- Konu Sahibi mutluluk_27
-
cok teşekkür ederim gercekten..bilgilendırdın beni.ben izmirde kürtaj oldum izine gitmiştik.doktor 1 ay gecsın yapalım dedı ama ben ızın bıttıgı ıcın evıme döndum yanı hakkrıye ..burdada özel yok ama devlet hastanesınde yaptırabılcagım kadarını yaptırcam kan pıhtılasmasnı merak edıyrum ankaraya gtmıstm kan alma bölümdeki hemsıre kanın cok koyu bak pıhtılamsa olabılır dedı ama bı önlem almadı.zaten snrada ızmırde kalbı durdu ve kürtajla sonlandı.doktor hamıle kalmadan önce kan pıhtılamsmasında coraspirine baslıomus dıye duydum ve hamlıelıkte ya göbek ya bacak yada koldan hergun ıgne olunuomus benımde bılgım bukadar hamılelıgı hemn ıstıosan doktoruna önceden baslanılan ılacları baslattr benide bilgilenrsen sevınrım..
yeni gelen arkadaşlar bilgileriniz ekleyin tabloyu güncelleyim...[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bebeğini kaybettiği hafta[/TD]
[TD]bebeğini kaybetme sebebi[/TD]
[TD]bebeğine sahip olduğu yol[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluluk_27[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"]tüp bebek[/URL][/URL][/TD]
[TD]28.11.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cnnm[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]kan tranfizyonu[/TD]
[TD]doğal yolla ikiz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meggie129[/TD]
[TD]14+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minenisa[/TD]
[TD]27+0[/TD]
[TD]pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaprk[/TD]
[TD]21+3[/TD]
[TD]dekolman plesanta[/TD]
[TD]30.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]28+0[/TD]
[TD]plesantada pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]24.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMA[/TD]
[TD]24+0[/TD]
[TD]erken [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"]doğum[/URL][/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yorgunbulutlar[/TD]
[TD]20+0[/TD]
[TD]trizomi 18[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]23.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım buralardayım fazla giremiyorum kızlar soğuk almışlar biraz onlarla ilgileniyorum keşke ben hasta olsam daha az yorulurum uyku bile yok bana anlayacağın sen ne yapıyorsun ben bu ay en az 2 hamile çıkar sanıyordum olmamış herşeyin hayırlısı
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bebeğini kaybettiği hafta[/TD]
[TD]bebeğini kaybetme sebebi[/TD]
[TD]bebeğine sahip olduğu yol[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluluk_27[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/bahceci-grup-f1063/"]tüp bebek[/URL][/URL][/URL][/TD]
[TD]28.11.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cnnm[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]kan tranfizyonu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meggie129[/TD]
[TD]14+0[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minenisa[/TD]
[TD]27+0[/TD]
[TD]pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaprk[/TD]
[TD]21+3[/TD]
[TD]dekolman plesanta[/TD]
[TD]30.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]28+0[/TD]
[TD]plesantada pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]24.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMA[/TD]
[TD]24+0[/TD]
[TD]erken [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"]doğum[/URL][/URL][/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yorgunbulutlar[/TD]
[TD]20+0[/TD]
[TD]trizomi 18[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]23.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecce123[/TD]
[TD]7+2[/TD]
[TD]kalp durması[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
amin canım.bende doktora gitçem ama biraz zaman gecsın ıstıyrum 2hafta kürtaj olalı en azından degerlerım tamamen düşşün.yaptırcam bende inşallah.bende doktor sölemeden ecopirine baslasam olur mu.ya hamılelıksırasında özelde yaptırmadıgım test kalmadı hepsi cok sukur ii çıktı patolojıde ıı cıktı bnm tek şüphe ettıgım kan pıhtılasması hemşirede söyleyınce cıdden şüphelendım.ecopirin veya corasiprine hamıle kalmadan baslanılıoms forumda okumstm bnde.sana da öle yapmıs.bebege de zaten zararı yoktr sende bı gelısme olursa bnı bılglendrırsın cnm.allah hepimize saglıklı bebekler nasıp etsın.canım gitmez miyim 5 ay oldu kürtajımın üstünden geçeli 3 aydır deniyorum. doktorum ecopirin 100 mg ve folbiol başlattı onları içiyorum hamile kalınca da iğne vurulucam hergün karından. dozajını doktorum belirleyecek. sen pıhtı testlerini önemle istediğini bildir doktoruna inşallah yapar hepsini... bana da haber verirsin olur mu? ben bu ay yumurta takibine gidiyorum kızlar... pazartesi 13.günüm doktor gel dedi bakalım inşallah Allah bu dualarımızı kabul eder hepimizin... kucaklarımız bebişlerimizle dolar inşallah...
