- Konu Sahibi mutluluk_27
-
sınav işte.allahım sınavı geçenlerden eylesin..
kızlar ben çıkıyorum artk...allahım güzel sabahlara uyandırsın hepinizi..kendinize iyi bakın..iyi geceler..
yani rahmin eski şeklini almasına toparlanma deniyor diye biliyorum canım.bu da bebeğin haftasına göre değişiyor sanırım.çünkü bebeği 6 haftalık kaybedersen daha rahim büyümemiş oluo sanırım.ben mesela 20. haftamda kaybettim.belki de bna o yüzden yine de nolur nolmaz bekle demiştr bilemiyorum.ama bütün doktorlar ruhen ve bedenen en sağlıklısı 6 ay diyor da biz sabırsızız işte canım hemen olsn istiyoz ama zatn rahim iyi değilse ya hamile kalamıyosn ya da yine düşük yine hayal kırıklığı yaşayabiliosun.dediğin gbi hemen hamile kalıp sağlıkla doğuran da var.allahım bilir herşeyin en güzelini..buna inanıp sabretmek gerek sanırım..
canım bu ay hepimiz üzüldük.ben de gözyaşı dökmedim desem yalan olur.ben hamile miyim değil miyim die stresten ölürken yine 2 hamilelik haberi ve 3 tane de doğumu gelen insan..dua ediyorum bi gün o tekmelerden ben de yesem..o tekmeler yüzünden uykularımdan uyansam..canım kocamın elini karnıma koyup da onun yüzünün ifadesini seyretsem..midem bulansa..aşersem..kıyafetlerim olmasa..kilo aldım iyice yaa diye yakınsam..insanlar bana da aa sen dur hamilesin sen dese..bi bebek kıyafeti baksam..beşik alsam..evimiz küçük zatn beşiği nereye koyabilirm die plan yapsam..küçük çocuklar karnıma hayretle baksa bu bebek senin karnında nasıl duruyo dese..gözlerim dolucak yine..allahım dünyanın o en güzel kokusunu bizlere de duyursun inşallah..ben çok çok inanıyorum o liste her geçen gün yenilencek ve hepimiz diğerinin mutluluğuyla mutlu olcaz..sıra bigün bize de gelicek..YETER Kİ SABREDELİM...ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR..
amin canım inşallah en kısa zamanda bu dediklerini yaşarsın..senin daha zor olmustr 20 hafta sebep ne dendi peki.çokk üzüldüm yaa yazdıkların beni çook duygulandırdı inşallah sende en kısa zamanda o minik tekmelrden yersin ve inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalıp miniklerimizi kucagımza almak nasıp olsun en saglıklı sekılde.yani rahmin eski şeklini almasına toparlanma deniyor diye biliyorum canım.bu da bebeğin haftasına göre değişiyor sanırım.çünkü bebeği 6 haftalık kaybedersen daha rahim büyümemiş oluo sanırım.ben mesela 20. haftamda kaybettim.belki de bna o yüzden yine de nolur nolmaz bekle demiştr bilemiyorum.ama bütün doktorlar ruhen ve bedenen en sağlıklısı 6 ay diyor da biz sabırsızız işte canım hemen olsn istiyoz ama zatn rahim iyi değilse ya hamile kalamıyosn ya da yine düşük yine hayal kırıklığı yaşayabiliosun.dediğin gbi hemen hamile kalıp sağlıkla doğuran da var.allahım bilir herşeyin en güzelini..buna inanıp sabretmek gerek sanırım..
canım bu ay hepimiz üzüldük.ben de gözyaşı dökmedim desem yalan olur.ben hamile miyim değil miyim die stresten ölürken yine 2 hamilelik haberi ve 3 tane de doğumu gelen insan..dua ediyorum bi gün o tekmelerden ben de yesem..o tekmeler yüzünden uykularımdan uyansam..canım kocamın elini karnıma koyup da onun yüzünün ifadesini seyretsem..midem bulansa..aşersem..kıyafetlerim olmasa..kilo aldım iyice yaa diye yakınsam..insanlar bana da aa sen dur hamilesin sen dese..bi bebek kıyafeti baksam..beşik alsam..evimiz küçük zatn beşiği nereye koyabilirm die plan yapsam..küçük çocuklar karnıma hayretle baksa bu bebek senin karnında nasıl duruyo dese..gözlerim dolucak yine..allahım dünyanın o en güzel kokusunu bizlere de duyursun inşallah..ben çok çok inanıyorum o liste her geçen gün yenilencek ve hepimiz diğerinin mutluluğuyla mutlu olcaz..sıra bigün bize de gelicek..YETER Kİ SABREDELİM...ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR..
