karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

ttmm canım haziran anneleri topiğinden hatırlıyorum seni geçmiş olsun bebeğinin kalbi durmuş benimde bebeğin kalbi durdu canım kader bizi burdada birleştirdi inşallah bidahaki sefere bebeklerimizi kucagımıza alırız...

ecce123 7+2 kalp durması doğal yolla aadet tarihimi bilmiyorum kürtajdan sonra adet olmadım daha canım

Ah canım benim çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inş tatlı kızlarına.Önümüzdeki aylarda patlama olur inş hamile sayısında hayırlısıyla

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bebeğini kaybettiği hafta[/TD]
[TD]bebeğini kaybetme sebebi[/TD]
[TD]bebeğine sahip olduğu yol[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluluk_27[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"]tüp bebek[/URL][/URL][/URL][/TD]
[TD]28.11.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cnnm[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]kan tranfizyonu[/TD]
[TD]doğal yolla ikiz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meggie129[/TD]
[TD]14+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minenisa[/TD]
[TD]27+0[/TD]
[TD]pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaprk[/TD]
[TD]21+3[/TD]
[TD]dekolman plesanta[/TD]
[TD]30.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]28+0[/TD]
[TD]plesantada pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]24.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMA[/TD]
[TD]24+0[/TD]
[TD]erken [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"]doğum[/URL][/URL][/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yorgunbulutlar[/TD]
[TD]20+0[/TD]
[TD]trizomi 18[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]23.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecce123[/TD]
[TD]7+2[/TD]
[TD]kalp durması[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
canımın içi adet olmadım her ikisine dair belirti taşımıyorum evde idrar testi yaptım 2 kez negatif kafam kazan oldu ama yarın son bulacak çünkü tıpış tıpış doktora o gidiş yolundan sevinçle gelmeyi o kadar istiyorum ki..inanın hepiniz için istiyorumm...hakkımızda hayıorlısı canlarım...

İkinci düşüğümü ailelerimizden kimselere söyleyemedik, hamile olduğumuda söylememiştik tabi ilki kötü sonuçlandı ya dedikki 3 ay bitsin öyle söyleyelim, biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailelerle fark etmelerine imkan yoktu... Düşük oldu, kürtaj oldum üzüldüm ağladım ama kimselere diyemedim. Deseydim, üzüleceklerdi, endişeleneceklerdi, dr suçlayacaklardı (ki hiç suçu yok, adamın yapabileceği tek şey bu işi ilk düşükten sonra araştırmaktı onuda kime sorduysam bu normal gerek yok dediler) Nebileyim....
Şimdi beni deniyor sanıyorlar oysaki korunma sürem yeniden başladı:) Yani bir ileri iki geri modundayım. Üstelik işimi bırakmak üzereyim ama bebek düşüncesi varken yeni bi iş aramıyorum ehh annemde az önce daha yok mu bişey dedi telefonda içim buruldu(((Herkes beklenti içinde...

Benide ekleyin o halde:)
ilk düşük 11 + 2 / Doğal yolla / Kalp Durması
ikincisi 7 + 0 / Doğal Yolla / Boş Gebelik
Araştırılmaya önümüzdeki ay başlanacak, korunma sürem ne kadar sürecek şimdilik bilmiyorum ama en az 2 ay(

amin canım.bende doktora gitçem ama biraz zaman gecsın ıstıyrum 2hafta kürtaj olalı en azından degerlerım tamamen düşşün.yaptırcam bende inşallah.bende doktor sölemeden ecopirine baslasam olur mu.ya hamılelıksırasında özelde yaptırmadıgım test kalmadı hepsi cok sukur ii çıktı patolojıde ıı cıktı bnm tek şüphe ettıgım kan pıhtılasması hemşirede söyleyınce cıdden şüphelendım.ecopirin veya corasiprine hamıle kalmadan baslanılıoms forumda okumstm bnde.sana da öle yapmıs.bebege de zaten zararı yoktr sende bı gelısme olursa bnı bılglendrırsın cnm.allah hepimize saglıklı bebekler nasıp etsın.

evet canım haziran topiğindeydim kader kötü birleştirdi ama hayırlısı buymus demek ki.senin patoloji sonucu cıktı ve nasıl oldu senınde testlere basladın mı?korunma süresi ne kadar verdiçbiliom cok soru sordum ama sende benım gıbı aynı zamanda hamıleydın cok üzüldüm ya.(

cnm bana doktor 40 gün içinde dedi en geç ama 40 günü gecrse mutlaka gel dedi.

canım biz direk genetiğe yolladık patojide kromozomlarına bakmıyorlarmış.. genetiktede normal cıktı 46 xy cıktı onun için doktor bizi araştırmayacak korunmayıda 1 adet gördükten sonra başlayabilirsin dedi sana nekadar verdiler canım..

