- Konu Sahibi mutluluk_27
-
merhabalar bende 2 hafta önce bebeğimi kaybettim..tam 8 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendik..hiçbir sebep yokken gelişimi günü gününe devam ederken durmuş minik kalbi..anesteziyle kürtaj oldum ve aldılar bebeğimi..patolojiye gönderdiler sonucumu aldım bugün ve kromozom testi istedi doktorumuz..bende pko var ve 3 yıllık tedaviler aşılamalar sonucunda hamile kalamadım..tam tüp bebek hazırlıklarına başlamışken meleğim kendiliğinden gelmişti..rüzgar gibi geldi ve gitti..hala toparlanamadım çok zormuş bu durum allahım kimseye yaşatmasın..
kızlar kullandığım ilaçlar kaç oldu bilmiyorum..folik asit, pıhtılaşma için ecopirin..enfeksiyon için fitil,antibiyotik.krem, şimdi de sinüzit için antibiyotik, ağrı kesici..hangisini ne zaman içeceğimi şaşrdım üstüste gelmesn dieallahım bu ayı da es geçmek zorunda kalıcam sanırım..bu kadr ilaçla hamile kalınmaz ki..doktorlar zararı olmaz diyo ama ben hiiiç güvenmiyorum..kaldı ki sinüzit için kontrole gittiğimde yine tomografi falan çekilmem gerekicek..yani benm olayım ocak ayına kalıyo sanırım.allahım hayrlsını versn ne dielim..hepinizi öpüyorum..geçmişi okuyamadım..iyisinizdir inşallah...
merhabalar bende 2 hafta önce bebeğimi kaybettim..tam 8 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendik..hiçbir sebep yokken gelişimi günü gününe devam ederken durmuş minik kalbi..anesteziyle kürtaj oldum ve aldılar bebeğimi..patolojiye gönderdiler sonucumu aldım bugün ve kromozom testi istedi doktorumuz..bende pko var ve 3 yıllık tedaviler aşılamalar sonucunda hamile kalamadım..tam tüp bebek hazırlıklarına başlamışken meleğim kendiliğinden gelmişti..rüzgar gibi geldi ve gitti..hala toparlanamadım çok zormuş bu durum allahım kimseye yaşatmasın..
ALLAH’Ü TEALA HAZRETLERİ FERMAN ETTİ:
“İzzetim ve celalim hakkı için, mağfiret etmek istediğim hiç kimseyi, bedeninde bir hastalık, rızkında bir darlık vererek boynundaki günahlardan temizlenmeden dünyadan çıkarmayacağım.”
Kul hastalandığı zaman ALLAH (c.c) ona iki melek gönderir ve onlara: “Gidin bakın kulum yanındakilere ne diyor bir dinleyin!”der. Eğer o kul melekler geldiği zaman ALLAH’a hamdediyor ise melekler her şeyin en iyi bilen ALLAH’a (c.c) bildirirler. Bunun üzerine ALLAH (c.c) şöyle buyurur: “Kulumun ruhunu kabzedersem onu cennete koymam kulumun benim üzerimdeki hakkı olmuştur. Şayet şifa verirsem, onun etini daha hayırlı bir etle, kanını daha hayırlı bir kanla değiştirmem ve günahlarını affetmem üzerime hak oluştur.”
Rabbim bütün hastalıklarımıza hayırlı acil şifalar versin. Cümlemize sıhhatin kıymetini bilenlerden eylesin. AMİN!...
Hepimize geçmişler olsun.Dün kürtaj oldumBebişimin kalp atışlarını da duymuştum.7+5 iken kalbinin durduğunu öğrendim.Bir başka dr daha gittim,sonuç aynı.Kese bozulmuş.Dün sabah tekrar kontrol edip,durumdan emin olup bebişi aldılar.Patalojiye gönderdiler.Haftaya kontrole gidicem.İnşlh tekrar hamiş kalırız..
ALLAHÜ TEALA HAZRETLERİ FERMAN ETTİ:
İzzetim ve celalim hakkı için, mağfiret etmek istediğim hiç kimseyi, bedeninde bir hastalık, rızkında bir darlık vererek boynundaki günahlardan temizlenmeden dünyadan çıkarmayacağım.
Kul hastalandığı zaman ALLAH (c.c) ona iki melek gönderir ve onlara: Gidin bakın kulum yanındakilere ne diyor bir dinleyin!der. Eğer o kul melekler geldiği zaman ALLAHa hamdediyor ise melekler her şeyin en iyi bilen ALLAHa (c.c) bildirirler. Bunun üzerine ALLAH (c.c) şöyle buyurur: Kulumun ruhunu kabzedersem onu cennete koymam kulumun benim üzerimdeki hakkı olmuştur. Şayet şifa verirsem, onun etini daha hayırlı bir etle, kanını daha hayırlı bir kanla değiştirmem ve günahlarını affetmem üzerime hak oluştur.
