- Konu Sahibi mutluluk_27
-
arkadaşlar ben 4.5 aylık bebeğımı karnımda öldüğü için kaybettim aradan 5 ay geçtı bebek düşündüğümüz için folikasite başladım ve 2 gündür korunmuyoruz ve bü gün ilişkiden sonra hafif pembemsi kanama gibi bişey oluyor sebebi nedir acaba zorlamadan filanmı yoksa doktorama gıtmelıyım...
kızlar en son adet tarihim 1 ağustos.ben eylülün başında ağustosun sonunda gebe kaldım ve 4 ağustostan beri lekelenmem varrr.gebeykende lekem vardıı.kürtajım 24 ekim 1 gün kanamam oldu ondan sonra geçen bugün dahil 44 gündür lekem var.yani ben en son 1 ağustosta adet oldum ve 4.5 aydır lekem var.4.5 aydırda adet olmadım karnımı patlıcak hissediyorum.doktor önce lekelerini keselim dedii sonra adet olursun dedi.keşke adet sökücü ilaç isteseydim diyorumm ama 2 doktorumda aynı şeyi söledi.karnım çok şişş patlamak üzeriyim
bugün bebeğimle son günüm. yarın sabah alıcaklar onu benden. keşke bırakmasaydın beni kuzucum keşke9 haftalıktı bebeğim ve beni nasıl bir süreç beklediği konusunda hiç bir fikrim yok. allah yardımcım olsun (
bugün bebeğimle son günüm. yarın sabah alıcaklar onu benden. keşke bırakmasaydın beni kuzucum keşke9 haftalıktı bebeğim ve beni nasıl bir süreç beklediği konusunda hiç bir fikrim yok. allah yardımcım olsun (
simdiden gecmis olsun canim.cok dusunmemeye calis ne olacagi konusunda.cok soru sorma ve sadece diger insanlarin seni yonlendirmesine izin ver belli bir sure.kendini oyalayacak baska seyler bul.inan bana daha rahat atlatirsin boylece.bende oyle olmustu en azindan.allah yardimcin olsun.
geçmiş olsun cnm keşke bebeğin seninle olsaydı..herşey bizler için çok zor bir durum ama toparlanıcaksın..bundan sonra geçmişe değil geleceğe bak yeniden sağlıklı bebeklerin olucak inşallah..hepimizin duası bu zaten..
slm kızlar.2gündür çok kötüyümm içim daralıo hamile olduğumu öğrendiğim gün gelio aklıma donmuştum ne ağlamış ne sevinmiştim bu kadarmıymış bende kalabilirmiymişim die saçmalamıştım.ogünü düşünüyrm tekrar yaşayacmıyım diyorummşimdi olsa 18 haftakmız biterdi günler ne çabuk geçiooo.beni daha neler beklio bilmiyorum
slm kızlar.2gündür çok kötüyümm içim daralıo hamile olduğumu öğrendiğim gün gelio aklıma donmuştum ne ağlamış ne sevinmiştim bu kadarmıymış bende kalabilirmiymişim die saçmalamıştım.ogünü düşünüyrm tekrar yaşayacmıyım diyorummşimdi olsa 18 haftakmız biterdi günler ne çabuk geçiooo.beni daha neler beklio bilmiyorum
Ah canım benim de devam etseydi şimdi 1 aylık filan olmak üzereydi yanımda olacaktı kokusunu çekecektim içime doya doya yastıklara sarılıp ağlamayacaktım ama Rabbimin takdiri elden bişey gelmiyor Rabbime sığınmaktan dua etmekten başka
Canım benim Rabbim dayanma gücünü verecektir emin ol.Meleğin cennete gidecek ve seni cennetin kapısında bekleyecek annesi çok ama çok geçmiş olsun[/QUOTE
Şimdiden geçmişler olsun.Ne desek boş,Rabbimizin takdiridir.Benimde 1 hafta oldu, çok korkmuştum ama geçiyor çok şükür sabredebiliyorum.Metin ol cnm.Hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşlh.
çok saolun, rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın. kimseyi mahrum bırakmasın. bir daha da yaşatmasın bizlere inşallah
Hep birlikte tekrar hamiş kalıcaz inşlh.Sonrada göbiş büyütme, aş erme vs maceralarımızı paylaşıcaz:)
canım benm devam etseydi bu hafta doğurucaktmbunları düşünrek daha çok zarar veriyorz kendmze bşka bişe olmuyo
Ah canım benim de devam etseydi şimdi 1 aylık filan olmak üzereydi yanımda olacaktı kokusunu çekecektim içime doya doya yastıklara sarılıp ağlamayacaktım ama Rabbimin takdiri elden bişey gelmiyor Rabbime sığınmaktan dua etmekten başka
biz çevrede 4 kişiyle bi kaç ay arayla gebe kaldık şimdi onlar bir araya gelince hep çocuk konusu açılıo yanımda herşeyi söylüolar tekme attı şu oldu falan die çokk üzülüyrm kendimi dışlanmış eksik hissediyrm buda beni çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?