karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Aminn canım inşallah hepimizin acıları diner birgün... Bu dediklerini bilsemde malesef o kadar erdemli olamıyo insan yaa, bilmiyorum ki ya da ben beceriksizim( Hani bilirsinde uygulayamazsın ya öyle bişey işte...Doktor, eşim diğer yakınlarım bu işi kafanda bitir geçmişe sünger çek dedikçe herşey daha çok canlanıyor gözümde, endişe hergeçen gün biraz daha artıyor, zaman daha da yavaşlıyor vs vs:)

Seni çok iyi anlıyorum canım benim kızımda şimdi yaşasaydı 2 aylık olmuştu 6 aylıkken erken doğumda kaybettim ben.Süresi hiç farketmiyor aslında acı aynı acı.Bende çok güçlü değilimdir ama çok fazla üzüldükçe isyana girer diye korkuyorum dua ediyorum kuran okuyorum.Başka topikte arkadaşlarım var onlarla haftalık dualar yapıyoruz inan ki Rabbim güç kuvvet veriyor sende bol bol dua et tesbih çek eminim çok rahatlayacaksın

Çok sağol:)) Kimseye diyemediklerimi burda yazıyorum işte, her neyse başına gelen biliyor, başa gelende çekiliyor... Bazen bi umut herşeye sarılıp herşeyden medet umuyosun, bazende bianda bütün gemileri yakıp bütün sevdiklerinden uzaklaşıp kendi kendine hesaplaşmaya çalışıyosun... Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bir daha yaşatmasın inşallah...

Geçmiş olsun canım benim.Benimde adetlerim pıhtılı ve ağrılı geçti özellikle üşüttüğüm aylar.Ben pıhtılaşma testi yaptırmadım kuzum bilmiyorum.Rabbim şifa versin inşallah
cok ama cok kötüyüm artık düzelmek istiyorum cok yemek yemeye bsladım hormonlarım bıle dgstı hıc kılo almazdım 3 4 kılo aldım ve bunu durdurmak ıstryrum artık ben zayıflıga alstım böyle kalmak istyrum hamıle kaldıgımı ögrendıgım güne kdar yeşil çay içerdim onun bebek üzerinde zararı varmı takrar baslamk ıstyrum ıstahımı kapatıo en azından.hamılelge kadar ıcsem ?????

Tabii ki yaz ne zaman istersen.Niye toplandık burda birbirimize destek için dimi.Bizimde imtihanımız buymuş yaşayamayan anlayamaz ve Rabbim düşmanıma bile göstermesin evlat acısı.Geçecek bu günler ve hepimiz başka topikte yok bebeğimin gazı yok ağlaması yok uykusuz gecesi vs vs bunları konuşacağız inşallah.Yeter ki umudunu kaybetme yeter ki Yüce Mevlam Ol desin inşallah

Düzelirsin inş canım bol bol Ya Şafi çek kiloyu dert etme kendini toparla önce.Yeşilçayı bende içerim hatta hamile olduğumu bilmeden içmiştim öğrenince bıraktım.Zararını bilmiyorum Rabbim yeniden nasip ederse bütün zararlardan korusun inş bebişini canım

amin canım abdestli mi çekioz bunu.adetim bitince cekeyım bu dediğini.allah yardımcımız olsun.

Sonra yine görüşürüz kızlar, ağlamaktan başım ağrıdı:) biraz uyumaya çalışayım...

Ağlamak rahatlatmıştır seni uyumakta başının ağrısını alır inş.Toparlanmış bir halde bekliyorum seni

amin canım abdestli mi çekioz bunu.adetim bitince cekeyım bu dediğini.allah yardımcımız olsun.

Adetli çekilir canım normal abdest al ve çekmeye başla Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah

Onun adı nedir cnm, bende kullandığımı bırakmak istiyorum.

Maonyaam iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın?Doktora gitmiyorum canım çok boşladım galiba farkındayım ama başka sıkıntılardan doktora gidecek gücü bulamıyorum kendimde

Emacım neyin varsa lütfen kafana takıp sıkma kendini.Hadi bi gayret başla artık,buradanda fazla uzaklaşma senin pozitif yaklaşımlarını ve dualarını özlüyorum.

Öncelikle yalnız değilsin cnm biz varız.Geçmişi düşünüpte daha fazla yıpratma kendini,zamanı geri alamazsın kayıplarını geri getiremezsin,hiç birimiz geri getiremeyiz lakin önümüzdeki güzel günler ve tatlı bebişler için dua edip belki herşeyin daha iyi olmasını sağlayabiliriz.

Minikedyciğim benim bir başlarsam tam başlayacam bakalım hayırlısı :) Buralardayım inş bende sizleri çok özlüyorum ve seviyorum huzur veriyorsunuz bana Allah razı olsun hepinizden

bitanemm çok çok teşekke ederim duan için tamam çarşamba günü meryem surem bitecek ya varise başlayım inşaallah...

bu yazıyı paylaştığın için allah razı olsun senden canımın içi inşaallah allah bizi cennette kavuşturur meleklerimizile...

canım benimm ne kusuruymuş olur mu öyle şeyy sen içini istediğin gibi boşlat buraya yete ki boşalsın sonra toparlanabilesin her şeyin vakti zamanı bakalım önünde ne büyük güzellikler var hepsi daha da fazlası seninle olsun en yakın zamanda canım benim.toparlan gel bekliyorum seni...

canım aklına takılan ne varsa hepsini yaptıor içinde kalmasın hem sonucu öğrenirsin rahat edersin ona göre davranırsın hemde kafandan sıkıntısı gider rabbim şifa versin inşaallah...

sorumu takıntılı görmeyenlere bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim canlarım ;

bende 2 adet yumurta gelişmişti ikisi de ayn zmanda mı çatlıyor yoksa farklı zamanlarda mı???

iyi akşamlarr:):)

sorumu takıntılı görmeyenlere bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim canlarım ;

bende 2 adet yumurta gelişmişti ikisi de ayn zmanda mı çatlıyor yoksa farklı zamanlarda mı???

iyi akşamlarr:):)

canim sorunu tam olarak bilemicegim ama galiba sirayla catliyorlar..
mantiken boyle olabilir ama icini ferah tut ve pozitif dusun bebisler bu yakinda gobislerdeee allahin izniyle insallahhhhh

canim sorunu tam olarak bilemicegim ama galiba sirayla catliyorlar..
mantiken boyle olabilir ama icini ferah tut ve pozitif dusun bebisler bu yakinda gobislerdeee allahin izniyle insallahhhhh

saol canım benim inşaallahh anlarsın işte aynıyızx hepimiz zor süreçler insan ister istemez pinpirikleniyor rabbim nasip eder inşaallah...hoşgeldin bu arada nasılsın tatlım??

saol canım benim inşaallahh anlarsın işte aynıyızx hepimiz zor süreçler insan ister istemez pinpirikleniyor rabbim nasip eder inşaallah...hoşgeldin bu arada nasılsın tatlım??

hosbulduk canim...
cok sukur iyiyim sen nasilsin
valla sizlerde olmasaniz gurbet elde yapayanlizim derdimi dinleyen kimsem yok... bazen aynada kendimle konusuyorum agliyorum agliyorum sonra yine ben kendimi teselli ediyorum allah hepimize sabir versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…