- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
- Konu Sahibi beautymoon
-
bende zamamnında senin bu cümlelerini kuruyodum nikita ama kimin basına ne geleceği hiç belli olmaz bunu unutma
bilmedigim bisey deseydin bari
ben bidaha hatırlatmıs olayım ozaman
boşanma davaları öyle bülbül gibi konuşmayla olmuyor ki ceza davası değil çünki. bir iddia ortaya atarsın karşı taraf o iddianın aksini kanıtlamak zorunda o kadar şahitin varmı diye soruyor şahit varsa davayı erteliyor şahitleri dinlemek için. sen bulduğun kanıtları sms gibi hakime sunarsın oda varsa sana karşı atmış olduğu iddialara karşı şahit getirir.
benim arkadaşıma ev sahibi yalancı şahitlik yapmıştı kız kızlığını bile ispat edemedi kendi yaptırmadı oldu erkek yine erkek çıktı yapamadığı halde.
allah yardımcın olsun. bu günler zor geçiyor ama geçiyor....
nispetmi?? bunu söylemeniz gereken en son kisi dahi olsam, bana soylenmiyecegi bilirdiniz (eger beni taniyor olsaydiniz tabi!) kaldiki ne diye nispet edeyim kardesim?? bu bacimizi tanimam etmem, tanisam dahi oyle bir densizlige kalkismam! hem neden hemen nispete yorumluyorsunuzki?? bu kadarmi cürük iciniz?? ben o yaziyi sükrettigim icin yazdim, ama anlasiliyorki sizin gibilerin bunu anlayabilme kabiliyeti yok! bacimiz icin son derece uzgunummmm, insallah kurtulur.
surevan davayı o açtığı için ve evlilik gereğini yerine getirmiyo dediği için bu yönde sahitler getirdi.bende tabi öyle bisey olmadıını kanıtlayan sahitler.hakim onun sahitlerine yönlerdirmeyle konusuyosunuz gerçekleri söyleyin deyip susturdu.benim anlatmak istediğim onun iddaaları çürüyo zaten.bende ya bu böyle dedi ama asıl sebep onlar değil bu iste çıkardığım zaman olay dönermi die merak ediyorum.
surevan davayı o açtığı için ve evlilik gereğini yerine getirmiyo dediği için bu yönde sahitler getirdi.bende tabi öyle bisey olmadıını kanıtlayan sahitler.hakim onun sahitlerine yönlerdirmeyle konusuyosunuz gerçekleri söyleyin deyip susturdu.benim anlatmak istediğim onun iddaaları çürüyo zaten.bende ya bu böyle dedi ama asıl sebep onlar değil bu iste çıkardığım zaman olay dönermi die merak ediyorum.
bu laf banaysa;evet itici olacagini dusunmeden yazdimitici olayim bende bugun , canim sagolsun.
ne bileyim bacim , ben bu arkadasa gercekten üzüldümde yazdim , tepki alacagimi kestiremedim, zaten calisiyorum , diger yazilanlari gorunce arkadasin yapmasi gerekenleri tetikler diye yazik walla dedim . neyse....
sen niye boşanmamaya çalışıosun ki?
nikita, kocasının yavru ceylanı :) başka topiğe git bence, burada bizimle dertleşen bir kardeşimiz var ya da senin tabirinle bacımız
sen zaten yaralı olan birinin canını daha da acıtacak sözler yazma, günah edinme bence..
anlama kabiliyetimiz yok içimiz çürümüş o yüzden aldatılmış bir kadının dertleşme topiğinde yazık saanaaa akşam aşkımı öpeyim mıncıklayayım falan yazmıyoruz..
Aman Allahim ,evlerden irak....Allah yardimcin olsun....
sevgi dolu , ask dolu kocisimi eve gidince opucuk bombardimanina tutucam ....yazik walla sana!
bosanmamaya çalısmıyorum bosancam ama tazminat filan açmak istiyorum.kadın mevzusunu kanıtladığım zaman onada tazminat açabiliyomusum yanı böyle yaparak canlarını yakmak istiyorum hemde ozaman benim çırpınmama gerek mahkeme vasıtasıylada herkese duyrulmus olur.benim lehime dönmesin istediğim konu onun davada açtığı seyler değil asıl sebepler ama o kendi paçasını kurtarmaya çalısıyo.bende olayın benim lehmie dönerek aslında bi kadın mevzusu olduğunu kanıtlamak istiyorum
bosanmamaya çalısmıyorum bosancam ama tazminat filan açmak istiyorum.kadın mevzusunu kanıtladığım zaman onada tazminat açabiliyomusum yanı böyle yaparak canlarını yakmak istiyorum hemde ozaman benim çırpınmama gerek mahkeme vasıtasıylada herkese duyrulmus olur.benim lehime dönmesin istediğim konu onun davada açtığı seyler değil asıl sebepler ama o kendi paçasını kurtarmaya çalısıyo.bende olayın benim lehmie dönerek aslında bi kadın mevzusu olduğunu kanıtlamak istiyorum
canım bırak Allah ından bulsun, ondan gelecek hayır Allah tan gelsin.. 3 kuruşun derdine düşüp de kendini yıpratma..
böyle insanlara verilecek en güze cevap suskunluktur.. onları rezil edeceğim diye kendini heba etme.. bir an önce yoluna bak.. Allah hak ettiğin insanlarla muhatap eder seni ilerde..
canım inan maksat 3 kurus değil ama o pslik kadının ne bu tazminatı verecek durumu var.ne de olayın bukadar gün yüzüne çıkmasını kaldıracağı.tamamen ben bi sekilde söyledim herkese ama alakam yok dedi kapattı.yine ben yalancı durumuna düstüm.ama bu is mahkemede olursa kimin yalancı olduğu çıkacak asıl derdim bu aslında
Ne kastettiğin değil, karşındakinin ne anladığı önemlidir.
Konu sahibine "geçmiş olsun" yerine "yazık sana" demen tepki çeker tabi.
Bir de "aşk dolu kocamı öpeyim" dediğinde "nispet" olarak algılanmasına şaşmamalısın.
Haline şükretmeni anlıyorum, ama bunu kimi zaman içimizden yapmamız gerekiyor.
Nitekim gördüğün gibi konu sahibi arkadaş alındı ve yazdıklarını olumsuz algılayan tek kişi o değil.
Fakat sen de kendini savunma ihtiyacı duyduğuna göre, bence kötü niyetle yazmadın. Sadece yanlış formüle ettin.
evet arkadaşım kanıtla tabiki de hakkını sonuna kadar savun.. nasıl bir delilin var ne yapmayı düşünüyorusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?