canım öyle deme ya allah öncelikle sabır versin ama bi bakrsın allah cccokk tatlı bebekler nasip eder..inşallh allah biran önce meleklerini göndersinahh emacım benim bebeklerim tek kese ikizdiler bir gün ultrasona girdiğimizde resmen kavga ediyorlardı hatta doktorum yandınız bunlar hep kavga edecek demişti en son yani öldükleri zamanki görüntüleride birbirlerinin üstünde uyumuştu yavrularım o görüntüyü ömrüm boyunca unutmayacam
sevgili arkadaşlar...
bebeklerimizi içimizde gördüğümüz günler kalp atışlarını duyduğumuz günler... çok ama çok güzel günlerdi mucize gibiydi değil mi içimizde bizden bir can bizim parçamız ve yaşıyor inanın o muayene günlerini iple çekiyordum okadar çok özlüyordum ki onu keşke hep görsem diyodum... o oson muayene günü ise aklımdan hiç çıkmıyor... eşime telefonun kamerasını veeriyordum monitörü çek diye doktor bi saniye bi saniye dedi durdum bebeğin kalp atışlarını alamıyorum dedi bebek de 15 haftalık görünmüyor dedi... ben de bir şokkk nasıl... ölmüş mü... doktor malesef evet dedi... monitördeki bebeğime baktım baktım baktım... imkansız geliyodu nasıl ölür nasılll... inanamadık belki de doktorun ultraonu bozuk belki de kalp atışını duyamadı... küçücük bir umut... eşimle aşağıda renkli ultraosona gittik ordaki radyolog da doğruladı vücudundaki damarlardan kan akışı geçse kırmızı olurmuş bana birsürü bişeler anlattı ağlamak istiyorum ağlayamıyorum... bir sürü açıdan 3 büyutlu gösterdi içimde son görüşümdü... 14 haftalık iken ölmüş meğerse hiç ama hiç anlamadım hareketlerini hissetmiyordum ki daha... sonra görmek istedim onu kürtajdan sonra. olmaz dediler ama tutturdum dayanamadılar hani öncü salçalarının plastik kabı vardır yaa ona koymuşlar kabın içinde bir sıvı vardı sıvının içinde de incir büyüklüğnde bir kese... kesesi bile bozulmamış yırtılmamış kesenin içindeydi ama ben göremedim kese beyazdı ama çok hafif şeffaftı da ama seçemedim belki de Rabbim görmemi istemedi ısrarla bakmama rağmen göremedim oysa eşim hemen görmüş başı kolları gövdesi bacakları... ama ben göremedim... patolojiden 14 haftalık erkek bebek yazısı geldi ve yapısal hiç bir ölüm sebebi bulamamışlar...offf Allahım ne günlerdi... Rabbim kimseye yaşatmasın... hepimizi bu acı sınavdan metanetle kurtarsın inşallah hepimizin bebekleri olur kızlar anne oluruz...
mutluluk en son umudum sendin canım bu kadar üzme kendini bak en azından kist yokmuş bu ay hepimizinki olur inşallah
yorgunbulutlar canım bende hergün doğum ve hamilelik haberleri alıyorum allah bağışlasın onlara diyecek başka söz yok umudumuz aralık ayı
ahh emacım benim bebeklerim tek kese ikizdiler bir gün ultrasona girdiğimizde resmen kavga ediyorlardı hatta doktorum yandınız bunlar hep kavga edecek demişti en son yani öldükleri zamanki görüntüleride birbirlerinin üstünde uyumuştu yavrularım o görüntüyü ömrüm boyunca unutmayacam
Ohh bende ağladım az önce ne ala( Zaten bu yıl temmuz ortasından beri ağlıyorum, bi gülmedi gitti yüzüm... Az önce bi arkadaşım aradı hamileyim dedi, müjde verdi, sana da dua ediyorum Allah sanada versin dedi, İyi bi temennide bulundu sonuçta ama bana çok dokundu, kendimi acınacak biri gibi hissettim, 2 bebeğide taşıyamayan aciz biri gibi, üstelik ne kadar bekleyeceğiz, ne olacağımız belli olmadan... Hiç beklemek istemiyorum ama beklemeliyim biliyorum...Keşke arada 2.si hiç olmasaydı belki daha umutlu olacaktım, bilemiyorum, üzülüyorum, üzülüyorum, üzülüyorum....