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bebeğini kaybettiği hafta[/TD]
[TD]bebeğini kaybetme sebebi[/TD]
[TD]bebeğine sahip olduğu yol[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluluk_27[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"]tüp bebek[/URL][/URL][/URL][/URL][/TD]
[TD]28.11.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cnnm[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]kan tranfizyonu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meggie129[/TD]
[TD]14+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minenisa[/TD]
[TD]27+0[/TD]
[TD]pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaprk[/TD]
[TD]21+3[/TD]
[TD]dekolman plesanta[/TD]
[TD]30.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]28+0[/TD]
[TD]plesantada pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]24.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMA[/TD]
[TD]24+0[/TD]
[TD]erken [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"]doğum[/URL][/URL][/URL][/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yorgunbulutlar[/TD]
[TD]20+0[/TD]
[TD]trizomi 18[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]23.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecce123[/TD]
[TD]7+2[/TD]
[TD]kalp durması[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sznrndz[/TD]
[TD]11+2 ve 7+0[/TD]
[TD]kalp durması ,boş gebelik[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.

* Domateste kalpte olduğu gib
i dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.

* Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.

* Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.

* Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

* Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.

* Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.

* İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.

* Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.

* Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.

* Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

* Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.

bana 3ay verdi rahim kendine gelsin psikoljık olarak kendıne gel dedi.muane oldum rahım ve yumurtalıklar ii dedi.ben nereye gönderıldgını bıle bılmıodum sonuc cıkınca ögrendım.hersey bahne.hayırlısı değilmiş.ama bnde adeetenn sonra bırakcam korunmyı.zaten eşimi herzaman göremirum

canım zaten vücut toparlanmışsa hamilelik olur toparlanmazsa olmaz zaten bencede bırak bende hastalnıcam sanırım karnım belim agrıyor ben bu ayda korunmadım ama 16 gün lekelenmem oldu zaten 10 gündür normaldim agrım başladı en gec sabaha hastalanırım.. allah tez zamnda saglıklı bebek versin canım.. stres yapmayalım ben stres yüzünden bebeğimi kaybettim çok taktım kafama gece gündüz kalbi durduysa diye düşünüp durdum stres yapmayalım yeterki..

kızlar 3 ay korunmadan hemen mi düşünceksiniz bebek? ben o 3 aydan nası korkmuştum ya..cesur olamadım o kadr allahım çok bekletmez inşllah..bebek kokusu duymak nasip eder bizlere de..bazn düşünüyorm bebek sahibi olanlardan bir farkımız var da biz mi göremiyorz die? isyan değil de hani acaba onlarda hiç bi sıkıntı olmayıp bizde olmasının bi nedeni var mı acaba die bakıyorum..sonra vazgeç diyorum bu düşüncelerden ya..rabbim ne yazdıysa o sonuçta..bu öyle hassas bir konu..allahım yüzümüzü güldürsün inşllh çok aratmasın..

Canım sende en azından hamile kalabildin ya hiç kalamasaydın.Rabbim meleğini cennetine aldı bu yüzden sevinmeliyiz ama hiç hamile kalamayanların cennettede melekleri olmayacak tabii Rabbimin takdiri bu Rabbim hepimizi tüm Muhammed Mustafa (s.a.v)efendimizin ümmetlerini cennetinde buluştursun inş.

Canım Günaydın;

Araştırmaya genelde ilk adeti gördükten sonra başlıyorlar ve bence kafana göre ecopirine falan başlama kanın pıhtılaşmaya eğiliminin fazla olması kötü olduğu gibi az olmasıda kötü, Neticede bunlar ilaç ve kimyasal madde, en masumunu bile rastgele kullanmamak lazım, elbette öldürmez bizi ama gerek yoksa almamalı derim, bu sebeble bence önce ilk adeti gör, adet bitimi dr git ve ondan çıkan sonuca göre hareket et derim ben... Hatta çıkan sonuçlar ve drun önereceği tedaviye göre olmaıd 2. bi görüş alırsın başka bi drdan... Ben öyle yapıcam enazından:)

günaydın hepinize kızlarrr..güzel, umutlu, mutlu bir gün olması dileğiyle..bugün kimsecikler üzülmesin,sıkılmasın,kimsenin morali bozulmasın,umutları kırılmasın,hayalleri yıkılmasın,sağlığı bozulmasın inşlllhhhhh :):)

benim doktorum korunma süreci vermedi cnm kontrolde toparlanmış vücudun adeti ni gördükten sonra korunma dedi ama ben bu ayda korunmadım sanmıyordum bişey olaccagını sanırım öylede oldu regli agrılarım başladı bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…