- Konu Sahibi mutluluk_27
-
canim sen bana bakma umidini kaybetme.ben sadece kendi adima konustum.gecen aylarda birkac belirti bir arada yasadim ama sonuc alamadim. o yuzden karar verdim.testi gormeden hicbir seyle kendimi kandirmiycam diye :/ cok yipratiyor diger turlusu.
sen yeter ki *allah* de, açar bahçende güller.
Sen yeter ki *rahman* de, öter bahçende bülbüller.
Sen yeter ki *gaffar* de, koşar yardımına melekler.
Sen yeter ki *rahim* de, inan aydınlanır her yer.
Sen yeter ki *malik* de, gider dertler sıkıntılar.
... Sen yeter ki *kuddüs* de, biter ızdıraplar.
Sen yeter ki *aziz* de, gider dilde kötü sözler.
Sen yeter ki *cabbar* de, kalmaz kalpte vesveseler.
Sen yeter ki *mevla* de, huzura erer gönüller.
‎"allah'ın rahmetinden ümitsiz olmak,
günahkar olmaktan daha tehlikelidir."
hz. Ali.| r.a.|
‎"haydi ne dileyeceksen,
o her şeyden haberdar olan rahman'dan dile."
furkan suresi 59. Ayet
yüceler yücesi allahım biz her şeyi yalnız senden diliyoruz,bizi duyan bir tek sensin , bizi gören bir tek sensin,içimizin içini bilen bir tek sensin,gaffar sıfatına sığındık meleklerini gönder diye,rahim sıfatına sığındık gönüllerimizi aydınlat diye,kuddüs sıfatına sığındık ızdıraplarımız sıkıntılarımız bitsin diye,malik sıfatına sığındık kalmasın dertler diye,şimdi gönüllerimizi açtık barı,halık,muavvir sıfatına sığındık ol deyiverince olduruverirsin ya sen yaratan allah (c.c.) sın diye,şüphesiz en güzel şekli veren en mükemmel tek yaratıcı sensin diye...ne olur bizlere de şifa olacak hayırlı kullarından ver,gönlümüzün sıkıntısını giderecek kokusuyla huzur bulacağımız günahsız meleklerinden gönder,bizler için ol de oluversin yavrularımız.sen gönülden edilen duayı çevirmezsin allahım tüm kalbimizle istiyoruz,bizi o güzelliği anneliği vererek mutlu et.(aminnnnnnnnnnnnnnnnn)
[sıze=3]doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın ve yeni yıl uğurlu gelsin sana inş.rabbim yine nasip eder ama bu defa hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göstersin inş.[/sıze]
cnnm hoşgeldn..
selam kızlar. ben kürtaj olalı bugün tam 1 hafta oluyor ama rahmimden yumurtalıklarıma kadar bir kramp durumu var yaklaşık 3-4 gündür. sizde böyle birşey olmuş muydu? çarşamba kontrolüm var umarım bi problem çıkmaz
kızlar kürtajdan kaç gün sonra ilk adetinizi gördünüz.bugun benim tam 30 gün oldu.hala gelmedi.sizlerde durum nasıl oldu acaba
canım ağla tabi içinde kalcağına dökülsün gözyaşların...ben bebeğimi kaybettikten sonra ağlamıycam dedim..allah'ın gücüne gider dedim ama halt ettim..sonraki günlerde çok daha kötü oldum..resmen sinir krizi geçirdim diyebilirm..sonuçta ağlamak insani bi duygu isyan değil..ben bunu geç anladım biraz ama anladım..içine atmak çok daha kötü yani..allahım yüzümüzü güldürür inşallah ne diyelim..ne diyoruz hep ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR...
selam kızlar. ben kürtaj olalı bugün tam 1 hafta oluyor ama rahmimden yumurtalıklarıma kadar bir kramp durumu var yaklaşık 3-4 gündür. sizde böyle birşey olmuş muydu? çarşamba kontrolüm var umarım bi problem çıkmaz
kızlar kürtajdan kaç gün sonra ilk adetinizi gördünüz.bugun benim tam 30 gün oldu.hala gelmedi.sizlerde durum nasıl oldu acaba
slm kızlarr.nasılsınızzz???
ben bugün kuran dersi almaya gittim.inşş öğrenebilirimmmm.bişeyi çok zor öğreniyorumm harfleri biliyorum ama çarpmasında çok zorlanıyrm.2 yıldır öğrenemedimm inşş bu sefer öğrenecem.
slm kızlarr.nasılsınızzz???
ben bugün kuran dersi almaya gittim.inşş öğrenebilirimmmm.bişeyi çok zor öğreniyorumm harfleri biliyorum ama çarpmasında çok zorlanıyrm.2 yıldır öğrenemedimm inşş bu sefer öğrenecem.
merhaba naber arkadaşlar nasıl gidiyor durumlar benim akıntım krem kıvamında geliyor bide sol kasığım ağrıyor batıma 1hafta kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?