Karmaşık bir durumdayım

Bu arada buraya yeni atandım bu yıl ve tüm okul birbirini çok iyi tanıyor hepsi buralı doğdukları büyüdükleri ilçe onu düşünüyorum çevreyi tanımam nerelere gideceğimi konusunda yardım etmeleri gerek ama sorunca da onlara paniksin diyor bazıları ne alaka.Hepsi bildiği yer olunca beni mi yadırgıyolar anlayamadım

Onlara sorma ilcedeki eesnafa sor, sen kotayi artiracaksin, duzenleri bozulacak vs, vs, yorulacaklar diye soylemezler. Ben de yasamistim akıllı tahtadan ders anlatma ogrenciler hep oyle istiyor demislerdi bana ama dinlememistim. Esnafa sor esnafa marketcilere, pazarcilara taksicilere onlar iyi bilirler.

Aynen canım valla bi yeri öyle sora sora buldum.Bir de çözüm öneriyorum hem de çok mantıklı objektif bakınca kabul görmüyor düzenlerini bozmak istemiyorlar

Aynen canım valla bi yeri öyle sora sora buldum.Bir de çözüm öneriyorum hem de çok mantıklı objektif bakınca kabul görmüyor düzenlerini bozmak istemiyorlar
Çünkü duzenlerini oturtmuslar kota belli sinir belli yorulmuyorlar, kani deli akan enerjik birisi geliyor, o yapacak kendileri de yapmak zorunda kalacak falan.
Esnafla arayi iyi tut ben gittigim yer de cok olurdu amcalarim abilerim gidip çaylarini icip otururdum vs. Zamanla. Ama her seyi ogrenirdim şehir hakkinda, gezilecek yerler, ucuz yerler vs vs vs .

Canım bide şey var yani hep tanıdıkları var her yerde ben daha gidilecek bi yer araştırıp plan hazırlarken bi bakıyorum hazır planı vermişler birbirlerine bide tanıdıkları çok bi telefon ediyorlar anında gidiyorlar geziye. Ok süper ben de gidicem diyorum o yer çünkü o hafta belirli gün ve haftalara uygun olduğu için yok sana olmaz neymiş zaten gidilmiş.Bu haftaya ayarladım bi yer yok orası iyi değil diyorlardı gittim araştırdım çok ta uygun yani.

Bence dinleme git, engellemeye calisiyorlar cok belli ama dikkatli ol kendini kasıp heyecan da yapma onların yüzüne

Evet yine aynı sıkıntı tekrar baş gösterdi. Bugün resmen okulda farklı birşey yapmam engellenmek istendi. Çok faydalı ve gerekli bir konuda gezi için izin istedim. Aa ne gerek var dendi. Ama avm ye götürsem kabul edilirdi.İnadına götürücem eğitim için yapıcam bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…