karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

evet benimle birlikte tekrar kürtaj oldu maaalesef. ama tabi herkes aynı değildir ben kafanı karıştırmıyım. çooooook geçmiş olsunnn

insanın içinde 2 duygu vardır
1.si üzüldükleri
2. si aynı sebepten üzdükleri...anlamsız gelir ama doğrudur birileri kimsenin kendini anlamadığından yakınır oysa o da başkalarını hiç anlamamıştır.

bu iki kişilikten birinin seçen olmamız duasıylaa herkese merhabalarr:):)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
mutluluk_27,
minikedy

nasılsınız napıosunuz kızlar.ben bugün baş ağrısıyla uyandımmmmmsabahları uyanıp tekrar uyursam çok başım ağrıo.7.30da kalktım uyudum sonra 10da kalktım uyudym.12de uyandım başım zonklıoduuu

merhaba arkadaslar nasilsiniz???
size bisey soracam arkadaslar ya ben bu ay folik asite baslamistim kullaniyorum ama dunden beri acayip midem bulaniyor su bile midemi bulandiriyor bu ilaci daha once kullandinizmi bu bulantinin sebebi folik asit mii

Tünaydın cnm geçmişler olsun.wala bıktık şu başağrılarından.Hele haftasonu bende sabah korkarak uyanıyorum acaba başımda ağrı var mı diye.Aynen senin gibi sabah tekrar uyursam bazen başağrısı yapıyor malesef.Soğuk bişiler bastır zonklayan yerine

merhaba arkadaslar nasilsiniz???
size bisey soracam arkadaslar ya ben bu ay folik asite baslamistim kullaniyorum ama dunden beri acayip midem bulaniyor su bile midemi bulandiriyor bu ilaci daha once kullandinizmi bu bulantinin sebebi folik asit mii

Yaklaşık 5 ay gibi içmişimdir herhalde çok şükür bende bişi yok.Senin kaç gün oldu başlayalı,yan etkimi yaptı acaba.

Yaklaşık 5 ay gibi içmişimdir herhalde çok şükür bende bişi yok.Senin kaç gün oldu başlayalı,yan etkimi yaptı acaba.

15 gun oldu baslayali dogumdan sonra 2 ay kullanmistim bi yan etki gormedim bilmiyorumm cok garip ama akintimda cogaldi tortular geliyor idrarimla enfeksiyon kapmis olabilirmiyim bu arada bu ay korunuyorduk esim korunuyordu bir sefer korunmadik hemen dusa girmistim...
ruya gordum cok garip inansammi acep yoksa ruya diyip gecsemmi ayyy kafam cok karistiiiiiiii canim yaaa

cok guzel bir yazi canim.hicbir sey, hicbir zaman eskisi gibi olmayacak ama ,kurban oldugumuz allah, bizi avutacak baska yavrular verecek bize ve biraz olsun rahatlayacagiz, hayata sarilacagiz en yakin zamanda.

cnm ne güzel anlatılmışızz

aynen bende öyleyim ama gebe kaldığım yayy direk banyo yapıodumm.kısmet işte

çok sağolun melek anneleri ben gerçektende o duygular içerisindeyim eminim sizde öylesiniz

maonyaa cım bende arada eşimi suçlamıyor deilim ayrıca sen eksik bir insan deilsin öyle düşünenler eksiktir senin yaşadiklarını bir yaşasınlar hele bakalım ayrıca takma canım biz seni çok seviyoruz

Canım arkadaşın ne kadar anlayışlıymış maşallah başkası olsa senin ne durumda olduğunla ilgilenmez verirdi müjdeyi helal olsun valla

merhaba canim sen nasil rahat edeceksen oyle yap.uzuleceksen gitme bosver.benimde etrafim hamile dolu bu aralar.bir arkadas 3 haftaya doguracak ve buralarda pek cevresi ve ingilizcesi olmadigi icin nazikce benden doguma gitmemi istedi.seve seve dedim ama sonra dusununce ayni gunlerde benimde dogumum olacakti ve biraz dagildim ama suan toparlandim diyebilirim.burada insanlar bebek isteyen birine bebek tozu (baby dust )gonderiyorum sana derler ,sans getirsin diye :) bende bundan guc alarak ne olursa olsun gitmeye karar verdim.kendi bebegim olmasa da yeni dogmus bebek kokusunu almak istiyorum, sevmek, kucaklamak istiyorum artik. :.([/QUOTE]

Kendi bebişinin kokusunu duyarsın inş en yakın zamanda canım

Aman kızlara dikkat et canım öp bizim için onları annesi

bugün 6 aylık gebe olacaktım ne güzel karnım iyce belli olacaktı 4yıldır sakladığım hamilelik kıyafetleirmi giyecektimm cinsiyetini bilecektim ve artık eşyalarını alacaktımmm

Bunların hepsini yeniden hayırlısıyla yaşarsın inş canım bu defa kucağına da alırsın sağlıkla inş

Bir sonra ki ay kırmızıları görmezsin inş canım

Gerçektende bizleri anlatıyor bu yazı canım tşkler melek annesi

:) hicbirseyden cekmedim iliski sonrasi akrobatik ayak kaldirma hareketlerinden cektigim kadar.40 takla atiyorum resmen kicim yere degmeden donup duvara dayiycam diye ayaklarimi hehehhe

Allah iyiliğini versin canım yaaa :)

Herkes seni çok seviyor böyle düşünüp üzme kendini.Sadece seni mutlu görmek istiyorlardır.Ve inş mutlu görecekleri günler de gelecek canım

Korkularını anlıyorum canım ama rahatlamak için bol bol dua et kuran oku bebişine ve onu da üzme olur mu canım benim.Senin gerginliğin onu da etkiler.Rabbim seni ve miniğimizi korusun AMİN

amin canım çokk teşekkürler...

bitanemmmmmmmmmmmm nerelerdesin sen yaa???kaç gündür merak ettim iyiyim hamdolsun sen neler yapıyorsun canım??

herkese günaydınnnn....

Günaydın bitanemmmmm sorunlarım vardı biraz giremedim ama aklım burdaydı hep.Sen nasılsın bu ay inşallah güzel haberlerini alırız canımıniçi

iyiyim btanem kllomen çatlatma iğnesi şimdi beklemedeyim dua et olur mu??sen napıyorsun doktora gittin mi hiç

Dualarım seninle balım Rabbim hüsrana uğratmasın hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı evlatlar.Hergün Ya Varis (c.c) zikrini çek 707 defa.Ben hala doktora gitmedim gitmeyide pek düşünmüyorum bu aralar bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…