- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
- 103
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
-
Hissediyorsun işte hareketlerini pıt pıtAma daha 20. Haftadayim hissetmek icin erken degil mi, hareketlerini bile hissedemedim ve her saniye atiyo yani hizli
Internetten bircok arastirma yaptim farkli farkli seyler yaziyorGercekten fikriniz yok mu? Sizce ne olabilir :)
Senin minigin ilk hareketleri nasildiHissediyorsun işte hareketlerini pıt pıt
İcimden bişey kayıyor gibiydi :)Senin minigin ilk hareketleri nasildi
Ilk bebegin mi peki yani hareketi farketmede tecrubeli misin, ben sabirsizlaniyorum cogu zaman ne zaman hissedicem diyeİcimden bişey kayıyor gibiydi :)
Hıckırık annesi o ben ultrasona girmeden önce hissetmiştim ve tam ultrasona girdim doktora dedim Hıckırık dedi baktım Hıckırıyordu kızımInternetten bircok arastirma yaptim farkli farkli seyler yaziyor
Hareketleri ne siklikla olmali peki normal bi bebeginHıckırık annesi o ben ultrasona girmeden önce hissetmiştim ve tam ultrasona girdim doktora dedim Hıckırık dedi baktım Hıckırıyordu kızım
Şuan cok aktif olarak tam hissedemeyebilirsin 20 hafta 25 haftada daha netleşirHareketleri ne siklikla olmali peki normal bi bebegin
Evet sanki harekete gore fazla hizli degil miPıt pıt atan şey bendede oluyor canim ama ne oldugunu bende bilmiyorum hani tekme desek tekme degil kiprasma desek yine degil.
Hissediyormussun ya pıt pıt o işteIlk bebegin mi peki yani hareketi farketmede tecrubeli misin, ben sabirsizlaniyorum cogu zaman ne zaman hissedicem diye
Ben cok sabirsizlaniyorum, birde son haftalarda bazi tekmeler can yakiyormus dogru mu?Şuan cok aktif olarak tam hissedemeyebilirsin 20 hafta 25 haftada daha netleşir
Evet sanki harekete gore fazla hizli degil mi
Evet güçlü atıyor tekmeyi uykumdan kaldırdıgı oluyordu ne oluyor diyeBen cok sabirsizlaniyorum, birde son haftalarda bazi tekmeler can yakiyormus dogru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?