Karmik ilişki

hahaha:) bazi inanclarda var bu seyler. New age akimlarda bu ise merakli. Hatta eski sozlukte bununla ilgli bir sey okumustum.Orada bir yazar diyordu ki, tanidiklarindan biri bu gecmis yasam regsesyonu yapiyor arkadaslarina sadece. Ona diyor ki en gecmiste ingiltere''de bir denizcisin ve cigerlerlerinde bir rahatsizliktan dolayi hayatini kaybediyorsun. Yillar sonra Ingilterey gidiyor ve orada bu sefer ingiliz birine yaptiriyor, o da bu adamin soyeldiginin aynisini soyluyor "sen eskiden bir denizcisin, cigerlerinden hastasin ve bu yuzden hayatini kaybediyorsun".. Inanip inanmamak kisiye bagli, ne bu olaylarin oldugunu kanitlayabilirsin ne de olmadigini ama bayagi calisma var boyle olaylari dokumanlastirmak isteyen.
Bir ara smsler gelirdi tanıdıklardan, bu yazılanı 7 kişiye yollarsan dileklerin olur, göndermezsen başına şu kötülükler gelir babında bir sms, gülüp geçer sonra silerdim.
İnsan bazı şeylere şartlandırılabilir bir canlı, pozitif düşünmeye inanırım ama bana biri İngiltere de bir prensestin, imkansız bir aşka tutulup ince hastalıktan gidiverdin dese gülerim :)))

Bir ara smsler gelirdi tanıdıklardan, bu yazılanı 7 kişiye yollarsan dileklerin olur, göndermezsen başına şu kötülükler gelir babında bir sms, gülüp geçer sonra silerdim.
İnsan bazı şeylere şartlandırılabilir bir canlı, pozitif düşünmeye inanırım ama bana biri İngiltere de bir prensestin, imkansız bir aşka tutulup inçe hastalıktan gidiverdin dese gülerim :)))

Ahahah iki farkli insan ayni seyi soyleyince "hop ne olyuor hemserim " diyesi geliyor insanin ama. Ingilizce bir kac tane video var bu konuyla alakali, kucuk bir cocuk pilot oldugunu ucak modelini nerede oldugunu vs vs soyluyor. Ailesini buluyorlar foto istiyorlar dogru cikiyor, Hatta anne babasi, Japonya'ya goturup okyanusun ustune cicek birakiyorlar, artik bundan kurtulsun ve unutsun diye. Diyorum ya bilinmez bir sey. Hem sen eksi hayatinda bence hakimsin:)))

Son düzenleme:
Ahahah iki farkli insan ayni seyi soyleyince "hop ne olyuor hemserim " diyesi geliyor insanin ama. Ingilizce bir kac tane video var bu konuyla alakali, kucuk bir cocuk pilot oldugunu ucak modelini nerede oldugunu vs vs soyluyor. Ailesini buluyorlar foto istiyorlar dogru cikiyor, Hatta anne babasi, Japonya'ya goturup oyanusun ustuen cicek birakiyorlar, artik bundan kurtulsun ve unutsun diye. Diyorum ya bilinmez bir sey. Hem sen eksi hayatinda bence hakimsin:)))
:))))
Reenkarnasyon 3 bilinmeyenli denklem gibi, Türkiye de özellikle belli bir bölgede çok gözlemlendi, programlar yapıldı ama bunun bir bilimsel açıklaması yapılabilecek hale gelecek yakın gelecekte.

Bence akıla bağlanacak philly, aklın yaşayan bir varlık olduğu başkasına aktarılabileceği yönünde çalışmalar var, denk gelmişsindir, benden daha iyi bir araştırmacı ve bu konulara meraklı birisin, ruh, beden vb değil de reenkarnasyon aklın bir başkasına bilinçsizce aktarımı gibi birşey çıkacak ileride, not al lütfen, böyle çıkarsa mune süper zekası söylemişti dersin :)))

Akıllar birbiriyle bir şekilde iletişimde bence, beynin elektrik sinyalleri bir şekilde başka bir beyne ulaşabiliyor, bunu şöyle açıklayayım, misal kızımın aklından geçen bir yiyeceği veya eşimin istediği bir şeyi hissedip o an tümüyle bilinç dışı olarak yapabiliyorum, o anda onu istediğini bilmiyorum, aklından makarna geçiyor demiyorum, beynim onu yapmaya itiyor, marketteysem kendimi bir anda makarna reyonunda makarna alırken buluyorum gibi.
Karışık mı oldu bilemiyorum :))

:))))
Reenkarnasyon 3 bilinmeyenli denklem gibi, Türkiye de özellikle belli bir bölgede çok gözlemlendi, programlar yapıldı ama bunun bir bilimsel açıklaması yapılabilecek hale gelecek yakın gelecekte.

