- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.501
yokcanım ya 3 ten önce doktorlar olmaz diyoer geneldde ben 2 doktora gitiim 2side öyle dedi ama dün opoerayonu yapan doktor bana testlerin isimleri yazılı olan 2 kağıt verdi istresen yaptır dedi ücretleri çok pahalı dedi bakalaım onu araştıracağım ama zaman vermedi fakat burda başka sayfalarda gördüm bazı doktorlar ilk adeti olun ondan sonra yptırın demiş benim doktorum demedi bişi
canım ya bulunduğum şehirde zaten kan alıp dışarıya gönderiliyormuş artı burdaki devlet hastanesine doktora sordum devlet hastanesinde yapılmıyor bile biraz kendimi iyi hissedeyim araştırıcam burda olmadı ya İstanbul ya ankara da düşünüyorum artık bakalım kısmetBelki bebiş erken haftalarda kaybedilirse doktorlar üç diyordur. Ben o pahalı dediği testten yaptırdım devlet ödüyor 160 lira ekstradan verdim sanırım. Ankaradaysan hrs kadın hastanesi yapıyor. Testin adı trombofili paneli.
slm canım benimde bebeğimin 9 hafta gittiğimizde kalbi durmuş dediler ve ptsi aldılar benden nedneini sorduğumda doktor sağlıksız bir bebektir ondan dedi bende araştırma yapılmasını istediğimde bana ilk bebekten sonra olmaz 3 .den sonra araştırma yapılır dedi benimde kanamam ve ağrılarım çok fazla ağrı kesici ilaçalrla geçmiyor acile gisdip iğne olunca 8 saat rahatlıyorum sonra tekrar ama doktorum bana normal dedi
İlk kaybı normal goruyorlar benımde 2.ydı ama dr um 3 tane kaybım oldgumu soylememı yoksa yapmadıklarını soyledı zaten kanıt ıspat felan ıstemıyorlar, devlet hastanesınde herhangı bır dr a benım ust uste kayıplarım var desen yonlendırır senı araştırma hastanesine benım elıme verdı hangı testlerı yaptrmam gerektıgını felan. kürtajdan sonra ultrason muaynesı oldunmu ? kanamam benımde vardıda ağrım yoktu parça felan kalmamış dımı baktı dr un,
canım doktor baktı ultrasonda temiz dedi ama benim hala ağrılarım var şuan yine şiddetli ağrım var ağrı kesicide etkilemiyor beni doktor normal olabilir 1 ay boyunca dedi bugün araştırma hastanesini aradım ekim ayı randevusu bile dolu dedi sordum ilk bebekte yapılmıyor tekrarlayan düşüklerde yapılıyor dedi zaten operasyonu yapan doktor bende istedim tahlil isimlerini 2 sayfa halinde verdi ağrılarım geçsin ücretli yaptırcam artık yalan söyleyemem ki ben bişi sorsa belli ederim yalan söylediğimi birde korkuyorum şefkat tokadı yemektenİlk kaybı normal goruyorlar benımde 2.ydı ama dr um 3 tane kaybım oldgumu soylememı yoksa yapmadıklarını soyledı zaten kanıt ıspat felan ıstemıyorlar, devlet hastanesınde herhangı bır dr a benım ust uste kayıplarım var desen yonlendırır senı araştırma hastanesine benım elıme verdı hangı testlerı yaptrmam gerektıgını felan. kürtajdan sonra ultrason muaynesı oldunmu ? kanamam benımde vardıda ağrım yoktu parça felan kalmamış dımı baktı dr un,
canım doktor baktı ultrasonda temiz dedi ama benim hala ağrılarım var şuan yine şiddetli ağrım var ağrı kesicide etkilemiyor beni doktor normal olabilir 1 ay boyunca dedi bugün araştırma hastanesini aradım ekim ayı randevusu bile dolu dedi sordum ilk bebekte yapılmıyor tekrarlayan düşüklerde yapılıyor dedi zaten operasyonu yapan doktor bende istedim tahlil isimlerini 2 sayfa halinde verdi ağrılarım geçsin ücretli yaptırcam artık yalan söyleyemem ki ben bişi sorsa belli ederim yalan söylediğimi birde korkuyorum şefkat tokadı yemekten
