- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
- Konu Sahibi beautymoon
-
canım bırak Allah ından bulsun, ondan gelecek hayır Allah tan gelsin.. 3 kuruşun derdine düşüp de kendini yıpratma..
böyle insanlara verilecek en güze cevap suskunluktur.. onları rezil edeceğim diye kendini heba etme.. bir an önce yoluna bak.. Allah hak ettiğin insanlarla muhatap eder seni ilerde..
canım kadının msn yazısı var direk esime yazılmıs olan.bunu kaydetmedim ama savcilik isterse dk sında çıkarır.yanı olayın detayına inecek olursak canım facede filan akrabayız altında cıvık cıvık yazılar
bosanmamaya çalısmıyorum bosancam ama tazminat filan açmak istiyorum.kadın mevzusunu kanıtladığım zaman onada tazminat açabiliyomusum yanı böyle yaparak canlarını yakmak istiyorum hemde ozaman benim çırpınmama gerek mahkeme vasıtasıylada herkese duyrulmus olur.benim lehime dönmesin istediğim konu onun davada açtığı seyler değil asıl sebepler ama o kendi paçasını kurtarmaya çalısıyo.bende olayın benim lehmie dönerek aslında bi kadın mevzusu olduğunu kanıtlamak istiyorum
çok haklısın ve çok güzel anlıyosun.insanlara değer verdiğinde en çabuk senden geçiyolar.ya okadar saçma bi durumdayimki gözümle yazıyı gördüğüm halde aldatmadım dio sonuçta bi yazı var ortada ve bundan cesaret bulmasa nasıl yazabilirki.ama buna rağmen ben seni aldatmadım die çırpınıyo ama birlesmeyede yanasmıyo.davayı kendisi açtı ve saçmasapan seylerle açtı yanı inan hakim bile gülüp kovar bunu mahkemeden.bide dünde sordum ama canım cvp gelmedi.bunun actığı davayla bizim bosanma sebebimizin alakası yok ynı suç kendinde ama olay kapansın die ailesinide kandırıp suçlu beni gösterdiler.bense asıl nedeni ortaya çıkarmak istiyorum ben bu olayı kanıtlayınca hakim onu bülbül gibi konusturur dimi
askım bitanemmmm özledimm yazmıss canım hangi arkadas akraba yazar bunumsn de ne yazmış? sevgili olduklarını ispatlayacak bir yazışma var mı?
sonuçta insan arkadaşıyla da yazışabilir? ispat niteliği taşıması lazım tatlım
aynen öyle sürevan benim güzel bi mesleğimde var buna rağmen hiç bizaman esimi küçük düsürmedim ve elimden geleni yaptımbama buna rağmen evlilik gereklerini yapmıyo gibi bi sebeple dava açılınca insan daha çok kırılıyo okadar erkeksin madem çık ben böyle bi halt yedim o yüzden is buraya geldi de benide küçük düsürme.ailesi bile bana değil doğal olarak oğullarına ve o kadına inandılar.derdim mahkemde bunu açğıa çıkarıp hadı bakalım siz daha güvenin demekböyle insanlara kesinlikle susmamak gerekir onlar kendilerini haklı görüp ortalıkta dolaşıyolarsa bizde kadınlık yapamıyor gibi sudan sebeplerle boşanıp adımızı dula çıkartıyorsak hiç değilse hakkımızı arayalım. bu devir de erkeğe hiçbirşey olmuyor. arkadaş bu konuyu açığa çıkartsada erkeğe birşey olmıycak belki ama en azından insanlar boşandı ama şu sebepten diyecekler kadınlık yapamıyo demiyecekler. dert 3 kuruş değildir aslında dert yıkılan gelecek umut herşeydir. tabiki bu dünyada da hakkımızı arıycaz.. öbür dünyada zaten alıcaz...
