karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

canım hoşgeldin..genetik için ikiniz de veriyosunuz..pıhtılaşma için sadce sen veriyosun..

hoşbuldk saol ikisini de aynı gün yaptırabilirim heralde dimi aç karnına falan olmak gerekiyomu acaba fakültes hastanesine gidiym diyrm tabi yaparlarsa bakalım hayırlısı

aynı gün yapmayabilirler canım.bunlar pahalı testler ve bir hastanın aylık kotası oluyormuş devlette.yani senn kotan dielim ki 500 tl.ama bu iki test toplam 800 tl...bu durumda bi testi bu ay diğerini öbür ay yapıyorlar.bende öle olmştu en azından.sanırım bu bütün araştrma hastanelerinde standarttır.bi de 2-3 dşüğüm var demezssen yapmazlar kesnlkle.senn kaç kaybın vardı hatrlamıyrm ama..

Hepimize geçmişler olsun.Dün kürtaj oldum Bebişimin kalp atışlarını da duymuştum.7+5 iken kalbinin durduğunu öğrendim.Bir başka dr daha gittim,sonuç aynı.Kese bozulmuş.Dün sabah tekrar kontrol edip,durumdan emin olup bebişi aldılar.Patalojiye gönderdiler.Haftaya kontrole gidicem.İnşlh tekrar hamiş kalırız..

amin cnm geçmiş olsun.doktorun korunma süresi verdi mi.40 gün kendini sıcak tut.tekrardab gecmıs olsun allah en kısa zamanda saglıklı bebekler nasip etsin hepimize.

sanırım bende almalıyım kendıme bı ugras bulmalıyım.kendimi dinler oldum iice.bide burda hiç ortamım yok.lojmanda oturuom eşim asker..resmi ortamn cok sıkıcı..bende kendime sardım galıba.birazda can sıkıntısı.hayırlısı..korunurken hamile kalmıstım süpriz olmstu ama bu sefer o duyguyu tattıgım için daha çok istiyorum sanırım.allah benim ve bütün isteyen arkadasların hakkında hayırlısını versin.

hıc uzulme okuduysan yazdım bende yasadım aynısı hamıleyım sımdı 5 ay sonra hıcc kasmayın hemen gerı hamıle kalırsınız hıc korkmayınn sevgıler hepınıze :)

canım çok geçmiş olsun.allahım sabrını veriyor bi şeklde başa gelen çekiliyor..inşallah daha iyi daha güzel olucak..

evet bende de öle olmuştu bu ay ama hamile miyim değil miyim die kendimi dinliodum ben..oram battı buram yandı bilmem ne..bi de insan biraz tecrübe edinince bazı şeylere daha çok takılıyo.mesela ben hamilekaldığımda bişeden anlamıodum ama şimdi biliorum ya yok akıntım arttı yok ateşim çıktı yok kasığım battı..çok bilmek de iyi değil aslında..bu ay da mesela ovulasyon testini öğrendim.alıcam dedim ama vazgeçtim ya akışına bırakıcam. bakmıycam öle bugün şöle oldu bugün böle oldu..sıkmayalım canım kendimizi olacak olan olacak sonuçta..

anladım cnm bakalım artık o zmn bi vakit ayarlarsam gidicm fakülteye ikizdi bnmkiler yani kalpleri durmuştu ( bende tanı belli ama gene de emin olmak istiyorum sonradan pişman olmaktansa zaten beklemedeyiz şimdi 12 temmuzda kaybetmiştm..

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın o günleri.

Canım Allah bu defa meleğini sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına alırsın inş.Korkma ne olur bu defa iyi düşün iyi olsun :)

kesinlikle tatlım ya bende bildiğim için böyle oldum sanırım hamıle kaldıgımda göğüslerim silikonlu gibiydi cok acıkıyırdum cok uyuyodum bu halde bile anlamadım korunıodum cunku yenı evlıyım 6 gun gectı daha neler fln demstım..ama sımdı kendımı dınler oldum derslerımı calıscam artık kafam dagılır umarım.

amin cnm geçmiş olsun.doktorun korunma süresi verdi mi.40 gün kendini sıcak tut.tekrardab gecmıs olsun allah en kısa zamanda saglıklı bebekler nasip etsin hepimize.

