Karnımda pıt pıt diye atan şey

Limonnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
213
121
103
Bazen oturdugumda bazen de sirt ustu yattigimda tam karnimin altinda pit pit diye bir sey atiyor ben cok hissediyorum onu ayrica bakinca da goruluyor, hamile kaldiktan sonra olmaya basladi, ne olduguna dair hicbir fikrim yok

Ama daha 20. Haftadayim hissetmek icin erken degil mi, hareketlerini bile hissedemedim ve her saniye atiyo yani hizli

Pıt pıt atan şey bendede oluyor canim ama ne oldugunu bende bilmiyorum hani tekme desek tekme degil kiprasma desek yine degil.

Ilk bebegin mi peki yani hareketi farketmede tecrubeli misin, ben sabirsizlaniyorum cogu zaman ne zaman hissedicem diye
Hissediyormussun ya pıt pıt o işte
Kimisi kanat cırpısı gibi bişey hisseder kimisi benimki gibi kayma seklinde kimisi seninki gibi
Minnacık suanda anca böyle belli ediyor kendini
İlk bebegim 18.haftamda ilk hissetmeye basladım :)

Evet sanki harekete gore fazla hizli degil mi

Hıckirik bende duymustum. Ama benim 5.haftada 1 kez oldu 12. Haftada da oldu. O yuzden 12 haftalik bebek hickirirda bunu hissedermiyim sacma geliyor
Mesela ben 13.-14-15te ve hala ara ara biyerde toplandigini hissediyorum baska bisey hissetmiyorum. Sizde oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…