karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Gözün aydın canım sonuçlar için.Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz Yüce Mevlam sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah

Yorgunbulutlar ve asaletlim Allah'ım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Umarım bebişleriniz sizinle beraberdir :) Hadi hamile sezonunu açın inşallah AMİN

kızlar ölüyorumm.dün kürtajdan snraki 30.gündü.aksam kahverengi lekelenmem oldu ama sadece peçetede görülüodu.bgnde kahvaltıda mısafırım vardı tam kapıya kadar gecrdım sol kasıkta ne var dedım kan bı bosaldı heryerım kan oldu bacaklar fayans halı..cok kötüyüm basına böyle bısey gelen varmı.lütfen bılgınız varsa yardımcı olun.eşim suan yok.doktorada gıdemıorum gelene kadar

kanamani takip et canim cok fazlaysa yani saatte 1 pedi dolduruyorsan doktora git derim
ve bol bol su ic bana bunlari soylemislerdi

canım çok sevindim..şükür bişe çıkmamış..allahım bundan sonrasını da gönlüne göre versn inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Yorgunbulutlar ve asaletlim Allah'ım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Umarım bebişleriniz sizinle beraberdir :) Hadi hamile sezonunu açın inşallah AMİN

canım inşallah yaa..iyi dileklerin için sağol..mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler demişler...

canım bu kadar yoğun bi kanama duymadım inan..yani belki de normaldir bilemiyorum ama öyle devam ederse doktora görün derim ben canım..ihmal etme yine de..ya da ara sor ya doktoru en azından o sana gelmen gerek ya da gerek değil der için rahatlamış olur canım..allahım tez zamanda normale döndürsün inşallah ne diyelim..

meraba canlarım nasılsınız?ben de bir tuhaflık var canım sıkıldı sat 5 aralık bugün kahverengi lekelenmelerim geldi ilk kez böyle bşyle karşılaştım .ne olabilir bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
meraba canlarım nasılsınız?ben de bir tuhaflık var canım sıkıldı sat 5 aralık bugün kahverengi lekelenmelerim geldi ilk kez böyle bşyle karşılaştım .ne olabilir bir fikriniz var mı?

iyidir diyelim iyi olsun canım..benm kahverengi gbi akıntım bir kere olmştu canım o da yerleşme kanamasıydı :) başka da bişe gelmiyor aklıma

“... (Ey insanlar!) Sizin bir kısmınızı diğer bir kısmınıza imtihan (vesilesi) kıldık; (bakalım) sabredecek misiniz?
Rabbin her şeyi hakkıyla görmektedir.”

/ Furkan Süresi, 20

benim 2 aydır kanamma kesilmedi doktorla rnormal dedi ama sadece orta derecede leke şeklinde aşırı değill.adette olabilir ama yinede eşin geldiği zaman doktora gözük veyada araa

Kötü birşey yoktur inş canım habersiz bırakma bizi

kızlar izmirdeki doktoruma aradım.bu normal bı seferlık olduysa dedı.adettir o dedi.anlattım ılk kahverengı lekelenme oldu ertesı gun kan bosaldı dedım.korkma dedı yat dınlen sıcak tut kendını dedı.eger agrın böyle devam etcek olursa bı doktora gidersin dedi.cok şükür kanama adet kanamaası gibi geliyo.agrımda cok hafıf var.şimdi dün doktora gitmedım acilde ulturason yok agrı kesıcı yapıp bnı gönderceti.adetıme ılk defa sevındım bu kadar.çünkü sebep neyse bıran önce arastrlsın ıstyrum ve korunmyaı bırakcm artık.bi adet dönemşi geccek

canım yerleşme kanaması olabilir.ben bi sitede yerlesme kanamasının 12 gün sonra oldugunu dydum senınde yaklasık hemen hemen uyuyo.ınsallah öyledir bebişin yerleşiodur..ayyy cok mutlu oluruz.hadı bakalım hayırlısı

canım inşallah yerleşme kanamsıdır ve hamilesindir..test yaptın mı peki?güzel haberler verirsin bize inşallah

selam canim cok asiri olmamak sartiyla normal.agri kesiciye ragmen dayanamayacak olursan doktora git derim.gecmis olsun.

gittim doktora ne yazık ki kanamadan dolayı kan pıhtısı oluşmuş rahimde.12 milimmiş düşürebilirsin dedi ilaç verdi doktor 6 saatte bi kullanıcam rahim açılcakmış of yaa ne bitmez çilem varmış. inşallah düşerde bi daha o işkenceyi yaşamam ((

iyidir diyelim iyi olsun canım..benm kahverengi gbi akıntım bir kere olmştu canım o da yerleşme kanamasıydı :) başka da bişe gelmiyor aklıma

Bir fikrim yok bitanem ama inşallahhhhhh yerleşme lekesidir

canım inşallah yerleşme kanamsıdır ve hamilesindir..test yaptın mı peki?güzel haberler verirsin bize inşallah

yerlesme kanamasi olabilir canim :) insallahta oyledir

ay canlarımmmmmm ne güzel söylediniz öyle olsada mutluluktan uçardım heraldee ama adet bitiminden 5 gün sonra oldu ne bileyim kötü bşy olmasında bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler hepimiz için her şeyin hayırlısı inşallah...bir güzel haber bekliyor gözlerim girince göremedim henüz ama sırayla gelecek o haberler inşallah...

çok geçmiş olsun canım düşer merak etme tedirgin olma yeter ki allah şifa versin

ohh çok şükür canım çok sevindim inşallah bir daha karşılaşmazsın...

“... (Ey insanlar!) Sizin bir kısmınızı diğer bir kısmınıza imtihan (vesilesi) kıldık; (bakalım) sabredecek misiniz?
Rabbin her şeyi hakkıyla görmektedir.”

/ Furkan Süresi, 20

bu ne güzel ne ferahlatıcı bir paylaşım böyle,Rabbim her şeyi bizleri de sabrımızı da görüyor inşallah her şey güzel olacak...

slm kızlar ne haber ben pek iyi değilim bugün sağ kasığım inanılmaz ağrıyor anlamadım ne olabilir acaba? sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…