amin canım inşallah en kısa zamanda bu dediklerini yaşarsın..senin daha zor olmustr 20 hafta sebep ne dendi peki.çokk üzüldüm yaa yazdıkların beni çook duygulandırdı inşallah sende en kısa zamanda o minik tekmelrden yersin ve inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalıp miniklerimizi kucagımza almak nasıp olsun en saglıklı sekılde.
sevgili arkadaşlar...
bebeklerimizi içimizde gördüğümüz günler kalp atışlarını duyduğumuz günler... çok ama çok güzel günlerdi mucize gibiydi değil mi içimizde bizden bir can bizim parçamız ve yaşıyor inanın o muayene günlerini iple çekiyordum okadar çok özlüyordum ki onu keşke hep görsem diyodum... o oson muayene günü ise aklımdan hiç çıkmıyor... eşime telefonun kamerasını veeriyordum monitörü çek diye doktor bi saniye bi saniye dedi durdum bebeğin kalp atışlarını alamıyorum dedi bebek de 15 haftalık görünmüyor dedi... ben de bir şokkk nasıl... ölmüş mü... doktor malesef evet dedi... monitördeki bebeğime baktım baktım baktım... imkansız geliyodu nasıl ölür nasılll... inanamadık belki de doktorun ultraonu bozuk belki de kalp atışını duyamadı... küçücük bir umut... eşimle aşağıda renkli ultraosona gittik ordaki radyolog da doğruladı vücudundaki damarlardan kan akışı geçse kırmızı olurmuş bana birsürü bişeler anlattı ağlamak istiyorum ağlayamıyorum... bir sürü açıdan 3 büyutlu gösterdi içimde son görüşümdü... 14 haftalık iken ölmüş meğerse hiç ama hiç anlamadım hareketlerini hissetmiyordum ki daha... sonra görmek istedim onu kürtajdan sonra. olmaz dediler ama tutturdum dayanamadılar hani öncü salçalarının plastik kabı vardır yaa ona koymuşlar kabın içinde bir sıvı vardı sıvının içinde de incir büyüklüğnde bir kese... kesesi bile bozulmamış yırtılmamış kesenin içindeydi ama ben göremedim kese beyazdı ama çok hafif şeffaftı da ama seçemedim belki de Rabbim görmemi istemedi ısrarla bakmama rağmen göremedim oysa eşim hemen görmüş başı kolları gövdesi bacakları... ama ben göremedim... patolojiden 14 haftalık erkek bebek yazısı geldi ve yapısal hiç bir ölüm sebebi bulamamışlar...offf Allahım ne günlerdi... Rabbim kimseye yaşatmasın... hepimizi bu acı sınavdan metanetle kurtarsın inşallah hepimizin bebekleri olur kızlar anne oluruz...
canım ayy ne güzel masallah sana ve bebeğine.allahım kazasız belasız saglıklı bi şekilde bebeğini kucagına almayı nasip etsin.korkma böyle olupta saglıklı bebk olan cok hamileliğini böyle seylerı takarak mahvetme.Bende hazıran ayında kaybettım 6+5 gunluk yavrumun kalb durmus.kurtaj oldum cok zordu sımdı yıne hamıleyım aynı seylerı yasmaktan cok korkuyorum.ılk bebek olunca arastırmadılarda rabbıme sıgındık devam edıyorum persembe ınsallah kontrolum var ödum kopuyo doktorun kalbı durmus demesınden ancak yuce rabbım hayırlısını versın.hıc meraklanmayın saglıklı bebeklerınız olur ınsallah ben 5 ay sonra yenıden hamıle kaldım hıc korkmayın emı
adet zamanımda cnm asırı tatlı ister 2 gündr cok istio.aranızda 15 gün içinde adet olan var mı yanı kürtajdan 15 gün sonra adeti gelen.
inşallah canım.ben adet belirtisi yasadım bugun aksama kadar ondan merakettim.ne güzel bi duygu gerckten.darısı bize inşallah.ben korunmadım hiç.hayırlısı artık.canım benım kurtajın ılk gunu adetın ılk gunu olarak kabul edılır .bu arada saglık personleıyım ben.yanı kurtajdan bır ya sonra adet olman gerekır bende kurtajdan sonra kanamam 15 gun surdu bır hafta temız gezdı adet oldum sonra hıc korkma .uzuntulerını cok ıyı anlıyorum ama bana hep dusugun bı bacagı ıcınde olur hemen hamıle kalırsın dedılr kurtajdan sonra 2 ay korundun sonra 2 sonra yenıden kaldım hıc meraklanma hıc beklemedıgın anda gelıverıyo:)
canım benim üzülme allah hayırlısını versin.allah hepimize saglıklı bebekler nasip etsin..o günler gelcek umudumuzu yitirmeyelim.