canım ne güzel senin doktorun yönlendirmiş ve çok anlayışlı belli ben o kadar dedim test yapalım araştıralım normal dedi hep 3. gittiğimde tekrar dedim ben araştırmakistiyorum yok çok pahalı yok gerek yok 3ten sonra araştırılır bebekte anomali vardır ondan böyle oldu falan ben ısrar ettim sanıırm arık oda benle uğraşmak istemedi ve test isimlerini yazıp verdi tabi üzretli yaptırıcam hani demedi araştırma hastanesine git harhangi bir yönlendirme tavsiye yok yaniCanım ılkınde banada cok dedıler yaptır vs dıye ama aklımı bulandırmamak ıcın uzak durdum, normal dedım herkadının basına gelebılıyor dıye ama 2. kaybı yasayınca tepetaklak oldum kaldırabılmesı cok zor bır durum psıkolojık etkılerını kolay kolay atamıyorsun o yüzden bu testlerı yapmadan cesareet edemiyorum bebek fıkrıne, dr um kendı soyledı anne ıcın ılk kayıp bıle cok agır bır durumken saçma sapan bır uygulamayla 3 kayıp yasamasını bekliyorlar dıye ben göze alamıyorum anlıcagın, bana sadece ılk 3 ay ıcerısınde kaybettıgını soyle dedı kı zaten bısey sormadılar randevu verırken ben de ekımın sonuna alabıldım ve 2 3 hafta once almıştım dusun.sonuclarıda zaten 1 ayda çıkıyor, sorabılceklerı bısey yok kı sende drunda cvbını bılmedıgı ıcın gonderıyor zaten oraya, Rabbim yasatmasın ınsallah bıdahada gerek kalmasın tabıkı ama dr lar bızler gıbı duygusal bakamıyorlar bu duruma.
canım ne güzel senin doktorun yönlendirmiş ve çok anlayışlı belli ben o kadar dedim test yapalım araştıralım normal dedi hep 3. gittiğimde tekrar dedim ben araştırmakistiyorum yok çok pahalı yok gerek yok 3ten sonra araştırılır bebekte anomali vardır ondan böyle oldu falan ben ısrar ettim sanıırm arık oda benle uğraşmak istemedi ve test isimlerini yazıp verdi tabi üzretli yaptırıcam hani demedi araştırma hastanesine git harhangi bir yönlendirme tavsiye yok yani
canım çok geçmiş olsun çok zor bir süreç Allah sabır versin çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hepimizin sağlıklı bebeişleri olurBende bebeğimi kaybettim salı gittik kese var bebek yoktu Çarşamba emin olmak için gittik başka bi Dr oda aynı şeyi söyledi ve ilaçla düşer dedi ve dün evde çok sancılı anlar geçirdim çok zordu.haya kanama oldu.şimdi daha iyiyim allah herkese yardım etsin
canım işte ben yalan söyleyemem ki illaki belli ederim yalan söylediğimi hele ki böyle bir konu da eşimde zaten yalan söylememi istemiyor birde söyleyeceğimiz yalanın gerçek olmasından korkuyoruzElindeki testlerle araştırma hastanesının genetık bolumune gıt canım dr um yonlendırdı dersın kım dıye sorupta dıdıklemıyorlar zaten, bu testlerı yaptırmam gerekıyormus dersin ucretlı yaptırmana hıc gerek yok, cok pahalıymışda zaten.kac kayıp var derse 3 dersin
Sizin nasıl olducanım çok geçmiş olsun çok zor bir süreç Allah sabır versin çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hepimizin sağlıklı bebeişleri olur
düşük ilacıda varmış demek benim kürtaj oldu ama bazı arkadaşlara da iğne yapıp düşmesini beklemişler her doktorun yöntemi farklı demek ki Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı ya çok zor gerçekten ağrıların için ilaç alıyorsun değil mi canım benimde çok ağrım olmuştu bir ara ilaçşlarda kesmedi acile gtiik hep iğne yapıyorlardı ancak öyle geçiyordu inşallah senin böyle sıkıntılı geçmez hemen atlatırsın canım doktorun ne kadar süre verdi sanaİnşallah ya ilaçla düştü dün hala çok sancı var çok şükür zor evreyi atlattım ama nasip işte.inş hemen olur bizde bir iki ay sonra deneme yapacagız bakalım
