- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canım ben 24eylülde regl oldum daha sonra 12 gün gecikme ile 5kasımda regl oldum herşey normaldi süresi,miktarı,kanama kıvamı herşey normaldi. yalnız adetimden 2gün önce sol kasığımda bir ağrı vardı ve akıntımda artma vardı üşüttüğümü düşündm ve sıcak su ile pansuman yaptğmda içimden iltihap gibi şeyler aktı ve 2güne adetim söküldü yalnız hala kafama takıldı ve 24kasım-27kasım olmak üzere 2tane idrarda test yaptım negatif çıktı gebelik mümkün değildir değil mi hala illa ki çıkardı heralde doktorada gtmeye korkuyorum olumsuz olmasından
Yüreğimi dağladınız resmen mutluluk 27 bebeğinin parmağını emdiğini söylediğinde içim sızladı minik meleğim canım kızım geldi aklıma o kadar hareketliydi ki yavrum doktora gittiğimde müzik çalıyordu bizim kız içerden ellerini oynatıyo doktor güldü kızın oyunu çok sevecek belli demişti.Bir defasında o minik elleriyle karnımı okşuyodu sanki bak annesi seni seviyo kızın dediğinde dünyalar benimdi adeta.Ya senin o güzel hayallerine ne demeli yorgunbulutlar mahvettin beni.Kendimi güçlü tutmaya çalıştıkça içime attıkça daha çok yıpranıyorum sanki.Yaaaaaaaaaaaaaa çok duygu yüklüyüm şu an.Rabbim sen dualarımızı kabul eyle ne olur hiç birimizin evini çocuksuz bırakma sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ver yalvarıyorum Rabbim
canım bursada oturuyorum.. ben yumurtaldım mı onu bile bilmiyorum yapmadım bu ay test bi hastalansam yapıcam agrım var reglim daha yok.. bide birşey diyicem benim gögüslerim şişmedi önceden regliye yakın şişerdi senin nasıl normal haline döndü mü?
oof ooff yine bebeğim geldi aklımaa günüme daha 2 gün varken ögrenmiştim öylesine idrar testi yapmıştım allahım nasıl bir mutluluktucok kısa sürdü tadı damağımda kaldı hayallerim heveslerim hepsi içimde kaldı allah tekrar nasip eder inşallah hele o kürtaja girerken ki çaresizliği unutamam beebeğimi bırakmayı hiç istemedim ama sonuç malum kürtajdan sonrada narkozun etkisiyle hep sayıklamışım bebeğim gitti mi diye allaım çok büyüksün birdaha yaşatma rabbim kimseye
Yüreğimi dağladınız resmen mutluluk 27 bebeğinin parmağını emdiğini söylediğinde içim sızladı minik meleğim canım kızım geldi aklıma o kadar hareketliydi ki yavrum doktora gittiğimde müzik çalıyordu bizim kız içerden ellerini oynatıyo doktor güldü kızın oyunu çok sevecek belli demişti.Bir defasında o minik elleriyle karnımı okşuyodu sanki bak annesi seni seviyo kızın dediğinde dünyalar benimdi adeta.Ya senin o güzel hayallerine ne demeli yorgunbulutlar mahvettin beni.Kendimi güçlü tutmaya çalıştıkça içime attıkça daha çok yıpranıyorum sanki.Yaaaaaaaaaaaaaa çok duygu yüklüyüm şu an.Rabbim sen dualarımızı kabul eyle ne olur hiç birimizin evini çocuksuz bırakma sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ver yalvarıyorum Rabbim
amin canım benide duygulandırdın
bu aralar hepimiz duygusalız sanırımyada hep duygusalız da çaktırmıyoruz içimizdekileri ben de görmüştüm bebeğimin elini kolunu oynatışını ve hasta olduğunu da öleceğini de biliyordum o görüntüyü izlerken allahım dedim benm bebeğim nasıl ölür ne güzel hareket ediyo ama gitti işte ..kız mıydı erkek miydi onu bile öğrenemeden hastalığı öğrendik doktorlara soramadım cinsiyetini kederimden bazn de sorsam şimdi doktor bana der dalga mı geçiyosn ? bn trizomi diyorum sen cinsiyet diyosn der die ağzımı açıp da soramadım..amin diyorum duana çok içten..AMİN
canlarım bide benim durumuma bi yorum yazar mısınız lütfen
bugünü dökülme günü ilan ediyorum kızlar..dökülelim rahatlayalım..benm içime batan şeylerden biri de kayınvalidem ve kayınbabam aldırın gitsin demişti duyar duymazdünya başıma yıkılmıştı ya..benm evladım o..sen nasıl hemn böle diyebildin? nası içim yandı..sustum..zatn bu psikolojim hep susmaktan bozuldu..
Canım benimde kasıklarda sancı ve akıntım çoktu doktora gittim enfeksiyonmuş antibiyotik ve fitil vermişti geçti ağrılarım senin ki enfeksiyon değildir inş ama yinede doktora görün istersen
Canım benimde kasıklarda sancı ve akıntım çoktu doktora gittim enfeksiyonmuş antibiyotik ve fitil vermişti geçti ağrılarım senin ki enfeksiyon değildir inş ama yinede doktora görün istersen
canım sıcak su ile pansuman yaptıktan sonra 2gün içinde adetim söküldü ve ne kasık ağrım ne akımtım hiçbişeyim kalmadı ??
Can bu can boru mu aldırın gitsin insanlara o kadar kolay geliyo ki gelin birde bize sorun içimizdeki fırtınaları peki bişey merak ettim canım bebişini kaybettikten sonra sana hiç biz demedik mi aldır diye tepkiler gösterdiler mi
dışa vurmayı ben de beceremiyodum.ta ki bu siteye kadr.burda kimse seni yadırgamıyor eleştirmiyor.herkesin seni anladığına eminsin.ben normalde hiiiiiiç anlatmam duygularımı çünkü anlamıycak karşımdaki ne kadr anlyrm dese de boş.. o yüzden buraya yazıyorm hem rahatlyrm hem de birilerinin bni anladığını bilmek beni sevindiriyor..
Birazcık üşütmüşsündür o zaman canım.Bu birazcık nasıl bir kavramsa bende anlamadım :) birşeyin kalmamış çok şükür ama ben illa seni doktora gönderecem galiba :)
kayınbabam bişi demedi.kayınvalidem sen çok cesursun ben senn yaptığını yapamazdım,sen en iyisini yaptın,kendiliğinde oldu en azından dedi..ben yıpranmayayım die öle demiş ama insan azıcık düşünür ya.aldırıp gidince herşey bitiyo mu? oh be aldırdım kurtuldum bitti gitti..var mı böle bişe ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?