gizli gizli görüşüyor. Bunun iki nedeni olabilir ya sizin nafaka tazminat gibi şeyler talep etmemeniz için ya da gerçekten sizi seviyor ayrılmak istemiyor ama ailesinden çekindiği için tepki almak istemiyor. Bence iki durum da kabul edilemez bir erkek ne olursa olsun ailesine sahip çıkabilmeli, yuvasını kurtarmaya çalışmalı. Eğer ilişkilerinin olduğundan eminsen mahkemeden eşinin cep telefonu kayıtlarını isteyebilirsin, o kadını günde kaç defa aramış, mesaj atmış ispat edebilirsin. Msn kayıtları sende yok galiba zaten olsa bile eşin yazmadığı için ayrıca sen eşinin şifresiyle girdiğin için delil olarak kabul edilmez sanıyorum. Tanıdıklarınızdan onları birlikte gören, eşinin iş yerinden de olabilir yok mu? Onları şahit yapabilirsin. Ya da hiçbirşey umrunda olmasın zaten rezil olmuşlar olacakları kadar, çünkü bir söz vardır ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bizim toplumumuz buna inanır. Kimse yalan yere, başkasına iftira atıcam diye boşanmaz dimi. Herkes sana inanıyordur. O yüzden Allaha havale et. Bence eşinle görüşme, hem boşanma davası açıp hem seviyorum demek ne kadar mantıklı bir düşünsün.
25 yasındayım.kesinlikledüsüncelerinizi dikkate alıyorum.ailesi kullanmak için resmen hizmetçi arıolar ve herseyine karıalım istiyolar ama bende bu baskıyı kuramadıkları için resmen düsman kesildiler.yanına gidisim gerçekten nefrette etsem sevgimi bi anda söküp atamıyorum ve bazen gerçekten düsünüyorum nie yapıyoum bunu die.ailem sonuna kadar destek bana ve gözleri gibisakınıyolar.ama insan sevgiden çok alıskanlıklarından kopamıyo galiba.unca yıllık birliktelik o olmazsa ben artık kimle olcam.kendi evine düzenine özlem hepsi tetikliyo isteHepinizi iyi günler arkadaşlar;
Yazıları baştan sona kadar okumaya çalıştım konu sahibide buradayken düşündükleri yaamak istiyorum.
Canım benim ilşk önce umarım bu zor durumdan kurtulabilirsin. Mademki topik açtın iyi veya kötü herşeyi dikkate alacağını umuyorum. 6yıllık beraberlik ve 2 yıllık evlilik ardından 1 yıllık ayrı süreç, ama şunu çok merak ediyorum sen kaç yaşındasın ve eşin kaç yaşında?
Ya canım hem aldatılıyorsun, hem de o bayanla konuşmalarını yakalıyorsun, hem de her senin vermen gerekne kararı açıklama yapmadan eşin veriyor ve ayrılmak istediğini söylüyor. Sen yıkılan hayalerini, gururunu, duygularını hatta acını bile yaşamk yerine onunla hala görüşüyorsun.. İŞTE BEN BUNU ANLAYAMADIM:26:
Çünkü, görüşebilirsin hatta barışabilirsin ama ne o öyle ailem bilmesin afedersin ama sen onların gözünde nasıl bir konumdasın ki? Bu ne demek böyle, hadi onları geçtim ya sen? Ya senin hissettiklrn? Ya sana kol kanat geren ailen? Sadece seviyorum demekle olmaz canım benim. Sadece ben onsuz yapamam demekle olmaz.. Bugün sana ve sevgisine sahip çıkamayan yarın bir gün ailenize evlatlarınıza nasıl sahip çıkacak? Ki, çıkmamış seni hatta kendisini aldatmış.. Yapman gereken bütün olanları ailenle paylaşman ve aile terapistinden yardım alman, kendine sahip çık çünkü KİMSE SENİ SENİN KADAR SEVEMEZ!!! Dualarım seninle canım....
ya aynen öyle istee sende yakaladın olayıı yanı tamam benden oldu ama onlada biseyi yok artık.ama herkes su detayı atlıyo zaten aileside birlesmemizi istemiyo ve su asamaya kadar geldikten sonra ona davayı geri çektirmezler.yanı ya aileden olacak ya beni seçecekti ama su durumda aile ağır bastı tabi
çok haklısın ve çok güzel anlıyosun.insanlara değer verdiğinde en çabuk senden geçiyolar.ya okadar saçma bi durumdayimki gözümle yazıyı gördüğüm halde aldatmadım dio sonuçta bi yazı var ortada ve bundan cesaret bulmasa nasıl yazabilirki.ama buna rağmen ben seni aldatmadım die çırpınıyo ama birlesmeyede yanasmıyo.davayı kendisi açtı ve saçmasapan seylerle açtı yanı inan hakim bile gülüp kovar bunu mahkemeden.bide dünde sordum ama canım cvp gelmedi.bunun actığı davayla bizim bosanma sebebimizin alakası yok ynı suç kendinde ama olay kapansın die ailesinide kandırıp suçlu beni gösterdiler.bense asıl nedeni ortaya çıkarmak istiyorum ben bu olayı kanıtlayınca hakim onu bülbül gibi konusturur dimi
dusunmeden yazdim, kimseyi kirmak istemem, hele boyle bir durumda bir arkadasi hic!! haklisiniz , yerden goge kadar haklisiniz.....Tatlım, senin yaptığın biraz şuna benzedi..(özellikle abartılı örnek veriyorum)
Mesela babası ölmüş birine, "ohh babacığıma Allah uzun ömür versin, gideyim sarılayım" demek gibi..
