karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
kızzlar yapmayın allah askına bnmde basımdan geçti elbetteki zor durum ama herkes siz bu kötü olayı yasadı dıye bebek konusunu acmıcak mı.yapmayın lütfen yaa herkes bebek heycanını paylascak yanı arkadaslarımız bu kadar bencıl olmayalım..nasibi yokmus yasamamıs belkı sakat dogcaktı.ve suan sızı cenntte bekleyen melek onlar.böyle düşünürsenız ne kımseyı suclarsınız ne de kendı kendınızı üzersiniz.stres en büyük düşman insana.hepinize hayırlı aksamlarr !!!!!

Çünkü bizim durumumuzu yaşamayan ince düşünüp hassas davranamaz.Boşverin aldırmayın.Mümkünse başka ortamlara girin.Farklı aktivitelerle kendinizi meşgul edin.

Bizim sorunumuz bizi anlamayan ve nispet yapan insanlarla.Demek ki senin çevrende nispet yapan yokmuş ama benim çevremde birkaç kişi böyle değil niyet belli gözüne gözüne sokuyolar bazı şeyleri adamın.Burda da hamile olan arkadaşlarımız var canı gönülden o güzel duygularını paylaşıp dualar ediyoruz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar diye.Benim öfkem yakın tanıdığım birkaç kişi için.Anlayışsız olanlar için.Tabiiki heyecanlarını paylaşacak yakınlarımız ama kırıcı olmadan.Bilmem anlatabildim mi canım sana da hayırlı akşamlar

hoşgeldin canım çok büyük geçmiş olsun rabbim sabır versin...

kızlar nerelerdesinz? çok sessiz bu aralar topik..

bak geldik biraz geç oldu:):)şimdide sen yoksun hadi gel de sohbet edelim tatlım...

Hep birlikte tekrar hamiş kalıcaz inşlh.Sonrada göbiş büyütme, aş erme vs maceralarımızı paylaşıcaz:)

evet kesinliklee o zamanlar yakın ben canı gönülden inanıyorum canım...

maonya yorgunbulutlar ema ve diğer arkadaşlarım canlarım normalde benim de 2 hafta sonra doğumum olacaktı evet ama olmayan bir şeye üzülmek ve bir nevi keşke diye ifade etmek te rabbimizi çok üzer diye düşünüyorum.sizin beni benim de sizi anladığınız kadar hiç kimse anlayamaz emin olun.benim de yastıklarda sırılsırklam uyuduğum günler oluyor daldığım hüzünlendiğim çok haklısınız ama daha fazla söyleyip rabbimizi üzmeyelim olur mu?etrafımdaki 8-10 hamile doğum yaptı allah sağlıkla büyütsün hepsini bir ben bir tek ben böyle kaldım ama yüreğiize dokunuyorsa yaradan bizi çok sevdiğindendir ...hani ne diyordu
"yoksa siz sınanmadan sadece inandık deyip bırakılavileceğinizi mi sandınız?" (ankebut suresi)

rabbim bizleri teslimiyetimizi sabrımızı deniyor ama görüyoruz ya başkalarını ne büyük acılarla deniyor kuluna kaldıramayacağı yükü verir mi hiç asla.daha büyük belalardan yüklerden uzak tutsun inşallah.duydum ki bugün bir yakınımın tam 3 tane 2 yaşlarında kas erimesinden çocuklaı ölmüş inanamadım sabrına ... ve düşündüm ki rabbim o kadar büyük ki o sabrı lütfediyor..sakın sizlere öğüt verdiğimi düşünmeyin asla.acınız içimde sizin acınız büyüdükçe en çok benim ki depreşir inanın sadece güzel günlere ufuk açalım hep beraber tek istediğim bu tabi ki paylaşacağız üzüntümüzü sıkıntımızı birlikte derman olacağız kanayan yaralarımıza acıtsada beraber tuz basacağz ama hep umutlu kalacağız çünkü biz seçilmiş insanlarız "melek anneleriyiz"...

"var olsada etrafında insanlar,seni anlıyorum diyen kimin var?sussada gözlerin kalbin kan ağlar,içinin içini bilen bir tek Rabbin var.sürekli değilmiş zalimin zulmü,gece biter glirmiş günün gündüzü,zor olsada geçirmek bu çetin güzü,BAHARI VAD EDEN BİR TEK RABBİN VAR..."

unutmayalım O bizi hiç bırakmadı ve bırakmayacak....