Bence akıla bağlanacak philly, aklın yaşayan bir varlık olduğu başkasına aktarılabileceği yönünde çalışmalar var, denk gelmişsindir, benden daha iyi bir araştırmacı ve bu konulara meraklı birisin, ruh, beden vb değil de reenkarnasyon aklın bir başkasına bilinçsizce aktarımı gibi birşey çıkacak ileride, not al lütfen, böyle çıkarsa mune süper zekası söylemişti dersin :)))

Akıllar birbiriyle bir şekilde iletişimde bence, beynin elektrik sinyalleri bir şekilde başka bir beyne ulaşabiliyor, bunu şöyle açıklayayım, misal kızımın aklından geçen bir yiyeceği veya eşimin istediği bir şeyi hissedip o an tümüyle bilinç dışı olarak yapabiliyorum, o anda onu istediğini bilmiyorum, aklından makarna geçiyor demiyorum, beynim onu yapmaya itiyor, marketteysem kendimi bir anda makarna reyonunda makarna alırken buluyorum gibi.
Karışık mı oldu bilemiyorum :))

Aynen katiliyorum abla bazen hislerde de oluyor bu.

Aynen katiliyorum abla bazen hislerde de oluyor bu.
Aynen, yani karmik marmik bilmem ben, o kadar bilgili biri değilim ama akılla ilgili araştırmaları takip ettim biraz, bizim geçmiş yaşam yaşadık sandığımız, doğa üstü düşündüğümüz şeylerin hepsinin akılla açıklanacağı düşüncesindeyim, beyin en çok incelenen organlardan biri, yabancı belgeleselerde kadavralardan alınan beyinlerde yapılan araştırmaları seyrettim, sağlıklı bir beyinle sorunlu bir beyin arasındaki farklar bile araştırılıp not alınıyor, beynin elektrik sinyallerinin ölçümlerinin yapıldığı, başka bir canlıya aktarılabileceği üzerine çalışmalar var, hatta bilim adamları bu teknolojinin Einstein zamanında olmamasından acayip derece de üzgünler, Einstein'ın aklının başkasına aktarılması muhteşem olurdu diyorlar, eskiden filmlerde dahi insan bedenini dondurup bilmem kaç yüzyıl sonra uyandırılması konu edilirdi, şimdi bunu gereksiz buluyorlar, belirlenmiş kişilerin akıllarının başka bedenlere aktarımı, beyin kontrolü ve şartlandırması üzerine filmler çekiliyor, bu da tümüyle bilim adamlarının araştırmaları üzerine yapılmış filmler.

Beyin tüm bedenin kontrol odası ve en karmaşık yapıya sahip organ, gizemini çözdükleri gün birçok hastalık dahil karma ve reenkarnasyon da gizemini yitirecek.

Aynen, yani karmik marmik bilmem ben, o kadar bilgili biri değilim ama akılla ilgili araştırmaları takip ettim biraz, bizim geçmiş yaşam yaşadık sandığımız, doğa üstü düşündüğümüz şeylerin hepsinin akılla açıklanacağı düşüncesindeyim, beyin en çok incelenen organlardan biri, yabancı belgeleselerde kadavralardan alınan beyinlerde yapılan araştırmaları seyrettim, sağlıklı bir beyinle sorunlu bir beyin arasındaki farklar bile araştırılıp not alınıyor, beynin elektrik sinyallerinin ölçümlerinin yapıldığı, başka bir canlıya aktarılabileceği üzerine çalışmalar var, hatta bilim adamları bu teknolojinin Einstein zamanında olmamasından acayip derece de üzgünler, Einstein'ın aklının başkasına aktarılması muhteşem olurdu diyorlar, eskiden filmlerde dahi insan bedenini dondurup bilmem kaç yüzyıl sonra uyandırılması konu edilirdi, şimdi bunu gereksiz buluyorlar, belirlenmiş kişilerin akıllarının başka bedenlere aktarımı, beyin kontrolü ve şartlandırması üzerine filmler çekiliyor, bu da tümüyle bilim adamlarının araştırmaları üzerine yapılmış filmler.

Beyin tüm bedenin kontrol odası ve en karmaşık yapıya sahip organ, gizemini çözdükleri gün birçok hastalık dahil karma ve reenkarnasyon da gizemini yitirecek.

Galiba beynin %2 si calisiyormus normal insanda %100 olsa ne olacak merak ediyorum bir film cekildi konusu buydu Lucy di filmin adi.

