arkadaşlar merhabaçok şükür hamileliğimin son ayına girdik.. ama çok komik bişey var benim karnım titriyor.. bebek hareketleri bazen değişiyor titreme gibi oluyor sanki karnımda 2.5 kiloluk bir cep telefonu var ve titreşimde çalıyormuş gibi doktora söyledim olabilir dedi.. bu durumu yaşayan var mı? a.s.
bebişin hıçkırıyordur belki tatlım benimde oğluma ilk gebeliğimde olurdu öle. eşim bile şok olurduopuyorumnanaktan şimdi 21 haftalık hamileyim ve hareketler başladı. meğer ne çok özlemişim o titreşimleri. hayırlı doğumlar canım. bi avazda inşallah:Saruboceq:
allah allah.çok ilginçohaoldumsmile benimde bazen karnımda seyirme gibi bişi oluyo ama titreme değil sanırım. senin bebek azer bülbül dinliyo galiba içerdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy ne güzel içion sütleri bende otomatik hemen gaz yapıooooo yaaaa hamileliğim boyunca içmemeye dikkan ettim hep valaaabenimde titriyor karnım resmen titreşim yapıyo bebiş:)
doktora sordum calsiyum eksikliğindendir dedi dünden beri su yerine süt içiyorum hem süt çok kilo yapıyomuş bebişe
canım bendede bağırsak hastalığı olduğu için sadece laktozsuz süt içebiliyorum o gaz yapmıyor oneririmayyyyyyy ne güzel içion sütleri bende otomatik hemen gaz yapıooooo yaaaa hamileliğim boyunca içmemeye dikkan ettim hep valaaaçokta severim
canım bendede bağırsak hastalığı olduğu için sadece laktozsuz süt içebiliyorum o gaz yapmıyor oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?