- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakket ya onun cevabını bnde merak edıyorum kim kimden cıkıyorYumurta mı tavuktan çıkar? Tavuk mu yumurtadan çıkar? Gibi olmuş![]()
Var.Bagirin. Tutan mi var?
Pööööfff
- edit: diger adiyla sacmalik.
- en kayda değer veriyi nesilden nesile aktarmak suretiyle, farklı çağlarda yaşamış aynı soyagacindan gelenleri birbirine bağlı tutan ilişki türüdur temelde.
kurulan yeni ilişkilerle fiziksel ve ruhsal etkileşimden yeni karmik ilişkiler de oluşur.
bilinçaltınizda bile rastlayamayacaginiz türden davranış biçimleri, kaynağı tespit edilemeyen korku,merak,tutkular bu ilişkiyle taşınır.
koklerinizi tanimaniz ve ilişki içinde olacağınız kişileri seçerken içsel referanslarınızi dinlemeniz (bildiğimiz 6. his, rüyalar vs.) hayatınızın yönünü seçmenizi sağlayabilir.
ek:yeni ilişkilerin seçiminde frekans düzeyi esastır. ruhsal olarak gelismenizi sağlayacak bir ilişki içine girebileceğiniz gibi, sizi somurecek yorabilecek bir ilişkiye de suruklenebilirsiniz.(sadece karşı cinsle ilişki de değil arkadaşlik ilişkilerinde, eğitim, iş vb. konularda da, dış gorunusuzden tutun da, kendinizi iyi hissettiğiniz yere kadar karmik mirasıniz etkili olur)
karmik tortu her zaman korkunç degildir.aynı karmadan kardeşler bile farklı etkilenir. size yöneltilen enerji ve sizin bu mirası yaşamınızda nasıl kullanacağınız sizin yaradilisiniz ve ruhsal anlamda kat ettiğiniz mesafe ile ilgilidir.
böyle bi sey buldum simdi baktim googledan
ilk olarak kisaca sacmalik yazmis arkadas ardindan aciklama yapmis ama ooooPööööfff
Yok arkadasım bnm boyle seyleri kafam almıyo .Yanı lafıda süsleyip püsleyip önümüze katmasalar olmuyo sankı. Off gene cokcok sinirlendim keske ölsemilk olarak kisaca sacmalik yazmis arkadas ardindan aciklama yapmis ama oooo
Nasıl atlattınız?Aynen ya benim de öyle bir ilişkim olmuş meğerse , evlenmeden önce :)
Yok öyle degıl kendi hatalarımızı birbimizde yok etmek gibi.Konuyu anlayayım diye yorumları okudum, ben de devreler yandı. Eşim eski hayatlarda annem olabilirmiş, atalarım yüzünden uykuda düşüyorum. Sonuç: Karmik bana yaramadı![]()
Aynen olay bu , boyle sebepsız bitişler , sebepsız baslangıclar. Kopusların olmaması tam olarak bu, bende bunu yasadım..ya bn de böyle bi şey yaşamış olabilirim.
sanki yüzünü tanıyor olduğum biriydi. yüz hatlarını onu görmeden bildiğime eminim. çok çalkantılıydı genel olarakta öyleymiş zaten. ama nedense hep onun aradığım kişi olduğuna inanmaya devam ettim tüm olumsuzluklara rağmen. evet bu salaklık
benim hep terk edilme korkum vardı. babamı küçük yaşta kaybettiğim. hep annemin beni bırakıp gittiğini gördüğüm rüyalarım vardı küçüklüğümden beri.
belki buna benzer belki hissettiğimden bilmiyorum ama eski arkadaşım beni aniden terk etmeden iki gün önce bir rüya gördüm. elimde minik bi bebek vardı. arkadaşımın arabasından inmişim tam binecekken arabada yer yok dedi sinirli bi sekilde bastı gitti. bebekle kalakaldım. iki gün sonra da ne olduğunu anlamadan terk edildim. telefonumu bile engellemiş bilmiyodum sebep ne.
neyse o da sonradan geri döndü ama ben istemedim falan hala kopabilmiş değiliz. hala rüyalarımda abv. ya hamileyken terk edilmiş bebeğimin doğmasını bekliyodum geçen gün. dün de başkasıylaydı.
nasıl kurtulurum bilmiyorum. keşke hafızamdan onu silebilsem.
Saçmalık bu durumu sizce nedir?Yok arkadasım bnm boyle seyleri kafam almıyo .Yanı lafıda süsleyip püsleyip önümüze katmasalar olmuyo sankı. Off gene cokcok sinirlendim keske ölsem
ölmeyin karmik karmasik olmayan bi hayat yasayin❤Yok arkadasım bnm boyle seyleri kafam almıyo .Yanı lafıda süsleyip püsleyip önümüze katmasalar olmuyo sankı. Off gene cokcok sinirlendim keske ölsem
Annen olmuyorKonuyu anlayayım diye yorumları okudum, ben de devreler yandı. Eşim eski hayatlarda annem olabilirmiş, atalarım yüzünden uykuda düşüyorum. Sonuç: Karmik bana yaramadı![]()
Baya enteresan bir durum o gecmıs yasantıda ki olayı acaba nasıl cıkartılıyor, beynınıze kazınmıs olan?Ya simdi ne desem bilemiyorum inan degisik seyler. O arkadasin soyledigini soyleyeyim. Anne, baba enerjisine bakiyorlar, bir de istedigin kisilere falan. Mesela benim bogulma fobim var, karanlik sularda dibe coktugumu ve yuzeyin isigindan gitgide uzaklastigimi falan hisserderdim, anlamsiz bir korku cunku belli yasa kadar yuzmeyi bilmem, bogulma tehlikem olmamisti. Bu regresyonu yapan arkadasa gore simdiki babam ile eskiden de bir hayatta beraberiz, ben yine cocugum, annem yine ayni insan, o zaman kiskancliktan suda boguyor babam beni falan. Iliskide oldugum insan icin de aynisini dedi, bir suru hayatta berabersiniz vs, ama ayrilmissiniz sen baskasini tercih etmissin. O bu hayatta tekrar bu odevi tamamlamak istiyor vs. Cok talep ediliyorum Milana:))) adam bin yillardir pesimde:)![]()
Bilmediğim için sinirlendim zatn .sen su karmiki marmiki bosver güzelce derdnı bzm anlıcamız dilden yaz öyle cvp verıym sanaSaçmalık bu durumu sizce nedir?
bu bitmesi gereken bişey miymiş. hoş benimki bitti zaten de.Aynen olay bu , boyle sebepsız bitişler , sebepsız baslangıclar. Kopusların olmaması tam olarak bu, bende bunu yasadım..
Teşekür ederim :) bncde bosölmeyin karmik karmasik olmayan bi hayat yasayin❤
ben bi ara reankarnasyona merak saldim cok arastirdim bos yani