Galiba beynin %2 si calisiyormus normal insanda %100 olsa ne olacak merak ediyorum bir film cekildi konusu buydu Lucy di filmin adi.
Beynimiz tam kapasite çalışırsa yandık :))) seyretmediğim filmlerden galiba, aklımın köşesinde olsun bir ara fırsat bulunca seyredeyim, beyin geliştirilebilen, sanılanın tersi, bir zamanlar yaşlanır diye inanılan ama sonra aksi ispatlanan ve yaşlanmayan bir organ, yapabileceklerine, gelişirse neler olabileceğine dair hala net bir fikrimiz yok. Bilim adamları da bunu zorluyor, bizler görebilir miyiz bilmiyorum fakat gelecekte üstün akıllı kişiler yetiştirileceğini ve bu kişilerin başına da bugün ve bugünden sonra yetişecek seçilmiş kişiler dedikleri kişilerin aklı getirilecek, insanların bir kısmı üstün ırk, üstün akıl, mükemmel insanlar projesi yürütüyor.

Son düzenleme:
Ya
Nasıl atlattınız?

Tam olarak birebir aynı şeymidir bilemiyorum ama çok farklıydı Hale'n daha öyle aslında.

Hani eşimle aramda o derece hisli bir bağ Yok. Tabi ki eşimi seviyorum ama değişik bağ bu bağ. Anlatamıyorum bile

Geçiyor sayılmaz günün çok büyük bir kısmın da aklım da 9 sene sonra bile düşün. Ama sevgi değil aşk değil değişik bir şey benden bir parça gibi.

Geçmiyor yani puzzle ın bir parçası gibi düşün . O parça hep eksik sadece o parçanın yokluğuna alışıyorsun gibi. Senden uzakta bir parçan daha var ve nefes alıyor saçma ama öyle umarım anlatabildim :)

Yani aslında böyle olduğunu konu da ki karmik ilişkiyi araştırınca öğrendim yoksa ben adını koyamıyordum hiçte araştırmamıştım :))

Bekarken ondan ayrıldığım dönem de bi kaç ay olmuştu ayrılalı. Okula hazırlanıyorum makyaj yaparken birden oturup sebepsizçe çöktüm yere hıçkıra hıçkıra adını haykırarak ağladım... iki gün sonra hiç yazmayan adam bana yazdı konu oraya geldi kaza geçirmiş meğerse bildiğin ölümden döndüm demişti iki gün önce meğerse aynı anda bana gelen his oymuş bu beni çok etkilemişti zamanın da .

Şimdi baktım da tanımına karmik bir ilişkim var megersem :)
Yani girdap gibi resmen kurtulabilmiş değilim çözümü ne onu da bilmiyorum.
Sadece yoğun hissettiğim zamanlarda iletişime geçiyoruz çok farklı bir durum.
Aklımdan geçtiği çok anımsadığım anlarda onun araması gibi.

bu işin uzmanları var, bununla uğraşan. o şekilde çözebilirsin ben gitmedim bişi diyemem ama gidenleri ve hayatlarını değiştirenler var. tek bildiğim nerde takıldığına dikkat et, bu adamdan neden kopamadığına ve hayatında hangi olayların tekrar ettiğine
nitekim bu bir inanç.. sen ona inanırsın bir başkası başka bir şeye. neye inanırsan odur derler ya çok katılırım. sonuçta ölünce nereye gideceğimizi ne yaşayacağımızı bilmiyoruz. Birşeylere inanıyor ve hayatta ona göre yaşıyoruz. hiçbirinin kanıtı yok, siz neye inanırsanız o kadar sadece

Einstein in beyni başka ruh ve mekanda aynı ölçüde çalışmazdı bence. :) Sonuçta zekanın kullanılabilir ve işleyebilir olması için uygun ortam ve ruh lazim. Tembel bir ruh o zekayı isletemez gibi. Aktarım nasıl olur bilmem tabi çok farazi. Demek ki belli ipuçları bulmuşlar. Çünkü zeka genlerle aktarılmiyor. Ya da aktarılsa bile belki birkaç nesil de bir denkgeliyordur. Yoksa zekilerle zekiler evlenir bütün çocukları zeki olurdu. Ay neyse bu konuda çok karmaşık, karmik birşey. Gelişine yasayalim biz en iyisi. :)