SAbretmekten başka çare yokki mecburuz allah büyük canım inşallah gelicek o günler cook yakında 2013 hepimiz anne olucaz allahın izniyle inanıyorum allah nasip etmeyeceği birşeyin hayalini kurdurmazmış..
Yüreğimi dağladınız resmen mutluluk 27 bebeğinin parmağını emdiğini söylediğinde içim sızladı minik meleğim canım kızım geldi aklıma o kadar hareketliydi ki yavrum doktora gittiğimde müzik çalıyordu bizim kız içerden ellerini oynatıyo doktor güldü kızın oyunu çok sevecek belli demişti.Bir defasında o minik elleriyle karnımı okşuyodu sanki bak annesi seni seviyo kızın dediğinde dünyalar benimdi adeta.Ya senin o güzel hayallerine ne demeli yorgunbulutlar mahvettin beni.Kendimi güçlü tutmaya çalıştıkça içime attıkça daha çok yıpranıyorum sanki.Yaaaaaaaaaaaaaa çok duygu yüklüyüm şu an.Rabbim sen dualarımızı kabul eyle ne olur hiç birimizin evini çocuksuz bırakma sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ver yalvarıyorum Rabbim
mutluluk en son umudum sendin canım bu kadar üzme kendini bak en azından kist yokmuş bu ay hepimizinki olur inşallah
yorgunbulutlar canım bende hergün doğum ve hamilelik haberleri alıyorum allah bağışlasın onlara diyecek başka söz yok umudumuz aralık ayı
sevgili arkadaşlar...
Ohh bende ağladım az önce ne ala( Zaten bu yıl temmuz ortasından beri ağlıyorum, bi gülmedi gitti yüzüm... Az önce bi arkadaşım aradı hamileyim dedi, müjde verdi, sana da dua ediyorum Allah sanada versin dedi, İyi bi temennide bulundu sonuçta ama bana çok dokundu, kendimi acınacak biri gibi hissettim, 2 bebeğide taşıyamayan aciz biri gibi, üstelik ne kadar bekleyeceğiz, ne olacağımız belli olmadan... Hiç beklemek istemiyorum ama beklemeliyim biliyorum...Keşke arada 2.si hiç olmasaydı belki daha umutlu olacaktım, bilemiyorum, üzülüyorum, üzülüyorum, üzülüyorum....
Bende hazıran ayında kaybettım 6+5 gunluk yavrumun kalb durmus.kurtaj oldum cok zordu sımdı yıne hamıleyım aynı seylerı yasmaktan cok korkuyorum.ılk bebek olunca arastırmadılarda rabbıme sıgındık devam edıyorum persembe ınsallah kontrolum var ödum kopuyo doktorun kalbı durmus demesınden ancak yuce rabbım hayırlısını versın.hıc meraklanmayın saglıklı bebeklerınız olur ınsallah ben 5 ay sonra yenıden hamıle kaldım hıc korkmayın emı
ooooofff offf bugün cok mutsuzum carsamba izmirden evime döndüm hakkriye.2 hafta önce kürtaj olmstum hiç korunmadım.göğüslerim inmişti 1 hafta önce bugun tekrar acıo ve büyüdü..kendı kendime psikoljık diorum..yaa evde gebelık testi vardı yaptım negatıf olunca cok üzüldüm.sankı hemen pozıtıf olck gibi.kendime ugrascak bişeyler bulmalıyım galıba.böyle kendi kendimi mutsuz hissediyorum.herseyın hayırlısı ama adet olcaksamda biran önce olsamda bende zamanımı bilsem..allah en kısa zamanda saglıklı bebekler nasip etsin.kucagımıza almayı nasıp etsınnn
adet zamanımda cnm asırı tatlı ister 2 gündr cok istio.aranızda 15 gün içinde adet olan var mı yanı kürtajdan 15 gün sonra adeti gelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?