karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

sen kürtaj olmuşsun sanırım o parçayı yollamışlar sonuçta plasenta parçası çıkmış yani herşey yolunda ama sen yinede bir doktora göster

kızlar misafirlerim yenice gitti..ben de hemen gireym dedm ama kimsecikler yok..hepiniz iyisinizdir umarım..ben baya bi yoruldum haliyle..yemek,bulaşık,çay,kahve,bulaşık,kahvaltı bulaşık...şeklindeyim cumadaan beri..:) neyseki sağ salim atlattım..benm de akıntı olayım kesildi..ancak bugün bi adet olcakmışım gbi..bilemedim ya.geçen de adetim 2 gün önce olmştu ama bugün daha 5-6 gün var..olmam inşallah ya..hamilelik belirtisi mi die hayal kuruorum ama offss çok da ümitlenmek istemiom..allah hepimz hakkında hayrlısını versin..

sizden ne haber? yok mu yeni haberler ?

Şimdilik yok galiba canım hayırlısıyla hamile haberi duyacağımız günler gelseydi.Bu arada duaya bekliyorum unutma bitanemmm :)

canımın içi ben hazırım dua bölümünee beni yönlendir kime ne okunacak katkım olur inşallah:):)

herkese merhabalar ve mutlu haftasonları..inşallah yakın zamanda ilk hamile haberimizi alırız..

canim umarim hepimizin umutlari en kisa zamanda hayirli bir sekilde gercek olur.
bu dakikadan sonra hamilelik haberleri siralanir. :)

sana da mutlu gunler canim.hadi bakalim bu iyi dileginle ilk haberi verme hakkini sen kazandin.iyi haberini bekliyoruz en kisa zamanda. :)

aminnnnnnnn inşallahh canlarımm en yakın zamanda hep beraber coşarız:):)

Ol Dersin Oluverir!
RABBİM Kalbimdekini en iyi Bilensin,
Ol De Oluversin, Sığınacak Tek Liman Sensin..Aminnnn
harika bir duaa hemen ezberlemeliyim ağzına sağlık canım:):)

cnnmmmmmmmm doğum günün sana en büyük güzellikleri kalbindki tüm dilekleri getirsin inşallah...

yaprk bitanem ne yapalım ayn ıduayla aynı güzelliği bekliyoruz bizlerde bakalım kısmett canım özletme kendini ...

hadi geçmiş olsun diyelim canım benim ..atlatmışsın henüz bir haber yok ama olacak inşallah mevlam en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürecek:):)belli olmaz neden öyle düşünüyoprsun belki hmilesindir hamileysen çok büyük mutluluk olur ama değilsen üzülece bşy yok bence rabbim en doğru zamanı bilendir...hakkında hayırlısı canım...inşallah mevlam en doğru zamanı en yakın zaman eder hepimizie:)

Sen yeter ki *ALLAH* de, açar bahçende güLLer.
Sen yeter ki *RAHMAN* de, öter bahçende bülbüller.
Sen yeter ki *GAFFAR* de, koşar yardımına melekler.
Sen yeter ki *RAHiM* de, inan aydınlanır her yer.
Sen yeter ki *MALİK* de, gider dertler sıkıntılar.
... Sen yeter ki *KUDDüS* de, biter ızdıraplar.
Sen yeter ki *AZiZ* de, gider dilde kötü sözler.
Sen yeter ki *CABBAR* de, kalmaz kalpte vesveseler.
Sen yeter ki *MEVLA* de, huzura erer gönüller.

‎"Allah'ın rahmetinden ümitsiz olmak,
Günahkar olmaktan daha tehlikelidir."

Hz. Ali.| r.a.|

‎"Haydi ne dileyeceksen,
O her şeyden haberdar olan Rahman'dan dile."

Furkan Suresi 59. Ayet

yüceler yücesi allahım biz her şeyi yalnız senden diliyoruz,bizi duyan bir tek sensin , bizi gören bir tek sensin,içimizin içini bilen bir tek sensin,GAFFAR sıfatına sığındık meleklerini gönder diye,RAHİM sıfatına sığındık gönüllerimizi aydınlat diye,KUDDÜS sıfatına sığındık ızdıraplarımız sıkıntılarımız bitsin diye,MALİK sıfatına sığındık kalmasın dertler diye,şimdi gönüllerimizi açtık BARI,HALIK,MUAVVİR sıfatına sığındık ol deyiverince olduruverirsin ya sen yaratan Allah (c.c.) sın diye,şüphesiz en güzel şekli veren en mükemmel tek yaratıcı sensin diye...Ne olur bizlere de şifa olacak hayırlı kullarından ver,gönlümüzün sıkıntısını giderecek kokusuyla huzur bulacağımız günahsız meleklerinden gönder,bizler için ol de oluversin yavrularımız.Sen gönülden edilen duayı çevirmezsin Allahım tüm kalbimizle istiyoruz,bizi o güzelliği anneliği vererek mutlu et.(aminnnnnnnnnnnnnnnnn)

merhaba arkadaslar nasilsiniz???
benim bat a 8gun kaldi yumurtlama gunumden sonra krem kivaminda akintim basladi hala devam ediyorr..:26:

saol cnm daha iyiyim.

