karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
Çok şükür geldim evime yorucu bi gündü bugünde.İyisinizdir inşlh.Wala şu yemek muhabbetiniz beni acıktırdı,eşim gelene kadar nası sabredicem. Hamişliğim devam etseydi hemen bişiler yerdim:) 1.65 boy 62 kg. 3-5 kilo versem bende pek rahatlarım. Şu yoğurtlu tarifi deniycem bakalım zerdeçal alayımda.

selamlar herkese..kızlar yemeklerden konuşmuşsunuz benimde canım mantık çekti ama yiyemem diyetteyim malesef bugün akşam düğün var oraya gidicez yemekli düğün yemekten kurtuldum bugünlük malum tarih olunca millet evlenmek için sıraya girmiş boy ve kilodanda bahsedilmiş benim boyum 1.70 kilomda 69..kilo vermeye çalışıyorum malum pkolu olunca zor ama 83 kgdan bu kiloya indim..sizlerin hiç kilosu yok ne güzel darısı başıma inşallah

Son düzenleme:

2 subardağı suya 3-4 maydanozu sapıyla beraber 3-4 dak kaynatıp sabah aç karnına 1 bardak akşam yatmadan 1 bardak içiyorum.

aminnn ben hastalığım bitince bu topiği aradım bulamadım şimdi sen hatırlattın yine hastayım ama yarın bitecek nasip olursa unutturma katılalım canım ..bu arada allah razı olsun bunu düşünüp paylaştığın için...

selam canlarrr siz ne alemdesiniz bu arada:):)

sormayın kızlar yaa ben de 46 kilo ile evlendim şimdi 52 kiloyum bi ara 54 lere çıktım sonra grip olunca verdim çok fena popom oldu :) bayan popo geziyorum resmen :) boyum da 1.60. şu iştahım kapanmıyo aslında çok yiyen bi tip değilim akşamları hiiç yemiyorum ekmek hiç yemem bide yesem nolurdum acaba çok merak ediyorum :) çok çabuk kilo alanlardanım ve de kolay veremiyorum... spor denen kültür de yok bende bu tembellikle sonum nolcak bilmem :) bu arada hamişimiz olmadı mı daha herkes ocağa mı kaldı? Allah umutlarımızı dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah...

Unutturmam canım peşindeyim :) Allah senden de razı olsun canım

kızlarr bana göre çok zayıfsınız ben napayım bu 75 kilomuuu:)bugün basküle çıktımki aç karnına 138 kilo geldimmm
meğer bozulmuşşşşş basküllll

bende 163 boyunda 68kg
6aylık hamileliğime 61 ile başlayıp doğumdan birkaç gün sonra tartıldıgımda 74kg dum
bir ara çok uğraşmıştım vermek için ama gitmiyor sıkılaştı iyice bakınca 68 gibi durmuyormuşum öyle diyorlar fotograflarım var bakabilirsiniz
benim karnım çok şişip iniyor
normalde göbeğim yok
ama bu şişlik olunca çok rahatsız oluyorum

bende veremiyorum bir türlü hep 6 kilodan sonra pes ediyorummm

bi ara çok güzel dikkat etmiştim
sporda yapıyordum
normaldede çok hareketli biriyim
zaten çalışıyorum sonra ev yemek temizlik gezme dolaşma diyince bol bol enerji harcıyorum ama
kilolar beni bırakmıyor
galiba benden ayrılmak istemiyorlar
konunun dışında olacak ama kilolar için özellikle yaptıgın bir şey var mı

melek yavrum nasıl verdin cnm kilo larını?

ben çok şişmanımmm yaaaa boyumda kısa doktor kilo vermezsen gebe kalamazsın kalsan bile düşük yaparsın deidiiii offf

üzüntüyle cnm, ilk doğum yaptığım ay nerdeyse hiç yemek yemedim
sonra da zamanla gidiyor biraz
gecen ay karatay diyeti yaptım onunla 1 ayda 5 kilo verdim
ama zaten hala balık etliyim canım
eskiden zayıf bir insandım şuan hala kilolarım var

daha ütüye başlıcam cnmmmoff ev kadınlığı ne zor sabahtan beri hiç oturmadım.

kızlarr bana göre çok zayıfsınız ben napayım bu 75 kilomuuu:)bugün basküle çıktımki aç karnına 138 kilo geldimmm
meğer bozulmuşşşşş basküllll

Kızlar yeni hamişliğimize kadar şu fazlalıkları atmamız lazım.Ha gayret.Bu arada benim kürtajımın üzerinden 11 gün geçti lakin benim lekelerim halen geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…