- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.641
kürtaj yapan benim gebeliğimi takip eden doktor değildi zaten.buda iyi bi doktor tabi kürtajı kendi yaptığı için enfeksiyon kapmışın diyemedi.2farklı doktora gittim ondan sonra parça olsa görürlerdi heralde değilmi???ulturasonda görülüo dimi.ozman o tanıştığın kişi tekrar kürtaj olmuştr.haber alabildinmi??
kafamızı doktorlara takmamaktan başka çaremiz yokkk.bizi daha beter psikobata bağlatıolarrrr
allaha sığınalım cnm.ben hep diyorum rabbim doktorum sensinn die dua ediyorumm
evet benimle birlikte tekrar kürtaj oldu maaalesef. ama tabi herkes aynı değildir ben kafanı karıştırmıyım. çooooook geçmiş olsunnn
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
mutluluk_27,
minikedy
nasılsınız napıosunuz kızlar.ben bugün baş ağrısıyla uyandımmmmmsabahları uyanıp tekrar uyursam çok başım ağrıo.7.30da kalktım uyudum sonra 10da kalktım uyudym.12de uyandım başım zonklıoduuu
merhaba arkadaslar nasilsiniz???
size bisey soracam arkadaslar ya ben bu ay folik asite baslamistim kullaniyorum ama dunden beri acayip midem bulaniyor su bile midemi bulandiriyor bu ilaci daha once kullandinizmi bu bulantinin sebebi folik asit mii
Yaklaşık 5 ay gibi içmişimdir herhalde çok şükür bende bişi yok.Senin kaç gün oldu başlayalı,yan etkimi yaptı acaba.
cok guzel bir yazi canim.hicbir sey, hicbir zaman eskisi gibi olmayacak ama ,kurban oldugumuz allah, bizi avutacak baska yavrular verecek bize ve biraz olsun rahatlayacagiz, hayata sarilacagiz en yakin zamanda.
cnm ne güzel anlatılmışızz
aynen bende öyleyim ama gebe kaldığım yayy direk banyo yapıodumm.kısmet işte
canım benim çokk teşekkürler dua edin bana:):)
sizi görmekte harika canımmmm...
canım benim Rabbine güven.o da ne demekmiş tabi ki paylaşacaksın ama at bu olumsuzlukları ki bıdığımızda etkilenmesin üzme kendini her şey güzel olacak tatlım...
geçmiş olsun tatlımm inşaallah son adetin olur ayağın ısıkı tut canım...
çok etkileyici bir paylaşım canım benim çok teşekkür ederim evet yazı çok doru ama inşaallah rabbim bizleri mutlulukla ödüllendirecek...
saolasın canım benim ilgilendiğin için...
bu arada iğnemi vuruldum ben canlarım yarın ve cumartesiye ilişki önerdi.yarın akşam cumartesi öğlen iyi mi sizce bana fikrini ve tavsiyelerinixi söyler misini??öpüyorum çokk hepinizi...
her sabah günaydın mesajını akşam alıyorum maonyacımm yaa...
bu arada ema ve yorgunbulutlardan haberiniz var mı???
secondlife,yaprk,ttmm,minikedy,maonya,meggie,cnnm,asaletlim,su perisi ve hepinizi hepinizi öpüyorum duanızı bekliyorum...
Korkma cnm Rabbine sığın,gönlünü ferah tut.İnşirah oku.Herşey çok güzel olacak.
Cnm çok üzüldüm cidden lakin hayırlı zamanı bekliyoruz işte napalım.Kendini sıcak tut genede dikkatli ol.
