karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
canim sen bana bakma umidini kaybetme.ben sadece kendi adima konustum.gecen aylarda birkac belirti bir arada yasadim ama sonuc alamadim. o yuzden karar verdim.testi gormeden hicbir seyle kendimi kandirmiycam diye :/ cok yipratiyor diger turlusu.

anladım canım biliyorum hepimiz yaşıyoruz işte her ay bişiler..dediğin de doğru aslnda ama işte gel de anlat neyse hayrlsı olsun arkadşım inşallah hepimz içn..

aminn çok güzel bi dileyiş bekleyiş umut allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşş... Umutsuzluğa düşmek yok herşey insanlar için sabretmek ve dilemek gönülden dilemek en önemlisi sanırım eksik dua etmemek bi de güzel haberleri hepimizi paylaşırız inşşş......

[sıze=3]doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın ve yeni yıl uğurlu gelsin sana inş.rabbim yine nasip eder ama bu defa hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göstersin inş.[/sıze]

çok teşekkür ederim amin inş rabbim o günleri hayırlı zamanda görmeyi nasip eder inş.. Hepimize inşşşşşşşş ....

Üzülme!.. Dert etme can!
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan,
nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan..
Ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana..
Elinde olanlardan bahset can!
...Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış..
Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...
Gel Gitlerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır? Kaybetmek sabrı öğretir.?

yorgunum çok iyi gecelerr kızlarrrrr...

selam kızlar. ben kürtaj olalı bugün tam 1 hafta oluyor ama rahmimden yumurtalıklarıma kadar bir kramp durumu var yaklaşık 3-4 gündür. sizde böyle birşey olmuş muydu? çarşamba kontrolüm var umarım bi problem çıkmaz

kızlar kürtajdan kaç gün sonra ilk adetinizi gördünüz.bugun benim tam 30 gün oldu.hala gelmedi.sizlerde durum nasıl oldu acaba

selam canim cok asiri olmamak sartiyla normal.agri kesiciye ragmen dayanamayacak olursan doktora git derim.gecmis olsun.

kızlar kürtajdan kaç gün sonra ilk adetinizi gördünüz.bugun benim tam 30 gün oldu.hala gelmedi.sizlerde durum nasıl oldu acaba

ben 37 gun sonra gordum.6 haftaya kadar da normal kabul ediliyor adet olmamak .senin endiselenmeni gerektirecek bir durum yok yani.gecmis olsun sanada canim.

aglamak gucsuzluk degil bence de.bazen zamansiz ve yersiz olsada bilakis rahatlamamizi saglayan belkide tek sey.cunku kiminle ne konussak yetmiyor, karsidakilerin bizi anlamamasi, deli yerine koymasi dahada strese sokuyor.o yuzden biran once icimizde ne kadar gol, ne kadar deniz varsa akitalim ki hafifleyelim dimi ama sekerlerim :)

canım arkadaşın da dediği gbi çok duramıycak gbi değilse bi problem olcağını sanmıyorum.adet sancısı gbiyse yani..değilse bi doktora git..gitmesen de bi ara sor..geçmiş olsun..

canım ben 27 gün sonra gördüm ama 40 güne kadar yolu var diye biliyorum..yakında olur herlde..sık dişini verme canını diye bi laf vardr bizde..sen de öle canım az daha sabret inşallah kısa zamanda problemsiz görürsn adetini..ne garip ya bazen adet olmamak için dua ediyoruz bazen de bir an önce olmak için :) allahım biz kadınlara yardım etsin amin..

slm kızlarr.nasılsınızzz???

ben bugün kuran dersi almaya gittim.inşş öğrenebilirimmmm.bişeyi çok zor öğreniyorumm harfleri biliyorum ama çarpmasında çok zorlanıyrm.2 yıldır öğrenemedimm inşş bu sefer öğrenecem.

İmkansız diye bir şey yok. Zirâ inananlar için ”Kûn Fe Yekûn” diye bir ayet var.'' ("Ol der ve olur!" 36/82)

canım allahım nasip eder de öğrenirsin inşallah..tabi azim çok önemli birşey öğrenirken..sen çalış allahım da nasip eder inşallah..kolay gelsin şimdiden...

Canımmm çok sevindim sakın pes etme Rabbim yardım eder ve nasıl öğrendiğine sen bile şaşarsın.

Mutluluk 27 canım dualar bölümüne girip "evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelim mi" topiğine gireceksin konu sahibi ayşe.Haftada 2 arkadaşa belli sayılarda yasin ve ayetel kürsi okuyoruz artık meryem sureside okuyacağız inş bitanem

merhaba naber arkadaşlar nasıl gidiyor durumlar benim akıntım krem kıvamında geliyor bide sol kasığım ağrıyor batıma 1hafta kaldı...

merhaba naber arkadaşlar nasıl gidiyor durumlar benim akıntım krem kıvamında geliyor bide sol kasığım ağrıyor batıma 1hafta kaldı...

canım ya senn olumlu die geçiyo benm içimden nedense ama bilemiyorum hayrlısı...aynı şeyi kendim için hissetmemeye başladım ama benm akıntım sarımsı çünkü..enfeksiyon herlde diyorum..gerçi enfeksiyon için başka belirti yok..akıntı da az az var ıslaklık şeklnde..benm de bat a 4-5 gün kaldı bi de arada adet ağrısı gbi belim ağrıyor o kadar...

selam kızlar nasılsınız anca girebiliyorum yemekli misafirim vardı habersiz geldiler yeni toparladım evi..bugün doktorum aradı genetik tahlil sonuçlarımız çıkmış eşimle beraber..çok şükür ikimizinde sonuçları temiz çıkmış çok korkuyodum kötü bişey çıkıcak diye ama şükürler olsun çıkmadı..bebeği kendi kromozomundan dolayı kaybettik..yapılması gereken bütün tahliller yapıldı hepside temiz Nazar şimdi adet olmayı beklicem 20sinde olmuştum 1 ay dolmak üzere..bakalım ne zaman gelicek..doktorum 10 gün bekle gelmezse gel kontrol edelim hamile olabilme ihtimalinde var dedi..inşallah bundan sonra herşey daha güzel olucak ve bebeğim hayırlısıyla bana yine gelicek..ve tabi sizlerede gelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…