Dr a perşembe günü kontrol için gidicem o zaman görüşücez. Kendimi sıcak tutmaya çalışıcam söylediğin gibi.Ah arkadaşım hayırlısıyla sağlıklı gebeliğimiz olur inşlh.

hıc uzulme okuduysan yazdım bende yasadım aynısı hamıleyım sımdı 5 ay sonra hıcc kasmayın hemen gerı hamıle kalırsınız hıc korkmayınn sevgıler hepınıze :)

Çok sevindim cnm inşlh kucacığına da almak nasip olsun.Kürtaj sonrasını nasıl geçirdin?Extra bişiler yaptın mı?

kızlar kullandığım ilaçlar kaç oldu bilmiyorum..folik asit, pıhtılaşma için ecopirin..enfeksiyon için fitil,antibiyotik.krem, şimdi de sinüzit için antibiyotik, ağrı kesici..hangisini ne zaman içeceğimi şaşrdım üstüste gelmesn die allahım bu ayı da es geçmek zorunda kalıcam sanırım..bu kadr ilaçla hamile kalınmaz ki..doktorlar zararı olmaz diyo ama ben hiiiç güvenmiyorum..kaldı ki sinüzit için kontrole gittiğimde yine tomografi falan çekilmem gerekicek..yani benm olayım ocak ayına kalıyo sanırım.allahım hayrlsını versn ne dielim..hepinizi öpüyorum..geçmişi okuyamadım..iyisinizdir inşallah...

merhabalar bende 2 hafta önce bebeğimi kaybettim..tam 8 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendik..hiçbir sebep yokken gelişimi günü gününe devam ederken durmuş minik kalbi..anesteziyle kürtaj oldum ve aldılar bebeğimi..patolojiye gönderdiler sonucumu aldım bugün ve kromozom testi istedi doktorumuz..bende pko var ve 3 yıllık tedaviler aşılamalar sonucunda hamile kalamadım..tam tüp bebek hazırlıklarına başlamışken meleğim kendiliğinden gelmişti..rüzgar gibi geldi ve gitti..hala toparlanamadım çok zormuş bu durum allahım kimseye yaşatmasın..

Canım benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende de pko var ve eşimin değerleride düşük normal yolla olmaz diyordum tabii Rabbimin takdiri ve aşılamaya karar vermiştik eşimle karar verdiğimiz ay hamile kalmıştım mucizem benimleydi ama sadece 6 ay kalabildi herşey de var bir hayır Rabbim yine tedavisiz nasip etsin hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.

ALLAH’Ü TEALA HAZRETLERİ FERMAN ETTİ:

“İzzetim ve celalim hakkı için, mağfiret etmek istediğim hiç kimseyi, bedeninde bir hastalık, rızkında bir darlık vererek boynundaki günahlardan temizlenmeden dünyadan çıkarmayacağım.”

Kul hastalandığı zaman ALLAH (c.c) ona iki melek gönderir ve onlara: “Gidin bakın kulum yanındakilere ne diyor bir dinleyin!”der. Eğer o kul melekler geldiği zaman ALLAH’a hamdediyor ise melekler her şeyin en iyi bilen ALLAH’a (c.c) bildirirler. Bunun üzerine ALLAH (c.c) şöyle buyurur: “Kulumun ruhunu kabzedersem onu cennete koymam kulumun benim üzerimdeki hakkı olmuştur. Şayet şifa verirsem, onun etini daha hayırlı bir etle, kanını daha hayırlı bir kanla değiştirmem ve günahlarını affetmem üzerime hak oluştur.”

Rabbim bütün hastalıklarımıza hayırlı acil şifalar versin. Cümlemize sıhhatin kıymetini bilenlerden eylesin. AMİN!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…