karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
Yüreğimi dağladınız resmen mutluluk 27 bebeğinin parmağını emdiğini söylediğinde içim sızladı minik meleğim canım kızım geldi aklıma o kadar hareketliydi ki yavrum doktora gittiğimde müzik çalıyordu bizim kız içerden ellerini oynatıyo doktor güldü kızın oyunu çok sevecek belli demişti.Bir defasında o minik elleriyle karnımı okşuyodu sanki bak annesi seni seviyo kızın dediğinde dünyalar benimdi adeta.Ya senin o güzel hayallerine ne demeli yorgunbulutlar mahvettin beni.Kendimi güçlü tutmaya çalıştıkça içime attıkça daha çok yıpranıyorum sanki.Yaaaaaaaaaaaaaa çok duygu yüklüyüm şu an.Rabbim sen dualarımızı kabul eyle ne olur hiç birimizin evini çocuksuz bırakma sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ver yalvarıyorum Rabbim

yani bilemedim ama adetin 12 gün geçip de bu şeklde iltihap gbi bişi görmen pek de normal değildir die düşünyrm.bence iltihap bile olsa doktora git canım.çünkü o enfeksiyon zamanla rahime yumurtalıklara ilerleyebilir allah korusun..tabi enfeksiyonsa..bence ihmal etme git..olumsuz olsa da canın sağolsun..senn sağlığın herşeyden önce gelir..

amin canım benide duygulandırdın

Ah canım benim bende adetim 10 gün geçmişti ama düzensizdi zaten önemsememiştim eşim yine de test alıp gelmişti yap içimiz rahatlasın dedi yapmadım bana küsüp erken uyumuştu o akşam.Sonra bir ceseretle yapayım dedim ve o müthiş görüntü karşısında nasıl gözyaşlarına boğulup eşimi uyandırmıştım rüyadayım zannettim dedi ama o rüya erken bitti Rabbim hepimize yardım etsin inş

bu aralar hepimiz duygusalız sanırım yada hep duygusalız da çaktırmıyoruz içimizdekileri ben de görmüştüm bebeğimin elini kolunu oynatışını ve hasta olduğunu da öleceğini de biliyordum o görüntüyü izlerken allahım dedim benm bebeğim nasıl ölür ne güzel hareket ediyo ama gitti işte ..kız mıydı erkek miydi onu bile öğrenemeden hastalığı öğrendik doktorlara soramadım cinsiyetini kederimden bazn de sorsam şimdi doktor bana der dalga mı geçiyosn ? bn trizomi diyorum sen cinsiyet diyosn der die ağzımı açıp da soramadım..amin diyorum duana çok içten..AMİN

bugünü dökülme günü ilan ediyorum kızlar..dökülelim rahatlayalım..benm içime batan şeylerden biri de kayınvalidem ve kayınbabam aldırın gitsin demişti duyar duymaz dünya başıma yıkılmıştı ya..benm evladım o..sen nasıl hemn böle diyebildin? nası içim yandı..sustum..zatn bu psikolojim hep susmaktan bozuldu..

Sana yazıyorum ya yine şanslıyız meleğimiz bekliyo bizleri diye ama şimdi kendime şaşıyorum nasıl bu kadar duygularımı dışa vurabiliyorum diye.Şu an gerçekten çok doluyum canımızdan can gitti herşeye rağmen hamdolsun Rabbime.O elleri kolları ne kadar da güzel oynuyordu dimi ellerini kollarını öp ısır cennette inşallahhhhh

canlarım bide benim durumuma bi yorum yazar mısınız lütfen

Canım benimde kasıklarda sancı ve akıntım çoktu doktora gittim enfeksiyonmuş antibiyotik ve fitil vermişti geçti ağrılarım senin ki enfeksiyon değildir inş ama yinede doktora görün istersen

dışa vurmayı ben de beceremiyodum.ta ki bu siteye kadr.burda kimse seni yadırgamıyor eleştirmiyor.herkesin seni anladığına eminsin.ben normalde hiiiiiiç anlatmam duygularımı çünkü anlamıycak karşımdaki ne kadr anlyrm dese de boş.. o yüzden buraya yazıyorm hem rahatlyrm hem de birilerinin bni anladığını bilmek beni sevindiriyor..

Can bu can boru mu aldırın gitsin insanlara o kadar kolay geliyo ki gelin birde bize sorun içimizdeki fırtınaları peki bişey merak ettim canım bebişini kaybettikten sonra sana hiç biz demedik mi aldır diye tepkiler gösterdiler mi

Canım benimde kasıklarda sancı ve akıntım çoktu doktora gittim enfeksiyonmuş antibiyotik ve fitil vermişti geçti ağrılarım senin ki enfeksiyon değildir inş ama yinede doktora görün istersen

canım sıcak su ile pansuman yaptıktan sonra 2gün içinde adetim söküldü ve ne kasık ağrım ne akımtım hiçbişeyim kalmadı ??

canım sıcak su ile pansuman yaptıktan sonra 2gün içinde adetim söküldü ve ne kasık ağrım ne akımtım hiçbişeyim kalmadı ??

Birazcık üşütmüşsündür o zaman canım.Bu birazcık nasıl bir kavramsa bende anlamadım :) birşeyin kalmamış çok şükür ama ben illa seni doktora gönderecem galiba :)

kayınbabam bişi demedi.kayınvalidem sen çok cesursun ben senn yaptığını yapamazdım,sen en iyisini yaptın,kendiliğinde oldu en azından dedi..ben yıpranmayayım die öle demiş ama insan azıcık düşünür ya.aldırıp gidince herşey bitiyo mu? oh be aldırdım kurtuldum bitti gitti..var mı böle bişe ya?

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali canım benim başına gelmeyen nerden anlasın bizim ne çektiğimizi tabii Yüce Mevlam kimsenin başına vermesin hatta düşmanımın bile ama beni anlamalarını da bekliyorum artık kimsenin burdakiler dışında ay bugün sinir küpüyüm galiba canım deseler canın çıksın anlayacak durumdayım

Birazcık üşütmüşsündür o zaman canım.Bu birazcık nasıl bir kavramsa bende anlamadım :) birşeyin kalmamış çok şükür ama ben illa seni doktora gönderecem galiba :)

canım bence de yine nolur nolmaz git sen doktora.keşke dememek için git..öle kontrol ol yani.neden korkuyorsn..sonra daha başka şeyler çıkmasın..

Rabbim verdi Rabbim alacak tabii.İyi ki bişey deyipte daha beter canını sıkmamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…