karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
nasilsiniz kizlar, su 12.12.12 muhabbetiyle araniz nasil.sans getircekmis herkese diyorlar.ben kotu uyandim bugun ama gun hala devam ediyor. :) sizde durum ne?

bu arada boy 1.67 kilomda 60 idi en son ama zayifladigimi hissediyorum biraz :)

2012 bana hiç uğur getirmedi getirdiğini aldı üstelik cnm

ohh sen zayıfmışsınnnnn

aa evet bugün dimi 12.12.12.
valla bana 2012 yılı hiç iyi gelmedi. 12.12.12 de hiç iyi gelmez sanırım. bugünü ve bu yılı bir an önce bitirmek istiyorum. umutlarım yeni yılda...

aynen benide sevmedi bu yil ama 13 bana iyi gelen sayilardan biri ve 2013u iple cekiyorum.ne kaldiki sunun surasinda?

2012 bana hiç uğur getirmedi getirdiğini aldı üstelik cnm

ohh sen zayıfmışsınnnnn

bu yil olmasada onumuzdeki yil alinanlar mutlaka geri verilecek bize hic umudunu kirma canim.dusuncelerimizi dagittigimiz surece hersey daha iyi olacak.ben inaniyorum.tamam konumuz kaybettigimiz bebeklerimiz tedavilerimiz onlarla ilgili duygu ve dusuncelerimizin tecrubelerimizin yaninda baska konularada kayalim bence ki uzerimizdeki stres biraz olsun azalsin.birbirimize yardimci olalim bu konudada.

:) bu benim kilolu halim be canim.evlendigimde 48 kiloyla yurtdisina geldim.sonra normal olarak aldim ve tabi 2 gebelikte yasadim
onlarda sisirdi beni.turkiyeye gittigimde herkes sok oluyor ay cok kilo almissinda bu neymiste vs..onlar cok moralimi bozuyor.aslinda ben gobegim ve basenim haric pek sikayetci degilim.onlari eritmeye calisiyorum ve bu limonlu sicak suyu ictikten sonra kendimi daha zayif hissediyorum :) .

Nasıl dağıldım nasıl yandı yüreğim anlatamam kızımı kaybettiğim günleri bir daha yaşadım sanki yaşadıklarını okudukça içim parçalandı.Ama sende çok iyi biliyorsun ki melek anneleriyiz biz canım.Bize şer gibi görünen bu olay bizim için en büyük hayır belkide.Rabbimin mükafatı bu.Cennette 3 meleğin var ne güzel cennetin kapısında tutacaklar elinden dilerim bu dünyada da sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla olur evlatların bu dünyada da onlar tutsun ellerinden inşallahhh

benimde göbeğim çok fazla herkes hamile sanıo 6 7 aaylık gibi karnım varrrr

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız.ben bugün niyetliyim fikir olmaıs açısından soruyorum.hamile kalırsam 3 gün oruç tutarım demiştimmm onu tutuyorum

ben mantı ve domates çorbası düşünüyorum

benimde göbeğim çok fazla herkes hamile sanıo 6 7 aaylık gibi karnım varrrr

bende oyleydim inan bide bacaklar kollar zayif olunca daha belirgin oluyor.dusukten hemen sonra tr ye gittim turk doktoruna goruneyim diye.ama aile disinda kimsenin pek haberi yoktu ve herkes hamilemisin diye soruyordu.yok deyincede cok kilo almissini yapistiriyorlardi.yarama bicak sokuyorlardi sanki.ama dayandim cok sukur atlattim.

allah kabul etsin canim.bende domates corbasi dusunmustum bugun icin .malum havalar cok soguk iyi gelir dedim.manti guzel fikir ama o kadar maharetli degilim

mutluluk 27 yaprk yorgunbulutlar eoe cannm maonyaaa secondlife melekyavrum superisi minikedy meggie ttmm ve adını sayamadığım arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah bir dua topiğimiz var evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelim mi topiğin adı aranızda katılmak isteyen olur mu bilmem ama herşey dua üstüne hep beraber dualarda buluşalım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Allah kabul etsin canım bu arada mantı muhabbetinize bayıldım

yaaa gulmeyin bana.ben burda mahrumiyet bolgesinde sayilirim.ne yaparsam kendim yapmaya calisiyom ama hic manti yapmamistim.hazir almakta zor bana cunku turk marketi cok uzak.aylardir gitmedim diyebilirim.sen yapiyorsun sandim.

yaaa gulmeyin bana.ben burda mahrumiyet bolgesinde sayilirim.ne yaparsam kendim yapmaya calisiyom ama hic manti yapmamistim.hazir almakta zor bana cunku turk marketi cok uzak.aylardir gitmedim diyebilirim.sen yapiyorsun sandim.

cnm benim evde yapmayaıda biliyorum ne zaman yapmak istersen sana anlatırımmmm

kızlar baya bi kaynatmışınız..bn geldim kimse yok ama herkes yemek yapmaya gitti galiba..benm kocam yemek aramadığı için çoook rahatım..takılıyorum kafama göre:) tost yiyelimmi desem tamam der o derece yani :) hal böle olunca ben de kafama estiği zamanda yapıom :) bi kilo muhabbeti dönmüş bu arada topikte..benm de boy 175 kilo 61..göbek ve basen haricinde şikayetim yok fazla..bu bölgelere özel bi formülü olan sölesn valla

kızlar bende 165cm boy, kilomda 61kilocuk:) en az 3-5 kilo versem müthiş olucak

doğuma 85le girmiştim 5 ay önce aslında baya kilo verdim, ama hala balık etliyim

yoğurt tarçın zencefil zerdaçal çok iyiymiş yağ yakmada bende bunları denizem faydası olur zararı olmazz die düşünüyorum.

melek yavrum nasıl verdin cnm kilo larını?

ben çok şişmanımmm yaaaa boyumda kısa doktor kilo vermezsen gebe kalamazsın kalsan bile düşük yaparsın deidiiii offf

nasilsiniz kizlar, su 12.12.12 muhabbetiyle araniz nasil.sans getircekmis herkese diyorlar.ben kotu uyandim bugun ama gun hala devam ediyor. :) sizde durum ne?

bu arada boy 1.67 kilomda 60 idi en son ama zayifladigimi hissediyorum biraz :)
hiç iyi değil tek basımayım ve evde ders çalısıyorum ve eşim harekat merkezınde nöbetçi.sans değil hiçbişey getirmedi aksine eşim bgn yok.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…