karnimda bebgimle annemlere birakti beni ailesi istedigi icin

ben allaha sükür kendi ayaklarimin üzerinde durup kendi kararlarimi verebilir durumdaydim...ama ne yazikki ailelerin cahilligi esimin cocuklugu belkide benim aptalligim bir yuva daha yikacak

yukarıdaki mesajında yazdığın mı senin aptallığın yani ne olursa olsun onları alttan mı almalıydın sorun çıkmayacak mıydı o zaman senin kocanı dövebilen abi abisinden dayak yiyebilen koca senin kendi eğitimin kültürün gücün ve maddi imkanınla bu durumda yapabileceğin tek şey çekip gidebilmek olurdu onları değiştirebileceğini mi sanıyorsun kardeşim

benim kasdettiğim sadece maddi sadece manevi değil ki her anlamda belli bir yaşa gelmek hayatı tanımak kendi ayakları üstünde durmak ama manevi olarak da kendini ezdirmemek ruhen de tek başına olabilmek sen şimdi oturmuş o ailenin kararını bekliyorsun neden senin eşinin karnındaki bebeğinin geleceğine o insan diyemediğim varlıklar karar veriyor sen neden resti çekemiyorsun kocana bu adamın yarın çocuğunu doveceğinden haberin var mı kendi dayak yiyen kocan o zaman tepki verecek mi sanıyorsun yada umuyorsun

dedikodu, dedikodu, dedikodu...
mutsuzlukta ne kadar büyük yere sahipsin sen dedikodu!
arkadaşlar lütfen dedikodudan uzak duralım...

Herkezin dualarini bekliyorum annesi ve babasi türkiyeden gelmisler ve yarin buraya geleceklermis yani kararlari belli oldu, nolur hayirlisi icin dua edin benim icin...

nasıl iş bu yahu!
evli çiftin gelecek kararlarını 3. şahıslarmı belirliyor
onların vereceği karar ne derece hayırlı olur ki

Yuhhhh artık ya bu ne nedemek yani ilk sayfayı okudum bu bile yetti şok olmama..Aİlesi onlar da sen nesin hem ne demek oluyor abisi tel. aldı..Eşinin hiç konuşmaya hakkı yok mu e ne demeye evlenmiş ki Alalh'Im sinir oldum..Sen dikkat et canım kendine kaç aylık hamilesin..? şuan iyi misin canım..Umarım herşey en kısa zamanda düzelir..

Malesef hic bir zaman ailesine düsüncelerini yapacaklarini isteklerini söyleyemeyen biri yani onlar ne derse o olmustur. 5 haftalik hamileyim...Ve hic iyi degilim 5 gündür ne bisey yedim ne ictim dünyam yikildi sanki esime cok asiri bagliyim ve cok seviyorum onu caresizim sanki mahkemeye cikacak gibiyim ya idam edilcem yada serbest birakilcam...

Amacınız nedir?
Seviyorum,bağlıyım eeeeee?
Adam sizi istemiyor anlamıyor musunuz?
Seven adam hiç kimseyi dinlemez,karısını,bebeğini bırakmaz!
Hadi döndü diyelim,mutlu olabilecek misiniz bu zayıf karakterdeki adamla?
Siz kendinizle beraber bebeğinizi de mi mutsuzluğa sürüklemek istiyorsunuz?

aaa yok öyle idam felan kusura bakma da sen yalnız değilsin..Karnında bir can var..Eşinden ve senden bir parça..Ben anlamıyorum ya ailesi ne hakla böyle bişey yapar onu bırak eşin ne hakla buna izin verir..! yani kızma arkadaşım ama iş eşinde biter be güzelim..Hamile olduğunu eşin biliyordur sanırım ailesi ?

Allah yardımcın olsun canım biz anca senin anlattıklarından yorum yapabiliriz..EŞine de çoooooooooooooooook kızdım..!

İnsanlar direk saldıracak biliyorum ama ben yeriniz de olsam o çocuğu aldırır boşanırdım, çünkü bu adamdan ne baba ne koca olur.. Eğer aileniz destekçi ise maddi manevi olarak çocuğu doğurabilirsiniz aksi takdirde hem sizin için hem de o günahsız için hayat zehir olur..