Rabbim bütün hastalıklarımıza hayırlı acil şifalar versin. Cümlemize sıhhatin kıymetini bilenlerden eylesin. AMİN!...
iyi akşamlar canlarrımm nasılsınız görüşmeyeli??kayseri de muhteşem kış mevsimi başladı kar tipi fırtınaa harika...her kar tanesini taşıyan ve hiç biri bir daha yeryüzüne inmeyen aynı zamanda birbirine değmeyen meleklerinin hatrına allahım önümüzdeki ay hamile kalmamızı sağlıkla hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
iyi akşamlar canlarrımm nasılsınız görüşmeyeli??kayseri de muhteşem kış mevsimi başladı kar tipi fırtınaa harika...her kar tanesini taşıyan ve hiç biri bir daha yeryüzüne inmeyen aynı zamanda birbirine değmeyen meleklerinin hatrına allahım önümüzdeki ay hamile kalmamızı sağlıkla hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Canım benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende de pko var ve eşimin değerleride düşük normal yolla olmaz diyordum tabii Rabbimin takdiri ve aşılamaya karar vermiştik eşimle karar verdiğimiz ay hamile kalmıştım mucizem benimleydi ama sadece 6 ay kalabildi herşey de var bir hayır Rabbim yine tedavisiz nasip etsin hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.
Bende 8 haftalıkken bebişimi kaybettim ve 4 gün önce kürtaj oldum.Bugün sancım oldu kasıklarımda ve kanamam başladı.Normal mi acaba?Sen neler yaşadın kürtaj sonrası?
tatlım allah şifa versin en yakın zamanda inşallah...
çok büyük geçmiş olsun mevlam yaşatmasın aynı acıyı tekrardan...
öyle güzel bir dua ki aminnnnnnn taa yürekten..paylaştığın için teşekkürler....
canım benim çok büyük geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir daha...
canım çok çok geçmiş olsun..allahım hayrlısını versn.vardır bir hayır diyoruz hepimiz..büyüdükçe daha da zor oluyor inan..allahım sabrını versin inş..yine kendiliğinden nasip etsin..
canım amin diyorum çok teşşkür ederm paylaşım için..çok güzel..allahım en kısa zamanda sağlık sıhhat ve de hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepiöize..
geçmiş olsun cnm sanada..sancının ve ağrının olması normal 1-2 güne geçer kanaman..kanamanın olması içinin temizlendiği anlamına geliyo..kürtajdan 1 hafta sonra doktorum kontrole çağırdı gittim ve rahimim toparlanmış maşallah herşey çok güzel olsa şuan hemen hamile kalabilirsin dedi o kadar iyi durumdaymış..sen neden kaybettin bebeğini ve test için patolojiye gönderdilermi?benim bebeğimin genetik bozukluğu varmış bugün öğrendim sonucumu ve benden doktor kromozom testiyle kan pıhtılaşma testi istedi onu yaptırdım 2 hafta sonra sonucum çıkacak hayırlısıyla..
Ankara da karlıydı bugün ama hiç böyle dua etmek aklıma gelmemişti.Öğrettiğin için saol cnm.
öncelikle geçmiş olsun arkadasım bende 17 gün önce oldum kürtaj .9haftallıkken bebişimin minik kalbi durdu ve beni terk etti.kürtajdan sonra kanama olması normal 15 günü gecmemek sartıyla .doktorum bana bi liste vermişti.ateşin 38i gecmıcek kanaman ılk kırmızı sonra kahveyen döncek akıntı seklınde bel ve kasık agrın olcak ama bıraz tabı ve artık pamuklu ıccamasırı gıycen mutlaka ve tuvalette vajina temziliğini önden arkaya dogru yapcaksın agrın ve kanaman coksa doktora gitmen sart.15 günde ilişki yasak.ve buarada verdıgı sgrı kesıcı ve enfeksıyon hapını mutklaka ama mutlaka kullan..geçmiş olsun allah en yakın zamanda saglıklı bebekleri kucagımıza amayı nasıp etsin.Bende 8 haftalıkken bebişimi kaybettim ve 4 gün önce kürtaj oldum.Bugün sancım oldu kasıklarımda ve kanamam başladı.Normal mi acaba?Sen neler yaşadın kürtaj sonrası?
cnm bnmde 9.haftada kalbi durdu kürtajla aldırdım.suan beklemedeyım.:)))bende katılayım dedım lısteye kabul olursam :18::18:[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bebeğini kaybettiği hafta[/TD]
[TD]bebeğini kaybetme sebebi-sorunu[/TD]
[TD]bebeğine sahip olduğu yol[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluluk_27[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]kalp durması-pcos[/TD]
[TD]tüp bebek[/TD]
[TD]28.11.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cnnm[/TD]
[TD]25+0[/TD]
[TD]kan tranfizyonu[/TD]
[TD]doğal yolla ikiz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meggie129[/TD]
[TD]14+0[/TD]
[TD]kalp durması[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minenisa[/TD]
[TD]27+0[/TD]
[TD]pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaprk[/TD]
[TD]21+3[/TD]
[TD]dekolman plesanta[/TD]
[TD]doğal yolla ikiz[/TD]
[TD]30.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]28+0[/TD]
[TD]plesantada pıhtılaşma[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]24.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMA[/TD]
[TD]24+0[/TD]
[TD]erken doğum[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yorgunbulutlar[/TD]
[TD]20+0[/TD]
[TD]trizomi 18[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]23.12.2012[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecce123[/TD]
[TD]7+2[/TD]
[TD]kalp durması[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sznrndz[/TD]
[TD]11+2 ve 7+0[/TD]
[TD]kalp durması ,boş gebelik[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikedy[/TD]
[TD]7+5[/TD]
[TD]kalp durması[/TD]
[TD]doğal yolla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
rica ederim canım sen de bu güzel duada beni bizi hepimizi anarsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?