- Konu Sahibi mutluluk_27
-
Lekelerinde geçer canım merak etme üzülme
Kızlar yeni hamişliğimize kadar şu fazlalıkları atmamız lazım.Ha gayret.Bu arada benim kürtajımın üzerinden 11 gün geçti lakin benim lekelerim halen geçmedi
bend eonu düşünüyorum cnm çok çamaşır birikio 2 kişinin bile.ev temizliği bitmio.herkes bana pisliğinde kalasın çocuğun olada die dua ediyorlarrrrKolay gelsin canım gerçekten zor ev kadınlığı.Çocuk olmadan bu kadar zor hayırlısıyla birde çocuk olsun bakalım :)
kesinlikle cnm yaşamayan en yakınında olsa sadece üzülmekle yetionu.sizinkini bilmem ama benim eşimin acısı bi kaç gün sürdü2 defa yaşadığım durum.Acısını aynışeyi yaşayanlar dışında kimsenin anlayamayacağını düşündüğüm durum.
benimki 50 gün sürdü cnm lekem merak etme sürebilirKızlar yeni hamişliğimize kadar şu fazlalıkları atmamız lazım.Ha gayret.Bu arada benim kürtajımın üzerinden 11 gün geçti lakin benim lekelerim halen geçmedi
bir an önce geçsin iyileşeyim de çalışmalara başlayalım
patalojiyide yarın sorucam bakalım çıktımı diye.sora tekrar dr.a git incelet vala gözümde büyüdü.Aslında sonucu buradaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi analiz eder:)
kızlarrrrrr naberrr:):)geliyorum kimse yok gidiyorum 3 sayfa dolmuş:):):)
slm kızlarr.dünkü enerjimden eser yok.nednese bugün çok mutsuzum gebeliğimden beri bitmeyen kötü rüyalarım beni çok etkilioo.
ütüm dün bitti cnm.ama hala çamaşırlarla uğraşıyrmmmben biriktirip birden yıkıyorum ev çok toz oluyor die onun için çamaşırım 2 gün sürüo
İş güç hiç bitmez zaten Allah kolaylık versin canım.Sende canını sıkma iyi şeyler düşün iyi olsun inş
sen çalışıomsn cnm evdemisin????
Çalışmıyorum canım evdeyim evlenmeden önce çalışıyodum ama şimdi eşim izin vermiyor benimde ilk zamanlar işime geliyodu tabii ama sıkılıyo insan bir süre sonra
keşke çalışsann.çünkü evde oturunca koca karılaırn baskısına maruz kalıo insan kendi adıma çalışmayı çok isterdim ama malesef hem hiç çalışmaıdm hemde eşim istemezzz.bu yüzden evdeyim kayınvalidemin kocakarı toplantılarında sürükleniyorummm
Kürtajımın 12.gününde, tamda iyileşiyorum galiba sadece lekelerim kaldı derken az önce gene kanamaya başladığımı gördüm.bu ne şimdi.Acaba adetmi oldum? Ne zor işler bunlar Allahım yardım et bizlere..
Canım üzülme benimde doğumdan sonra 40 gün sürdü abdest aldım.1 hafta geçmeden tekrar başladı kanamam için rahat etmiyorsa doktora git istersen ama merak etme geçecek bu günler
Adetliymişim gibi belim ve kasığımda ağrı başladı birden.Yarın dr.umu arayıp danışıcam olmazsa c.tesi pataloji sonucunu almaya gittiğimde bir muayene rica ederim,bakalım o ne diyecek. Artık bitsin bu zor zamanlar da birbirimize müjdeler verelim...
cnm hiç sıkılma çalışmanın yorgunluğu bile evde sıkılmaktan iyidirrr.ben de öğretmenim 7.yılımı çalışıyorum ama bazen evde mi olsaydım diyorum :) çok yoruluyorum yaa branşımdan dolayı biraz da.. tatil günlerini iple çekiyorum valla :) arada özenmiyorum değil ev hanımlığına :) maddi olarak çalışmak iyi tabiii... gerçi hasta olduğumda rapor alınca 3.gün sıkılmaya başlıyorum evde yani insanoğlu işte hiç bir zaman memnun olmuyo durumundan :)
benimki hala devam edio cnm ben 24 ekimd ekürtaj oldum nerdeyse 2 ay olacak doktorlar normal dediKürtajımın 12.gününde, tamda iyileşiyorum galiba sadece lekelerim kaldı derken az önce gene kanamaya başladığımı gördüm.bu ne şimdi.Acaba adetmi oldum? Ne zor işler bunlar Allahım yardım et bizlere..
Eşim izin verseydi bende çalışmak isterdim tabii ama kesinlikle hayır diyor :) hayırlısı artık canım çok mu geziyor kayınvaliden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?