karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
Lekelerinde geçer canım merak etme üzülme

bir an önce geçsin iyileşeyim de çalışmalara başlayalım
patalojiyide yarın sorucam bakalım çıktımı diye.sora tekrar dr.a git incelet vala gözümde büyüdü.Aslında sonucu buradaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi analiz eder:)

Kolay gelsin canım gerçekten zor ev kadınlığı.Çocuk olmadan bu kadar zor hayırlısıyla birde çocuk olsun bakalım :)
bend eonu düşünüyorum cnm çok çamaşır birikio 2 kişinin bile.ev temizliği bitmio.herkes bana pisliğinde kalasın çocuğun olada die dua ediyorlarrrrçok titizimde
2 defa yaşadığım durum.Acısını aynışeyi yaşayanlar dışında kimsenin anlayamayacağını düşündüğüm durum.
kesinlikle cnm yaşamayan en yakınında olsa sadece üzülmekle yetionu.sizinkini bilmem ama benim eşimin acısı bi kaç gün sürdü
Kızlar yeni hamişliğimize kadar şu fazlalıkları atmamız lazım.Ha gayret.Bu arada benim kürtajımın üzerinden 11 gün geçti lakin benim lekelerim halen geçmedi
benimki 50 gün sürdü cnm lekem merak etme sürebilir

ben lekeli lekeli 10 günden sonra maçlara başladım cnm

Son düzenleme:
slm kızlarr.dünkü enerjimden eser yok.nednese bugün çok mutsuzum gebeliğimden beri bitmeyen kötü rüyalarım beni çok etkilioo.

slm kızlarr.dünkü enerjimden eser yok.nednese bugün çok mutsuzum gebeliğimden beri bitmeyen kötü rüyalarım beni çok etkilioo.

Canım benim zor günler geçirdin ve rüyalarıda bu zor günlerin etkisi altında kalıp görüyoruz hayra yoralım rüyalarını hayrolsun inş.Hem sen ütüyü bitirdin mi bakalım

ütüm dün bitti cnm.ama hala çamaşırlarla uğraşıyrmmmben biriktirip birden yıkıyorum ev çok toz oluyor die onun için çamaşırım 2 gün sürüo

ütüm dün bitti cnm.ama hala çamaşırlarla uğraşıyrmmmben biriktirip birden yıkıyorum ev çok toz oluyor die onun için çamaşırım 2 gün sürüo

İş güç hiç bitmez zaten Allah kolaylık versin canım.Sende canını sıkma iyi şeyler düşün iyi olsun inş

Çalışmıyorum canım evdeyim evlenmeden önce çalışıyodum ama şimdi eşim izin vermiyor benimde ilk zamanlar işime geliyodu tabii ama sıkılıyo insan bir süre sonra

keşke çalışsann.çünkü evde oturunca koca karılaırn baskısına maruz kalıo insan kendi adıma çalışmayı çok isterdim ama malesef hem hiç çalışmaıdm hemde eşim istemezzz.bu yüzden evdeyim kayınvalidemin kocakarı toplantılarında sürükleniyorummm

ben de öğretmenim 7.yılımı çalışıyorum ama bazen evde mi olsaydım diyorum :) çok yoruluyorum yaa branşımdan dolayı biraz da.. tatil günlerini iple çekiyorum valla :) arada özenmiyorum değil ev hanımlığına :) maddi olarak çalışmak iyi tabiii... gerçi hasta olduğumda rapor alınca 3.gün sıkılmaya başlıyorum evde yani insanoğlu işte hiç bir zaman memnun olmuyo durumundan :)

Kürtajımın 12.gününde, tamda iyileşiyorum galiba sadece lekelerim kaldı derken az önce gene kanamaya başladığımı gördüm.bu ne şimdi.Acaba adetmi oldum? Ne zor işler bunlar Allahım yardım et bizlere..

Eşim izin verseydi bende çalışmak isterdim tabii ama kesinlikle hayır diyor :) hayırlısı artık canım çok mu geziyor kayınvaliden

Canım üzülme benimde doğumdan sonra 40 gün sürdü abdest aldım.1 hafta geçmeden tekrar başladı kanamam için rahat etmiyorsa doktora git istersen ama merak etme geçecek bu günler

Canım üzülme benimde doğumdan sonra 40 gün sürdü abdest aldım.1 hafta geçmeden tekrar başladı kanamam için rahat etmiyorsa doktora git istersen ama merak etme geçecek bu günler

Adetliymişim gibi belim ve kasığımda ağrı başladı birden.Yarın dr.umu arayıp danışıcam olmazsa c.tesi pataloji sonucunu almaya gittiğimde bir muayene rica ederim,bakalım o ne diyecek. Artık bitsin bu zor zamanlar da birbirimize müjdeler verelim...

Ne çok isterdim bu zor zamanların bitmesini ama biri bitiyo biri başlıyo ama hepsi Rabbimden bu yüzden Rabbimden gelene hamdolsun.İnş birbirimize müjde vereceğimiz zamanlarda gelecek.Sonucu paylaş bizimle canım iyi olursun inş

cnm hiç sıkılma çalışmanın yorgunluğu bile evde sıkılmaktan iyidirrr.
benimki hala devam edio cnm ben 24 ekimd ekürtaj oldum nerdeyse 2 ay olacak doktorlar normal dedi
Eşim izin verseydi bende çalışmak isterdim tabii ama kesinlikle hayır diyor :) hayırlısı artık canım çok mu geziyor kayınvaliden

çok gezioo ve her misafirde yada gezmeye gidince benide istioooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…