- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
selam kızlar nasılsınız anca girebiliyorum yemekli misafirim vardı habersiz geldiler yeni toparladım evi..bugün doktorum aradı genetik tahlil sonuçlarımız çıkmış eşimle beraber..çok şükür ikimizinde sonuçları temiz çıkmışçok korkuyodum kötü bişey çıkıcak diye ama şükürler olsun çıkmadı..bebeği kendi kromozomundan dolayı kaybettik..yapılması gereken bütün tahliller yapıldı hepside temiz Nazar şimdi adet olmayı beklicem 20sinde olmuştum 1 ay dolmak üzere..bakalım ne zaman gelicek..doktorum 10 gün bekle gelmezse gel kontrol edelim hamile olabilme ihtimalinde var dedi..inşallah bundan sonra herşey daha güzel olucak ve bebeğim hayırlısıyla bana yine gelicek..ve tabi sizlerede gelicek inşallah
Gözün aydın canım sonuçlar için.Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz Yüce Mevlam sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah
selam kızlar nasılsınız anca girebiliyorum yemekli misafirim vardı habersiz geldiler yeni toparladım evi..bugün doktorum aradı genetik tahlil sonuçlarımız çıkmış eşimle beraber..çok şükür ikimizinde sonuçları temiz çıkmışçok korkuyodum kötü bişey çıkıcak diye ama şükürler olsun çıkmadı..bebeği kendi kromozomundan dolayı kaybettik..yapılması gereken bütün tahliller yapıldı hepside temiz Nazar şimdi adet olmayı beklicem 20sinde olmuştum 1 ay dolmak üzere..bakalım ne zaman gelicek..doktorum 10 gün bekle gelmezse gel kontrol edelim hamile olabilme ihtimalinde var dedi..inşallah bundan sonra herşey daha güzel olucak ve bebeğim hayırlısıyla bana yine gelicek..ve tabi sizlerede gelicek inşallah
Yorgunbulutlar ve asaletlim Allah'ım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Umarım bebişleriniz sizinle beraberdir :) Hadi hamile sezonunu açın inşallah AMİN
kızlar ölüyorumm.dün kürtajdan snraki 30.gündü.aksam kahverengi lekelenmem oldu ama sadece peçetede görülüodu.bgnde kahvaltıda mısafırım vardı tam kapıya kadar gecrdım sol kasıkta ne var dedım kan bı bosaldı heryerım kan oldu bacaklar fayans halı..cok kötüyüm basına böyle bısey gelen varmı.lütfen bılgınız varsa yardımcı olun.eşim suan yok.doktorada gıdemıorum gelene kadar
meraba canlarım nasılsınız?ben de bir tuhaflık var canım sıkıldı sat 5 aralık bugün kahverengi lekelenmelerim geldi ilk kez böyle bşyle karşılaştım .ne olabilir bir fikriniz var mı?
kızlar ölüyorumm.dün kürtajdan snraki 30.gündü.aksam kahverengi lekelenmem oldu ama sadece peçetede görülüodu.bgnde kahvaltıda mısafırım vardı tam kapıya kadar gecrdım sol kasıkta ne var dedım kan bı bosaldı heryerım kan oldu bacaklar fayans halı..cok kötüyüm basına böyle bısey gelen varmı.lütfen bılgınız varsa yardımcı olun.eşim suan yok.doktorada gıdemıorum gelene kadar
meraba canlarım nasılsınız?ben de bir tuhaflık var canım sıkıldı sat 5 aralık bugün kahverengi lekelenmelerim geldi ilk kez böyle bşyle karşılaştım .ne olabilir bir fikriniz var mı?
selam canim cok asiri olmamak sartiyla normal.agri kesiciye ragmen dayanamayacak olursan doktora git derim.gecmis olsun.
iyidir diyelim iyi olsun canım..benm kahverengi gbi akıntım bir kere olmştu canım o da yerleşme kanamasıydı :) başka da bişe gelmiyor aklıma
Bir fikrim yok bitanem ama inşallahhhhhh yerleşme lekesidir
canım yerleşme kanaması olabilir.ben bi sitede yerlesme kanamasının 12 gün sonra oldugunu dydum senınde yaklasık hemen hemen uyuyo.ınsallah öyledir bebişin yerleşiodur..ayyy cok mutlu oluruz.hadı bakalım hayırlısı
canım inşallah yerleşme kanamsıdır ve hamilesindir..test yaptın mı peki?güzel haberler verirsin bize inşallah
yerlesme kanamasi olabilir canim :) insallahta oyledir
gittim doktora ne yazık ki kanamadan dolayı kan pıhtısı oluşmuş rahimde.12 milimmiş düşürebilirsin dedi ilaç verdi doktor 6 saatte bi kullanıcam rahim açılcakmışof yaa ne bitmez çilem varmış. inşallah düşerde bi daha o işkenceyi yaşamam ((
kızlar izmirdeki doktoruma aradım.bu normal bı seferlık olduysa dedı.adettir o dedi.anlattım ılk kahverengı lekelenme oldu ertesı gun kan bosaldı dedım.korkma dedı yat dınlen sıcak tut kendını dedı.eger agrın böyle devam etcek olursa bı doktora gidersin dedi.cok şükür kanama adet kanamaası gibi geliyo.agrımda cok hafıf var.şimdi dün doktora gitmedım acilde ulturason yok agrı kesıcı yapıp bnı gönderceti.adetıme ılk defa sevındım bu kadar.çünkü sebep neyse bıran önce arastrlsın ıstyrum ve korunmyaı bırakcm artık.bi adet dönemşi geccek
“... (Ey insanlar!) Sizin bir kısmınızı diğer bir kısmınıza imtihan (vesilesi) kıldık; (bakalım) sabredecek misiniz?
Rabbin her şeyi hakkıyla görmektedir.”
/ Furkan Süresi, 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?