Cnm kusura bakma ama sen de böyle bir adamın sana koca olacağını sanıyorsun..Adam daha kendi kişiliğini geliştirememiş..Sana ve çocuğuna nasıl sahip çıksın..Farzet bu olay kapandı evine döndün..Sorunların bitecekmi sanıyosun..Hayatın boyunca kendi kararınızı kendiniz veremeyecek hep üzerinizde birilerinin gölgesi kurgulu bebek gibi yaşayacaksınız..Sence hoş bi durummu bu..Bak hayatım sana benden abla tavsiyesi ne bu adam ne de ailesi asla değişmez..Sende hiçbi zaman benim arkamda kocam var diyemezsin..Belliki adam pasif..Daha doğrusu üzülerek söylüyorum ki kocan hala çocuk..İyi düşün taşın.Çok seviyorsun belli.Boşan asla demem diyemem de Allah yardımcın olsun ve kocana akıl fikir versin.İşin zor

Keşke söylendiği kadar kolay olabilse..5 Haftalık cenin daha annesi onu hissedemez ama ben 5 aylık anne olarak böyle bişeyi canilik olarak nitelendiririm..Ki dinimizce de büyük günah olan bişey..Bence bu yönde hiç konuşmayalım arkadaşımızın aklını karıştırmayalım..Gerçekten çoooooooook zor bir durum..

Cok bosanmayi düsündüm ne olacaksa olsun dedim cekilecek gibi degil ailesinin ön planda gitmesi beni hep üzdü hep dedim esime bak iki gözün biri anan biri yarin olmali ama cok doldurusa geliyor karekteride zayif malesef, gercekten o kadar sevdigim simdi anladim ayri kalinca ne yapacagimi bilmiyorum cocuguda aldirmayi düsündüm ama ben esimle beraber iyi günde kötü günde icin yemin ettim ve sevdigim icinde istiyorum geri gitmek evimi yuvami esimi cok özlüyorum yinede rabbim hayirlisini versin diyorum ...

allah yardımcın olsun işn çok zor eşinde biran önce cesaret edip ailesine karşı durmalı abisinin yaptıgı çok saçma nasıl döver nasıl onlar ailenin evine götürüler eşin nasıl sesini çıkarmaz götürmelerine izin verir anlamıyorum hangi devirdeyiz teknoloji ilerliyo fakat insanlar hala geri...
sen daha fazla üzülme bebgini düşün herşey olacagına varır eşininde aklı başına gelince onlara rest çekip senin ve bebgini yanına gelicektir inş.....

kendi kararlarını kendisi veremeyen
kendi başına çözümler üretemeyen
hala 8 yaşında çocuk gibi ailesi ne derse onu yapan
karısına çocuğuna bile sahip çıkamayan
karısını hatta kendisini bile koruyamayan
bir adamla daha ne işiniz var
bırakın bence
ilk boşanan siz olmayacaksınız
ve
annesi babası boşanmış ilk çocuk sizin çocuğunuz olmayacak

Son düzenleme:

İnşallah canım Hakkınızda hayırlısı olur..Eşin hiç aramadı mı yani aramasını bırak gelmesi gerek..Geçrekten çok ama çok zor bir durum..Yani istediklerini yapman için eşinin destek olması gerek..Ailesine dur demesi gerek..Yarın öbür gün tekrar bu sıkıntıları yaşamamak için konuşmanız gerek..Senin ailen ne diyor bu işe..?

Peki bu kızın ve çocuğunun geleceği ne olacak? Sizmi bakacaksınız o çocuk nasıl bir otrtamda hayata atılacak?

benim diyecegim tek bisey var.. bebege yazik.. !!!! lutfen kardesim yasin daha kucuk kendini gelistir ,kendi ayaklarinin uzerinde dur .. durumun cok zor.. en kotu ihtimalde ayrilik bile olsa bebegine bakarsin.. egitimin yarim kaldiysa tamamla.. kurda sormuslar ensen niye kalindir diye? kendi isimi kendim gorem diye demis.. geri kalan hepsi bos Allah bu mubarek gunlerde islah etsin..

benim diyecegim tek bisey var.. bebege yazik.. !!!! lutfen kardesim yasin daha kucuk kendini gelistir ,kendi ayaklarinin uzerinde dur .. durumun cok zor.. en kotu ihtimalde ayrilik bile olsa bebegine bakarsin.. egitimin yarim kaldiysa tamamla.. kurda sormuslar ensen niye kalindir diye? kendi isimi kendim gorem diye demis.. geri kalan hepsi bos Allah bu mubarek gunlerde islah etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…