benim 9 haftalıktı canım meleğim kalp atışarını falan duymuştuk hep ama birgün kontrole gittik ve inanamadık kalbi atmıyor dedi doktor defalarca tekrar bkmasını istedim çok uğraştı gerçekten çok baktı sonra vajinal muayene ama sonuç aynıydı inanamadım ordan çıktım devlet hastanesi kadın doğum a orda da aynı şey yine inanamadım ertesi gün radyoloji ayrıntılı ultrason yine sonuç aynı ama ben hep mucizeolmasını istedim başka doktorlara gitmek istedim eşim durdurdu beni hep bir ümitle gidip yıkılıyordum daha fazla üzülmemi istemediSizin nasıl oldu
Dün işte düştü ilaçla ve çok agrı vard bugün tekrar gittim agrı kesici verdi şimdi içtim rahatladım gitgide azalıyor ben çabuk atlattım çünki bi arkadaşım iki kere düşük yaptı bende hep çok alışmayalım ne olur ne olmaz diyordum ama alışmıştım:)benim 9 haftalıktı canım meleğim kalp atışarını falan duymuştuk hep ama birgün kontrole gittik ve inanamadık kalbi atmıyor dedi doktor defalarca tekrar bkmasını istedim çok uğraştı gerçekten çok baktı sonra vajinal muayene ama sonuç aynıydı inanamadım ordan çıktım devlet hastanesi kadın doğum a orda da aynı şey yine inanamadım ertesi gün radyoloji ayrıntılı ultrason yine sonuç aynı ama ben hep mucizeolmasını istedim başka doktorlara gitmek istedim eşim durdurdu beni hep bir ümitle gidip yıkılıyordum daha fazla üzülmemi istemedi
Dr bana bekleme dedi kürtaj değil ya bide benimki de adete göre 12 haftalıkta sma geriden geliyordu zaten gelişmemiş 8 mm dedi ke filipinden düşer dedi bide ben yurtdışındayım akrabam falanda yok daha ailem bilmiyor Bayram dan sonra söyleyeceğim .ilk kötü oldum ama şimdi huzurluyum ahiretimiz kurtulur inş bu vesile ile.ve Rabb'imize yaklaşırızdüşük ilacıda varmış demek benim kürtaj oldu ama bazı arkadaşlara da iğne yapıp düşmesini beklemişler her doktorun yöntemi farklı demek ki Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı ya çok zor gerçekten ağrıların için ilaç alıyorsun değil mi canım benimde çok ağrım olmuştu bir ara ilaçşlarda kesmedi acile gtiik hep iğne yapıyorlardı ancak öyle geçiyordu inşallah senin böyle sıkıntılı geçmez hemen atlatırsın canım doktorun ne kadar süre verdi sana
öyle canım ya alışılıyor bende mesela hep korkuyordum acab sağlıklı olacakmı diye işte sonuç.herşeyin hayırlısı tabi bizim için en hayırlısı buymuş demek ki .Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın bizlere.tekrarda çok geçmişol sunDün işte düştü ilaçla ve çok agrı vard bugün tekrar gittim agrı kesici verdi şimdi içtim rahatladım gitgide azalıyor ben çabuk atlattım çünki bi arkadaşım iki kere düşük yaptı bende hep çok alışmayalım ne olur ne olmaz diyordum ama alışmıştım:)
Teşekkür ederim inş ben ilk adetten sonra denemek istiyoru. Artık hamile topiklerin de buluşuruzöyle canım ya alışılıyor bende mesela hep korkuyordum acab sağlıklı olacakmı diye işte sonuç.herşeyin hayırlısı tabi bizim için en hayırlısı buymuş demek ki .Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın bizlere.tekrarda çok geçmişol sun
evet canım senin beklemen gerekmez tabi inşallah en kısa sürede tekrar bu duyguyu yaşar sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım ..zaten maneviyatı düşünerek daha çok teselli buluyoruzDr bana bekleme dedi kürtaj değil ya bide benimki de adete göre 12 haftalıkta sma geriden geliyordu zaten gelişmemiş 8 mm dedi ke filipinden düşer dedi bide ben yurtdışındayım akrabam falanda yok daha ailem bilmiyor Bayram dan sonra söyleyeceğim .ilk kötü oldum ama şimdi huzurluyum ahiretimiz kurtulur inş bu vesile ile.ve Rabb'imize yaklaşırız
aayyy inşallah canım ya hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısı olsun tatlımTeşekkür ederim inş ben ilk adetten sonra denemek istiyoru. Artık hamile topiklerin de buluşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?