Son düzenleme:

Yüreğine sağlık canım üzülüyoruz evet ama isyan etmiyoruz Rabbime sadece birkaç kötü niyetli insanın bizleri üzdüğünü yazıp paylaşıyoruz birbirimizle.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

biliyorum bitanem ben de yaşıyorum ben de gözüme baka baka bilerek yapanı da görüyorum Allah büyüktür biz onlar gibi asla olmayız olamayız ben hamileyken hiç bebeği olmayanların yanında üzmemek için rahatsızlığımı bile belli etmezdim biz onlar gibi olamayız çünkü biz zorluğu gördük onları Allah'a havale ederiz ancak.bu arada bilerek yapanları tabi ki yoksa çoğu kişi bahsediyor bu da hayatın gerçeği elden bşy gelmez allah herkesin canını sağ etsin...

Amin canımıniçi Rabbim bırak nispet yapanları düşmanıma bile evlat acısını göstermesin.Bende hamile kalamayan çok sevdiğim bir arkadaşımı arayamamıştım duyup o beni aradı ağladık beraber Allah hepimize nasip etsin anneliği inş

anladım cnm ben yasamadım belkide ondan böyle rahatım.kürtajı oldum izmirden evime hakkariye geldım..tek basıma kalınca cocuklu kımse görmedım aslında düşününce sölediğin mantıklı cunku bı akrabamız var kürtaj olmstm bana faceden msj atmıs bız meleğimle antalyadayız yazmıstı..bnde sinir olup bozmustum onu..sanırım senın etrafında bu örneklerden cok var..kusura bakma benıde yanlıs anlma

Est canım ama bazı kötü niyetli olanları anlayabiliyosun herkes aynı değil tabii acını gönülden paylaşanlar var Allah onlardan razı olsun Rabbim kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın.Merak etme seninde meleğin var cennette bekliyor inş önemli olan meleğinle antalyalarda gezmek değil cennet bahçelerinde gezmek meleğinle :) inşallahhhh

inşallah canım ..meleğim bu sefer saglıklı bı sekılde dogar ve kısa bisürede hamılelık haberlerımızi burdan paylasırız inşallah.

Daha önceki hamişliğimde de Meryem suresini okumuştuk.Hatta bitirmemize yakın hamişliğimi öğrenmiştik.Bugün tekrar okumaya başladım.Başka bildiğiniz dua vs var mı arkadaşlarım?

elbetteki herkes sevincini paylaşacak.ama karşınında acısına saygı duymaları lazım değilmi.sanki ben orda yokmuşum gibi daha 1.5 ay oldu kürtaj olmam beni yok sayıp orda haha kiki yapmaları tabiki zoruma gidecekk nispet çünkü bu.
Çünkü bizim durumumuzu yaşamayan ince düşünüp hassas davranamaz.Boşverin aldırmayın.Mümkünse başka ortamlara girin.Farklı aktivitelerle kendinizi meşgul edin.

öyle yapmaya çalışıoz cnm mümkün mertebe

Daha önceki hamişliğimde de Meryem suresini okumuştuk.Hatta bitirmemize yakın hamişliğimi öğrenmiştik.Bugün tekrar okumaya başladım.Başka bildiğiniz dua vs var mı arkadaşlarım?

41 günmü okunacak cnm nasıl okuycazz bi anlatırmıısn

salavat-ı tefriciye ye başladım ben de . ama çok yavaş gidiyorum. 4444 adet okuyacam. meryem suresini bilmiyordum. onun bir usülü var mı?

Allah kabul etsin canım.. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o Bu ismi ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var.

ilişkiden önce 289 kere fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi çekin.
4 cuma üst üste 1000 kere ya evvel okuyun
abdest alın ve Ya rabbi sana yalvarıyrum sevgili peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum . ey çok sevdiğim peygamberim Muhammed aleyhisselam!seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatırın için kabul etmesini istiyorum ya rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçı eyle! onun hürmetine duamı kabul et diyerek duanızı edin.
birleşme öncesi 3 ihlas okuyun ardından allahümmec alni min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutiaten deyin.

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

41 günmü okunacak cnm nasıl okuycazz bi anlatırmıısn

salavat-ı tefriciye ye başladım ben de . ama çok yavaş gidiyorum. 4444 adet okuyacam. meryem suresini bilmiyordum. onun bir usülü var mı?

Canım bende okumuştum meryem suresini.41 gün boyunca hergün 1 tane 1 bardak suya okunup içilir.Ara vermeden okunacak diye duymuştum.Özel günde teyzeme okutmuştum ben

Cnm arkadaşlarım; Meryem suresini 41 gün ara vermeden okuyorsun.Adetli iken ben eşime okuttum.Secde ayeti var onuda mutlaka yapmak lazım.Birde sürahiye zemzem koydum içine de Yasin(82-83),Meryem(19-20-22) ayetleri yazıp attım.Yazı silinmeye başlayınca bizde eşimle abdestli iken bitirene kadar her gün 3 yudum içtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…