- 12 Temmuz 2006
- 57.380
- 219.443
- 1.223
- 53
Bir ara smsler gelirdi tanıdıklardan, bu yazılanı 7 kişiye yollarsan dileklerin olur, göndermezsen başına şu kötülükler gelir babında bir sms, gülüp geçer sonra silerdim.hahaha:) bazi inanclarda var bu seyler. New age akimlarda bu ise merakli. Hatta eski sozlukte bununla ilgli bir sey okumustum.Orada bir yazar diyordu ki, tanidiklarindan biri bu gecmis yasam regsesyonu yapiyor arkadaslarina sadece. Ona diyor ki en gecmiste ingiltere''de bir denizcisin ve cigerlerlerinde bir rahatsizliktan dolayi hayatini kaybediyorsun. Yillar sonra Ingilterey gidiyor ve orada bu sefer ingiliz birine yaptiriyor, o da bu adamin soyeldiginin aynisini soyluyor "sen eskiden bir denizcisin, cigerlerinden hastasin ve bu yuzden hayatini kaybediyorsun".. Inanip inanmamak kisiye bagli, ne bu olaylarin oldugunu kanitlayabilirsin ne de olmadigini ama bayagi calisma var boyle olaylari dokumanlastirmak isteyen.
İnsan bazı şeylere şartlandırılabilir bir canlı, pozitif düşünmeye inanırım ama bana biri İngiltere de bir prensestin, imkansız bir aşka tutulup ince hastalıktan gidiverdin dese gülerim :)))