Einstein in beyni başka ruh ve mekanda aynı ölçüde çalışmazdı bence. :) Sonuçta zekanın kullanılabilir ve işleyebilir olması için uygun ortam ve ruh lazim. Tembel bir ruh o zekayı isletemez gibi. Aktarım nasıl olur bilmem tabi çok farazi. Demek ki belli ipuçları bulmuşlar. Çünkü zeka genlerle aktarılmiyor. Ya da aktarılsa bile belki birkaç nesil de bir denkgeliyordur. Yoksa zekilerle zekiler evlenir bütün çocukları zeki olurdu. Ay neyse bu konuda çok karmaşık, karmik birşey. Gelişine yasayalim biz en iyisi. :)
Einstein'ın zekasın gelişigüzel birine aktarmazlardı :)) zeka aktarımı üzerine denekler kullanılmış, deneklerin anestezi altındayken birbirlerinin beyinleriyle iletişime geçtiği tespit edilmiş, bunun üzerine yapılmış araştırmaları takip etmiştim ama dediğiniz gibi aktarım nasıl olacak bilinmiyor ya da onlar buldu ama henüz biz bilmiyoruz.

Biz öyle yapıyoruz, akışına bıraktık hayatı :-)

bu işin uzmanları var, bununla uğraşan. o şekilde çözebilirsin ben gitmedim bişi diyemem ama gidenleri ve hayatlarını değiştirenler var. tek bildiğim nerde takıldığına dikkat et, bu adamdan neden kopamadığına ve hayatında hangi olayların tekrar ettiğine
nitekim bu bir inanç.. sen ona inanırsın bir başkası başka bir şeye. neye inanırsan odur derler ya çok katılırım. sonuçta ölünce nereye gideceğimizi ne yaşayacağımızı bilmiyoruz. Birşeylere inanıyor ve hayatta ona göre yaşıyoruz. hiçbirinin kanıtı yok, siz neye inanırsanız o kadar sadece
Sadece baglılık oldugunu dusunmuyorum ki, bence sevıyorum da herseye ragmen kabul edıyorum..

Cogu yorumlari okumadim ama 7 gobek sulalemden birinin yaptigi seyin cezasini benim cekmem sacma gibi cunku bildigim herkes kendi yaptigindan mesul.
Ikincisi hayatimizda surekli ayni olaylari farkli kisilerle yasiyorsak o zaman hayatimizdaki bu tekrar eden daltel motifini degistirmemiz gerekiyor. Ornegin her iliskisinde terk edilen biri karsisindaki sevgilisi kim olursa olsun hep terk ediliyorsa o zaman bir durup nerede hata yaptigini bir dusunmeli. Surekli ayni seyleri yaptigi surece yine terk edilecektir. Mesela belki kendine deger vermeyip karsi tarafi gozunde buyutup totosunu kaldiriyorsa anlamali ki yeni iliskisinde bunu yapmamasi gerekiyor ve hayatinin merkezine kendini koymasi gerekiyor demek ki. Simdi bunun benim 7 gobek dedelerimin yaptiklarinin cezasini cekmemle ne alakasi var?
Tek bildigim ne edersek onu buluyoruz, bu dogru. Ama dedem ne ettiyse ben bulmuyorum, buna katilmam mumkun degil, kusura bakmayin.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim canim aciklaman icin.
Ustu kapali yazdik ama uyari geldi yine de.
evet dini konu yasak aslında ben de elimden geldiğince çok ince detaya inmek istemedim ama umarım faydalı olmuştur. Dün yazdım ama elektrikler gitti :) ben de yatmıştım şimdi pc açınca karşıma çıktı :)

evet dini konu yasak aslında ben de elimden geldiğince çok ince detaya inmek istemedim ama umarım faydalı olmuştur. Dün yazdım ama elektrikler gitti :) ben de yatmıştım şimdi pc açınca karşıma çıktı :)

Guzel anlattin canim tekamule inanan biriyim ve cok guzel izah ettin.

Sadece baglılık oldugunu dusunmuyorum ki, bence sevıyorum da herseye ragmen kabul edıyorum..
sadece çok sevdiğiniz için mi karmik bir ilişki içinde olduğunuzu düşünüyorsunuz? yani sizi karmiğe bağlayan olay ne? açıklama yapmadığınız için konuda bilemedim. yorumları da okumadım henüz ama bi göz gezdiricem

sadece çok sevdiğiniz için mi karmik bir ilişki içinde olduğunuzu düşünüyorsunuz? yani sizi karmiğe bağlayan olay ne? açıklama yapmadığınız için konuda bilemedim. yorumları da okumadım henüz ama bi göz gezdiricem
Yok tabi ki , seviyorum ve bana yapılan herşeye sustum , hep canımı yaktıgı halde hep kapılarım acıktı.. yani kader bagımız var gibi hissediyorum resmen.

Back
X