evet canım haziran topiğindeydim kader kötü birleştirdi ama hayırlısı buymus demek ki.senin patoloji sonucu cıktı ve nasıl oldu senınde testlere basladın mı?korunma süresi ne kadar verdiçbiliom cok soru sordum ama sende benım gıbı aynı zamanda hamıleydın cok üzüldüm ya.ttmm canım haziran anneleri topiğinden hatırlıyorum seni geçmiş olsun bebeğinin kalbi durmuş benimde bebeğin kalbi durdu canım kader bizi burdada birleştirdi inşallah bidahaki sefere bebeklerimizi kucagımıza alırız...
cnm bana doktor 40 gün içinde dedi en geç ama 40 günü gecrse mutlaka gel dedi.merhaba arkadslar bende 7 haftalık bebeğimi kalbi durması nedeyiyle kaybettimbebeği genetiğe gönderdik kromozomları normal çıktı peki niye öldü benim bebeğim kürtajdan sonra hiç korunmadım hayırlısı allahtann diyorum. bakalım ilk adetim nezamn gelicek bugün 22 gün...
evet canım haziran topiğindeydim kader kötü birleştirdi ama hayırlısı buymus demek ki.senin patoloji sonucu cıktı ve nasıl oldu senınde testlere basladın mı?korunma süresi ne kadar verdiçbiliom cok soru sordum ama sende benım gıbı aynı zamanda hamıleydın cok üzüldüm ya.(
bana 3ay verdi rahim kendine gelsin psikoljık olarak kendıne gel dedi.muane oldum rahım ve yumurtalıklar ii dedi.ben nereye gönderıldgını bıle bılmıodum sonuc cıkınca ögrendım.hersey bahne.hayırlısı değilmiş.ama bnde adeetenn sonra bırakcam korunmyı.zaten eşimi herzaman göremirumcanım biz direk genetiğe yolladık patojide kromozomlarına bakmıyorlarmış.. genetiktede normal cıktı 46 xy cıktı onun için doktor bizi araştırmayacak korunmayıda 1 adet gördükten sonra başlayabilirsin dedi sana nekadar verdiler canım..
bana 3ay verdi rahim kendine gelsin psikoljık olarak kendıne gel dedi.muane oldum rahım ve yumurtalıklar ii dedi.ben nereye gönderıldgını bıle bılmıodum sonuc cıkınca ögrendım.hersey bahne.hayırlısı değilmiş.ama bnde adeetenn sonra bırakcam korunmyı.zaten eşimi herzaman göremirum
kızlar 3 ay korunmadan hemen mi düşünceksiniz bebek? ben o 3 aydan nası korkmuştum ya..cesur olamadım o kadrallahım çok bekletmez inşllah..bebek kokusu duymak nasip eder bizlere de..bazn düşünüyorm bebek sahibi olanlardan bir farkımız var da biz mi göremiyorz die? isyan değil de hani acaba onlarda hiç bi sıkıntı olmayıp bizde olmasının bi nedeni var mı acaba die bakıyorum..sonra vazgeç diyorum bu düşüncelerden ya..rabbim ne yazdıysa o sonuçta..bu öyle hassas bir konu..allahım yüzümüzü güldürsün inşllh çok aratmasın..
amin canım.bende doktora gitçem ama biraz zaman gecsın ıstıyrum 2hafta kürtaj olalı en azından degerlerım tamamen düşşün.yaptırcam bende inşallah.bende doktor sölemeden ecopirine baslasam olur mu.ya hamılelıksırasında özelde yaptırmadıgım test kalmadı hepsi cok sukur ii çıktı patolojıde ıı cıktı bnm tek şüphe ettıgım kan pıhtılasması hemşirede söyleyınce cıdden şüphelendım.ecopirin veya corasiprine hamıle kalmadan baslanılıoms forumda okumstm bnde.sana da öle yapmıs.bebege de zaten zararı yoktr sende bı gelısme olursa bnı bılglendrırsın cnm.allah hepimize saglıklı bebekler nasıp etsın.
kızlar 3 ay korunmadan hemen mi düşünceksiniz bebek? ben o 3 aydan nası korkmuştum ya..cesur olamadım o kadrallahım çok bekletmez inşllah..bebek kokusu duymak nasip eder bizlere de..bazn düşünüyorm bebek sahibi olanlardan bir farkımız var da biz mi göremiyorz die? isyan değil de hani acaba onlarda hiç bi sıkıntı olmayıp bizde olmasının bi nedeni var mı acaba die bakıyorum..sonra vazgeç diyorum bu düşüncelerden ya..rabbim ne yazdıysa o sonuçta..bu öyle hassas bir konu..allahım yüzümüzü güldürsün inşllh çok aratmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?