cnm hiç bi bilgim yokkk bu konularda.doktor benimkinede gerçek gebelikmiş dedii.off benimde kulağımda bebeğimin kalp atışalrının sesi var keşke telefonuma çekseydimmm.nasıl bi duyguymuş bu evlatt aklıma geldikce gözlerimdenn yaşlar boşalırcasına akıoo.kucağıma alsam en kadar severdim acabaaa

merhaba canım iyiyiz hamdolsunn onu bunu boşver kafanı rahat tut inşallah o güzel haber gelecek bizimle paylaşacaksın inanıyorum ben:):)

insallahhh canimm paylasacagimmmm tabikiiii allahin izniyle hamile kalalim hepimiz maceralarimizi hep paylasalim birbirimizi bilgilendirelimm o gunler yakindaa insallahhh

amin amin amin amin

canım benim üülme artık lütfen .çünkü üzüldükçe biz stresten yumurtalarımızd gelişmiyor.dün bende doktora gittim bebek bölümü ile kadın doğum karşılıklıydı o bebekleri gördükçe gözyaşlarıma hakim olamadm,utanmadan sıkılmadan sıram gelene kadar ağladım ...allah herkesin evladını kendine bağışlasın bize de en yakın zamanda nasip etsin inşallah,güzel günler yakındır canım...

AMİN canım...allahım hepimizn gönlüne göre verir inşallah..O'nun gücünün yetmeyeceği bişe var mı?

merhaba arkadaslar nasilsiniz???
benim bat a 8gun kaldi yumurtlama gunumden sonra krem kivaminda akintim basladi hala devam ediyorr..:26:

canım benm de 5-6 günüm var..akıntı eskisi kadr yok ama ıslaklık hissiyle adet olcakmışım gbi ağrım var..beraber hayrlı haber veririz inşllh..akıntı hamilelik belirtisi olarak geçiyor ama bilemiyoruz işte...hayırlısı hakkımızda..

maonya canım sen kayınvalidenle problem yaşıosun anladğm kadaryla..bunlar zor olaylar biliyorum ama canını sıkma tatlım ya..eşine anlatsan daha iyi olmaz mı durumunu..stres gerçekten çok kötü bizim gbi hamile kalmya çalışanlar için.mutluluk da söylemiş bak strese sokma kendini..rahat ol biraz bişe olmaz canım..

canım ağla tabi içinde kalcağına dökülsün gözyaşların...ben bebeğimi kaybettikten sonra ağlamıycam dedim..allah'ın gücüne gider dedim ama halt ettim..sonraki günlerde çok daha kötü oldum..resmen sinir krizi geçirdim diyebilirm.. sonuçta ağlamak insani bi duygu isyan değil..ben bunu geç anladım biraz ama anladım..içine atmak çok daha kötü yani..allahım yüzümüzü güldürür inşallah ne diyelim..ne diyoruz hep ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR...

ben bu ay belirti melirti hic takmiycam kizlar .3 aydir yasadigim belirtileri hamileler bile yasamamistir.her ay bu sefer kesin hamileyimdir dedim ama fossss cikti hepsi.bundan sonra benim icin tek belirti cift cizgiiiii..........

ben bu ay belirti melirti hic takmiycam kizlar .3 aydir yasadigim belirtileri hamileler bile yasamamistir.her ay bu sefer kesin hamileyimdir dedim ama fossss cikti hepsi.bundan sonra benim icin tek belirti cift cizgiiiii..........

canım öle deme ya az bişe olan umudum da kayboldu bak şimdi..yani psikolojik mdir diyorsun? napalım öyleyse de değilse de allahım bilir..ben bu belirtiyi kafam o kadar doluyken yaşadığım için ümitlendm baya...yani normalde evde kukumav kuşu gbi düşünüp duruyosun işte kendini dinliosun da ondan sonra sanki belirti hissediyosun ya...ne bilim haftasonu o kadar yoğundum ki misafirden hamileiği düşünecek vaktim yoktu..ama yemek hazırlarken falan bi kaç defa kasıkta şiddetli batmalar oldu..bugünde böle adet sancısı gbi olunca ümitlenmiştim biraz ne yalan söyleyim..amaaaan olmazsa da canımız sağolsun kızlar napalım..hayırlısı hak'tan...

secondlife ,yorgunbultlar,asaletlim hadi bakalım sizin bat lar yaklaşmışken güzel haberler verin devamı da bizden gelsin moral olsun hadi canlarım hakkımızda hayırlısı hepimizin:)

yorgunbulutlar canım evet haklısın insan kendini tutsada bie yerde o yaşlar akıveriyor inşallah en yakın zamanda mutluluğumuz için dökülecek çok inanıyorum buna evet biliyorum ki allah bizlerle beraber inşallah canım...

inşallah hamilesindir canım değilsende umudumuzu kaybetmek yok anne oluncaya kadar pes etmek yok..allahım o günleride göstericek bizlere..

canim sen bana bakma umidini kaybetme.ben sadece kendi adima konustum.gecen aylarda birkac belirti bir arada yasadim ama sonuc alamadim. o yuzden karar verdim.testi gormeden hicbir seyle kendimi kandirmiycam diye :/ cok yipratiyor diger turlusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…