Aynen cnm çok güzel ifadeler.Ellerine sağlık melek annem bnm:)
dün eşimle küstükk.eşim grip olmuş yine.bende refleks dışı ben hamileykende önce sen grip oldun sonra bana bulaştı snein yüzünden bebeğim öldü dedimmmsonra çok pişman oldum ama eşim beni dinlemedi bile haklı olarak ayrı odalarda yattık artık dayanack gücüm kalmadıı.bügün evin perdelerini yıkadım can sıkıntısındann daha yeni yıkamaıştım halbuki.ne tv den ne kitaplardan hiç bişeyden zevk almıyrm sadece çocuk düşünüyrm bazen aklıma kötü şeyler gelio.bu kadar isteme sonra rabbimm verir bu seferde öyle sınarr keşke olmasaydı dersin diyorum kendime,saçma rüyalar görüyrm özürlü çocuklar görüyrm rüyamda korkuyla uyanıyrmmm beni kimse anlamıyor.artık kerkes benden bıkmış durumda kimse beni dinlemiyor.bugün sağlık ocağından hemşire aradı gebelik nasıl gidiyor dieee ahhh dedim içimden şimdi 6 aylık olacaktıkkk kürtaj oldum ben dedim sesim düğümlenerek sonra telefonu kapatıpp saatlerce ağladımm.ve hemşire kürtaj olduğum doktoru beğenmedi keşke gebeliğini takip eden doktora yaptırsaydın dedii ama doktorum ogün izinliydi bayramdan birgün önce öğleden sonraa hangi çoğu doktor izinşiydii o bile beni buldu.
aradım büyük ablama anlattım hemşire aradı die dinlemedi bile.bıktılar benden.çaresizliğimden.inanın düşeni kimse sevmiyor,eksiği kimse sevmiyor.herkes güçlü olanı seviyorr.tamam olanı seviyor..içim çok dolu sizle paylaşmak istedimmm
Hepimiz kürtajlarımızdan sonra sorunlar yaşadık az yada çok.Hayat işte napabiliriz,bize takdir edileni yaşıyoruz.Birkaç hafta önce bir arkadaşım tlf açtı "bebiş müjdesi verecekmisin dedi(o da bir bebiş kaybetmişti zaten bizim gibi).Bende "verirdim lakin bebişi kaybettik" dedim.Dün ortak bir arkadaşımız aradı bana diğer arkadaşımın bebiş müjdesini verdi. Herhalde beni aradığında hevesini kursağında bıraktım,o da söyleyemedi hamile olduğunu.Ama çok sevindim tabii.Hayat...
slm kızlar nasılsınız? pek uğrayamıyorum havalar soğuk diye çocukları kreşe göndermiyorum evdeler onlarla uğraşıyorum geçmişi okuyamadım pek tel den giriyorum benim hamilelik hayalleri bu ay suya düştü gelecek ay inşallah hem 6 ayım dolacak o zaman içim daha da rahat eder
ema mutluluk 27 ttmm maonyaa cnnm yorgunbulutlar ve daha sayamadıklarım inşallah iyisinizdir ttmm ve mutluluk müjdeli haberlerinizi bekliyorum hepnizi öpüyorum allah a emanet olun
bugün 6 aylık gebe olacaktım ne güzel karnım iyce belli olacaktı 4yıldır sakladığım hamilelik kıyafetleirmi giyecektimm cinsiyetini bilecektim ve artık eşyalarını alacaktımmm
kızlar adet oluyorum çok ama çok üzgünüm kürtajdan sonra adet düzenım tam gununde gelıo ama gecen ay ılk adetım oldugu halde bukadar acı cekmemstım sımdı agrıdan ölüyrum bel bacak göğüs agrısı coook fazla.gecen ay ve ondan öncekı aylar böyle degıldı ılk defa böyle agrılı adet olyrum hayırlsı artık yaa.çok üzüldüm..
kızlar hepimizi anlattığını düşündüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.