Veya bebeği olmayan birine "Ay yazık, bak benim yavrum ne kadar tatlı, muck muck" demek gibi..
Anladın mı..
Yani hiç kimse sana "neden mutlusun" demiyor, sana tepki verme sebepleri o değil.
Ben da aldatılmadım mesela çok şükür, mutluyum da.
Yani ama bunu dökme şekli, zamanı, yeri falan..
Allah mutluluğunu daim etsin, neticede konu sahibesi arkadaş da bu adamı sırtından atıp, çok mutlu olacağı biriyle karşılaşacak. Buna inanıyorum. Mutsuzluğu sürdürmemek bizim elimizde çünkü.
evet bu bakısacısıda çok doğru.pismanlığını içindeyasamakta bsey ifade etmiyoCanım zaten o seni seçmemeiş ki sana boşanma davası açmış... Ortada çaba varmı ki birleşmenize nasıl engel olabilirler anlayamadım... Evli olan bir erkek karısı hakkındaki aldığı kararı verebiliyor da boşanmamak için mi karar veremiyor.
ya aslında suan içinde bulunduğum durumu ben biliyorum ama anlatamıyorum yanı sevgiyi geçtim suanki durumum aslında olayı bi türlü sindirememek.kendime kızgınlığım.bi pisliğin gelip yuvamı yıkması.hayallerimin yıkılması.ona ökür körüne inanmam.bu yasta bu insanlar için adımı dula çıkarmam.bu insan için geri çevirdğim vazeçtiğim fırsatlar pismanlğım kendime yaıCanım tabiki hiç birimiz senin hissettiklerini anlayamayız.. Ama bende evliyim ve 24 yaşındayım. Hemen hemen yaşlarımız aynı.. Evindeki özgürlük hiç bir şeye benzemez ama huzurunuz yerindeyse.. Sen geri dönsen eşin senin için vermediği mücadeleyi verse onunla gerçekten mutlu ve huzurlu yaşayabileceğine inanıyor musun?
Canım "ailesi ile benim aramda kaldı, ailesini seçti" diyorsun da..
O malum bayan ile iletişime geçmesini de ailesi destekledi?
Eşin gördüğüm kadarıyla istediği zaman gayet güzel aile kurallarını, beklentilerini hiçe sayabiliyor..
işte burda bütün yollar aynı şeye çıkıyor
erkekler çok iyi yalan söyler
biz kadınlarda kandırılmak isteriz
gelse yok öyle bişey o bana askıntı oldu
seni seviyorum devam edelim dese sorun yok
hemen kaldığımız yerden devam etmeye çalışırız
çünkü bunun olmasını isteriz
yaşadığımız şeye inanmak istemeyiz
kabul edemediğimizdendir bu
yalan olduğunu bildiğimiz halde kandırılmak isteriz
işte konu sahibi arkadaşta aynı bu durumda
bu yüzdendir ya hep kadınlar affeder
erkekler yalana devam eder
Canım bu durumda geçmişini yani evlenmeden önceki zamanlarını düşünme, ben niye böyle yaptım neden bana bunu yaptı diye... Bunlar geçti yaşandı maalesef... Şimdi bana bunu nasıl yaptılar" demek yerine hayırlısıyla kendini iyleştir ve mahkemede delileri istettir sonra da kendi hayatına bak... Emin ol istersen atlatabilirsin sen kendine iyileşme fırsatı bile vermemişsin. Umarım her şey düzelir eğer bu topik kapansa bile ben senden haber bekliyorum lütfen gwelişmeleri yaz olur mu canım...
yok canım ailesi o konuyu desteklemedi çünkü inkar etti yok böyle bisey dedi.kadını aradıklarında oda yok böyle bisey olabilirmi dedi ve beni yalancı çıkardılar.resmen ağız birliği oldu
aynen öyle canım toplum zorla senin psikolojini bozuyo zaten.senin yaralarını sarmak yerine tuz basıyolar.insanın zaten canı yanıyo bu yasımda en güzel çağlarımda neden bnlar bsıma geldi die üstüne bunlarıda yasayınca ne yasama sevincn kalıyo ne hevesinPeki neden böyle yaparız..
Çocuk yaştan itibaren kafamıza sokulur, henüz ortada olmayan bir kocaya "kendimizi saklamamız" gerektiği..
"Elime erkek eli değmedi" deriz, övünmüş olmak için..
Kullanılmış-kullanılmamış mal gibi.. Bu kategorizasyonu önce biz kadınlar yaparız ve erkeklerin ekmeğine yağ süreriz böylece..
Boşanan kadın "dul" olur, çocuklar "ortada kalmış"..
Dul kadını arkadaşları evine davet etmez, kocalarını korurlar..
E tabi bir de yıllarca izleidğimiz Müjde Ar filmleri var.. Dul kadın yavrularına ekmek götürmek için bakkala elletir, kasaba öptürür..
E yani toplumsal algı ortada..
Ama sen biliyorsun değil mi gerçeği..
Kocan ve o kadın arasında bir münasebet oldu..
Bu sebeple kocan boşanmak istedi.
Hala isteğinden dönmüş değil.
Durum bu..
Ailesi ikna olsa ne olur, o kadın ahlaksızlığını inkar etse ne olur..
Sen kendi hayatına bak bence, boşver milleti inandırmayı.
O adamdan sana hayır gelmez artık.
zaten beni çıldırtan durum olayı bildiğim halde ortaya çıkaramamak ve haksız duruma düsmek inan olay gün yüzüne çıksın onların rezilliği gün yüzüne çıksın baska bisey istemicem.olayı bildiğin halde onu kanıtlayammak ve 5 para etmez insanları haklı namuslu duruma sokmak insanı mahvediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?