- 9 Mart 2011
- 12.048
- 9.733
- 448
- Konu Sahibi tutkunum88
-
ben allaha sükür kendi ayaklarimin üzerinde durup kendi kararlarimi verebilir durumdaydim...ama ne yazikki ailelerin cahilligi esimin cocuklugu belkide benim aptalligim bir yuva daha yikacak
Yuhhhh artık ya bu ne nedemek yani ilk sayfayı okudum bu bile yetti şok olmama..Aİlesi onlar da sen nesin hem ne demek oluyor abisi tel. aldı..Eşinin hiç konuşmaya hakkı yok mu e ne demeye evlenmiş ki Alalh'Im sinir oldum..Sen dikkat et canım kendine kaç aylık hamilesin..? şuan iyi misin canım..Umarım herşey en kısa zamanda düzelir..
Malesef hic bir zaman ailesine düsüncelerini yapacaklarini isteklerini söyleyemeyen biri yani onlar ne derse o olmustur. 5 haftalik hamileyim...Ve hic iyi degilim 5 gündür ne bisey yedim ne ictim dünyam yikildi sanki esime cok asiri bagliyim ve cok seviyorum onu caresizim sanki mahkemeye cikacak gibiyim ya idam edilcem yada serbest birakilcam...
Malesef hic bir zaman ailesine düsüncelerini yapacaklarini isteklerini söyleyemeyen biri yani onlar ne derse o olmustur. 5 haftalik hamileyim...Ve hic iyi degilim 5 gündür ne bisey yedim ne ictim dünyam yikildi sanki esime cok asiri bagliyim ve cok seviyorum onu caresizim sanki mahkemeye cikacak gibiyim ya idam edilcem yada serbest birakilcam...
İnsanlar direk saldıracak biliyorum ama ben yeriniz de olsam o çocuğu aldırır boşanırdım, çünkü bu adamdan ne baba ne koca olur.. Eğer aileniz destekçi ise maddi manevi olarak çocuğu doğurabilirsiniz aksi takdirde hem sizin için hem de o günahsız için hayat zehir olur..
Cok bosanmayi düsündüm ne olacaksa olsun dedim cekilecek gibi degil ailesinin ön planda gitmesi beni hep üzdü hep dedim esime bak iki gözün biri anan biri yarin olmali ama cok doldurusa geliyor karekteride zayif malesef, gercekten o kadar sevdigim simdi anladim ayri kalinca ne yapacagimi bilmiyorum cocuguda aldirmayi düsündüm ama ben esimle beraber iyi günde kötü günde icin yemin ettim ve sevdigim icinde istiyorum geri gitmek evimi yuvami esimi cok özlüyorum yinede rabbim hayirlisini versin diyorum ...
Keşke söylendiği kadar kolay olabilse..5 Haftalık cenin daha annesi onu hissedemez ama ben 5 aylık anne olarak böyle bişeyi canilik olarak nitelendiririm..Ki dinimizce de büyük günah olan bişey..Bence bu yönde hiç konuşmayalım arkadaşımızın aklını karıştırmayalım..Gerçekten çoooooooook zor bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?