:) hicbirseyden cekmedim iliski sonrasi akrobatik ayak kaldirma hareketlerinden cektigim kadar.40 takla atiyorum resmen kicim yere degmeden donup duvara dayiycam diye ayaklarimi hehehhe
dün eşimle küstükk.eşim grip olmuş yine.bende refleks dışı ben hamileykende önce sen grip oldun sonra bana bulaştı snein yüzünden bebeğim öldü dedimmmsonra çok pişman oldum ama eşim beni dinlemedi bile haklı olarak ayrı odalarda yattık artık dayanack gücüm kalmadıı.bügün evin perdelerini yıkadım can sıkıntısındann daha yeni yıkamaıştım halbuki.ne tv den ne kitaplardan hiç bişeyden zevk almıyrm sadece çocuk düşünüyrm bazen aklıma kötü şeyler gelio.bu kadar isteme sonra rabbimm verir bu seferde öyle sınarr keşke olmasaydı dersin diyorum kendime,saçma rüyalar görüyrm özürlü çocuklar görüyrm rüyamda korkuyla uyanıyrmmm beni kimse anlamıyor.artık kerkes benden bıkmış durumda kimse beni dinlemiyor.bugün sağlık ocağından hemşire aradı gebelik nasıl gidiyor dieee ahhh dedim içimden şimdi 6 aylık olacaktıkkk kürtaj oldum ben dedim sesim düğümlenerek sonra telefonu kapatıpp saatlerce ağladımm.ve hemşire kürtaj olduğum doktoru beğenmedi keşke gebeliğini takip eden doktora yaptırsaydın dedii ama doktorum ogün izinliydi bayramdan birgün önce öğleden sonraa hangi çoğu doktor izinşiydii o bile beni buldu.
aradım büyük ablama anlattım hemşire aradı die dinlemedi bile.bıktılar benden.çaresizliğimden.inanın düşeni kimse sevmiyor,eksiği kimse sevmiyor.herkes güçlü olanı seviyorr.tamam olanı seviyor..içim çok dolu sizle paylaşmak istedimmm
arkadaşlar çok saolun yorumlarınız için ama dün akşam beni hiç bişe teselli edemedi bikaç kişininde yazısını okludum internette işte bebeği karnında öldüğü zamanlarda tüm hamilelik belrtileri yok olmuş. ben de bir sinir boşalması ağla ağla ağla... kızlar hıçkıra hıçkıra ağladım... tüm belirtilerim yok oldu göğüslerim ağrımıyo, kabız değilim, bulantılarım geçen haftaki gibi değil, halsizlik gitti daha 8.haftamdayım noluyo dedim. sabahı zor ettim bi ben bi Allah bilir. bugün kendimi doktora zor attım ama miniş yaşıyormuş :) kalbinin atışını duydum çok şükür. ama kızlar bu halim nolcak bilmiyorum. rüyamda bile öldüğünü gördüm ağlıyordum. ömrünü uzatmışım minişin bide ağlamak sevinmekmiş ve de beyaz elbise giymek için alıyorum elime... geçenlerde de sokak sokak koşup şeker aradığımı gördüm ama nasıl koşoyorum sokaklarda.. anlımı da hamile kadın için sıkıntıdan sonra rahatlık ve ferahlıkmış... meğer rüyalarım çıkmış benim hep. ama ne sıkıntı yaşadım dün akşam... anlatamam... sizden başkası da anlamaz zaten anlayamaz...miniş 1 hafta geriden geliyor 7+3 önemli değil benimle kalsında...tekrar saolun...
hepinizin başısağolsun kızlar ALLAHIM sabırlar versin İNŞALLAH AMİN
amin canım çokk teşekkürler...hepinizin başısağolsun kızlar ALLAHIM sabırlar versin İNŞALLAH AMİN
Mutluluk canımmmmm nasılsın
amin canım çokk teşekkürler...
bitanemmmmmmmmmmmm nerelerdesin sen yaa???kaç gündür merak ettim iyiyim hamdolsun sen neler yapıyorsun canım??
herkese günaydınnnn....
Günaydın bitanemmmmm sorunlarım vardı biraz giremedim ama aklım burdaydı hep.Sen nasılsın bu ay inşallah güzel haberlerini alırız canımıniçi
Mutluluk canımmmmm nasılsın
iyiyim btanem kllomen çatlatma iğnesi şimdi beklemedeyim dua et olur mu??sen napıyorsun doktora gittin mi hiç
canımın içi sana mesaj gönderiyorum diye kendime göndermişim:):)zaman dolsun yollıcam yine:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?