yazmamaliydim! benim duyduklarimdan kime ne ? niye paylasiyorumki acili bir insanin topiginde? benim hatam.....ben mutluluktan 4 koseysem, sukrediyorsam ayri bir topikte yazmam lazimdi.... yanlis anlasildim, benim hatam....buraya SIKSIK bakmiyorum , yani KK ya, iyi niyetimi gerektigi gibi formüle edemedim ve tepki aldim...insanlarin akillarina ne hikmetse hemen negatif dusunceler geliyor
askım bitanemmmm özledimm yazmıss canım hangi arkadas akraba yazar bunu
biraz daha düşünürsen o lafı kestiremeyeceğimiz bilincinle anlarsın ne demek istediğimitopik sahibine ayip olmasin amaa ; kocamin beni cok sevdigi icin ben cooook seviniyorum!!! her kadin sevinir, o ne bicim laf ya ?? erkek seviyor diye sevinme?? garip yani.
ve arkadasim, emin ol ;hayatin insanlara ne getirecegini kimsenin kestiremiyeciginin bilincinde bir insanim....ama iyi niyetimin bu sekilde gostermemem lazimdi, herkes benim gibi dusunecek diye birsey yok tabi, bakin siz neler anlamissiniz.
canım iste insan kendine hakim olamıyoki hemen onlarında canı yansın bende bunu göreyim istiyosun.Allah biliyorumki ahımı çıkarcak onlarıda mutlu etmicek ama bende bunu biran önve görmek istiyorum.bu kadının çocuğuda var.ve bos bi anına geip çocuğuna bi beddua ettirdi banaBen de karşı tarafa zarar vermek isterdim yerinde olsam..
Seninle empati kurabiliyorum bu anlamda..
Fakat mantığım yaptığının yanlış olduğunu söylüyor.
Yaşam enerjini bu 2 edepsizle uğraşmakla değil, hayatını yeniden düzene sokmakla harcamalısın.
NE yaparsan yap, hak ettikleri cezayı zaten veremezsin sen. Çok şükür çocuk da yok. Bırak millet ne bilirse, ne düşünürse düşünsün. Kime neyi ispatlayacaksın..? Ne gerek var?
aynen öyle sürevan benim güzel bi mesleğimde var buna rağmen hiç bizaman esimi küçük düsürmedim ve elimden geleni yaptımbama buna rağmen evlilik gereklerini yapmıyo gibi bi sebeple dava açılınca insan daha çok kırılıyo okadar erkeksin madem çık ben böyle bi halt yedim o yüzden is buraya geldi de benide küçük düsürme.ailesi bile bana değil doğal olarak oğullarına ve o kadına inandılar.derdim mahkemde bunu açğıa çıkarıp hadı bakalım siz daha güvenin demek
canım bu yazıları ele geçirmenin bi yolunu bulamazmısın
keşke kaydetseydin yaa tüh.. bence bunu ispatlarsan tazminatı alırsın, ve de üstüne rezil edersin ikisini de.. ne halleri varsa görsünler
zarara razı olana merhamet edilmez..
hem kocana zarar vermek isteyecek kadar gözün dönmüş, hem de gelip seninle görüşmek istedi mi ailene söylemeden gidip görüşüyorsun "kızlaar acaba beni seviyo mu, bana geri dönmek istiyo mu" bilmem ne diyosun..
seviyosanız, erdemli olun.. bırakın sevdiğinize zarar verme çabalarını..
sevmiyorsanız da erdemli olun.. bırakın seviyelerine düşme derdini..
sizin acil bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var.. eforunuzu başkalarına zarar vermeye değil, kendi bozulan sağlığınızı düzeltmeye harcayın..
canım iste inanki o sinirle insan hiçbiseyi düsünemiyo gerçekten yasayan bili rbunu.ama savcılık çıkartabilirmis bunu hakim gerek gördüğü an.ki bence görür gibi çünkü onun sebeplerini çürüttüm ben.buna rağmen hakim sorca ona eee olay bu değilmis ne ozaman derdiniz die
zarara razı olana merhamet edilmez..
hem kocana zarar vermek isteyecek kadar gözün dönmüş, hem de gelip seninle görüşmek istedi mi ailene söylemeden gidip görüşüyorsun "kızlaar acaba beni seviyo mu, bana geri dönmek istiyo mu" bilmem ne diyosun..
seviyosanız, erdemli olun.. bırakın sevdiğinize zarar verme çabalarını..
sevmiyorsanız da erdemli olun.. bırakın seviyelerine düşme derdini..
sizin acil bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var.. eforunuzu başkalarına zarar vermeye değil, kendi bozulan sağlığınızı düzeltmeye harcayın..
duruşmanız ne zamana ertelendi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?