Karmaşığım :(

Depresif123456fiserped

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
2
2
1
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar. Son 10 gündür öyle bi haldeyim ki ruh gibiyim. Yalnız yaşıyorum. Hayatımı düzene koymaya çalışıyorum ama içimde gram istek yok. Gücüm de yok. Sürekli uyumak istiyorum. Boş boş oturuyorum.Ne bi iş yapabiliyorum ne bi temizlik. Ne de yemek yapıp yiyorum. Bi şekilde dur demem gerek yoluna koymam lazım ama nasıl kurtulacam bu ruh halinden..

Biraz vden çıkarak ,ortamlara girerek başlayabilirsin.Arkadaş ortamı olur,anne baba akraba ziyareti olur,tek kaldıkça o istek kalmıyor.Zaman zaman hepimizde olur o isteksizlik.Mesela gir mizah bölümüne biraz gül kendine gelirsin.

Yalnız yaşıyorsun , ne yiyor ne içiyorsun onu anlamadım ?

Çalışmıyor musun ?

Her durumda kendini mutlu edecek bir hedef bulmanda fayda var . Sevdiğin şeylere yönel . Şuan hiçbir şeyi sevmiyormuş gibi hissediyorsan da , zorla kendini . Spor , kurs , sanat , yeni arkadaşlıklar ... Ritüeli değiştirme zamanın gelmiş .

Saç kesmekten başlama ama o pek anlık bir ferahlama :KK48:

En zorunu yapmış şehir değiştirmişsin bundan sonrası çokkkk daha kolay Ausencia Ausencia önerilerine kulak ver
Bi yerden başla gerisi gelir

İyi akşamlar sevgili arkadaşlar. Son 10 gündür öyle bi haldeyim ki ruh gibiyim. Yalnız yaşıyorum. Hayatımı düzene koymaya çalışıyorum ama içimde gram istek yok. Gücüm de yok. Sürekli uyumak istiyorum. Boş boş oturuyorum.Ne bi iş yapabiliyorum ne bi temizlik. Ne de yemek yapıp yiyorum. Bi şekilde dur demem gerek yoluna koymam lazım ama nasıl kurtulacam bu ruh halinden..

Altindaki sebebi biz bilemeyiz, illaki bir nedeni vardir yani motivasyon eksikliginizin sebebi.

Back
X