- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.601
kızlar hepimizi anlattığını düşündüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.
bugün kontrole gittim biri 14,diğeri 15 mm iki yumurtambüyümüş hamdolsun adetimin 11. günü idi.yarına çatlatma iğnesi verdi doktorum kafam karıştı çünkü bildiğim 18,19 mm olunca vurulmuyor mu iğne??ne yapacağımı bilemedim ......
inşş cnm güzel haberlerle gel.ilişkiden sonra ayaklarını kaldırmayı unutmaaa.gerekşrse yastık al altınaaaa
cnm ne güzel anlatılmışızzkızlar hepimizi anlattığını düşündüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.
:) hicbirseyden cekmedim iliski sonrasi akrobatik ayak kaldirma hareketlerinden cektigim kadar.40 takla atiyorum resmen kicim yere degmeden donup duvara dayiycam diye ayaklarimi hehehhe
canım benim çokk teşekkürler dua edin bana:):)Mutluluuuuk,hadi bakalım hayırlısıyla inşlh müjdeler nasip olsun dilerim.Çok heycanlandım wala:)
kızzzzzzzzzzlarr napıosunuzzzz? mutluluk senı görmek ne güzel buarada isimler neee yaaa..ben tuğçeee :)
arkadaşlar günaydın....
sizi sabah sabah sıkmak istemiyorum ama sizden başkada sorabileceğim dertleşeceğim kimsem yok... kızlar geçen cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk ama hafta sonundan sonra benim belirtilerim nerdeyse bitti gibi... ilk bebeğimde de kabızdım ben. öldüğünü anlamadığım son hafta kabızlığım geçmişti hatta demek oyüzdenmiş demiştim sonradan. benim şimdi de kabızlığım geçti ve eski hamilelik öncesi düzenine girdi. göğüs ağrılarım geçti, bulantılarım yok denecek kadar azaldı, gaz şikayetim bitti gibi... kızlar kötü şeyleri akla getirmemek gerek ama ben çok endişeleniyorum. içimde kötübi his var. salı günü kontrolüm var nasıl dayanıcam bilmiyorum. doktoruma sırf bu belirtiler azaldı diye gitsem bana saçma gözüyle bakar mı diye düşünüyorum... bu belirtilerin bukadar azalması için erken değil mi? inanın insan ilk bebeğini hala sebebini tam bilmediği bi durumdan kaybedince herşeyi endişe ediyo... yemin ederim hamileliğimin güzelliğini yaşayamıyorum. hep soru işaretleri hep endişe...bana hiç güzel gelmiyor hamilelik süreci... ne olacak benim halim? şu kalp dinleme cihazılarından mı alsam eve... kızlar endişelerimde haklı mıyım? sizleri sıkmak istemezdim ama bi sizler varsınız, iyi ki de varsınız...çok korkuyorum...
kızlar adet oluyorum çok ama çok üzgünüm kürtajdan sonra adet düzenım tam gununde gelıo ama gecen ay ılk adetım oldugu halde bukadar acı cekmemstım sımdı agrıdan ölüyrum bel bacak göğüs agrısı coook fazla.gecen ay ve ondan öncekı aylar böyle degıldı ılk defa böyle agrılı adet olyrum hayırlsı artık yaa.çok üzüldüm..
kızlar hepimizi anlattığını düşündüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
tahminimce yumurtanin catlama zamani gecmesin diye igne ol demistir.cunku bugun git 2 gun sonra gel dese yumosun o arada catlamis olabilir ve bunu degerlendirememis olabilirsin canim.
canım benim çokk teşekkürler dua edin bana:):)
sizi görmekte harika canımmmm...
canım benim Rabbine güven.o da ne demekmiş tabi ki paylaşacaksın ama at bu olumsuzlukları ki bıdığımızda etkilenmesin üzme kendini her şey güzel olacak tatlım...
geçmiş olsun tatlımm inşaallah son adetin olur ayağın ısıkı tut canım...
çok etkileyici bir paylaşım canım benim çok teşekkür ederim evet yazı çok doru ama inşaallah rabbim bizleri mutlulukla ödüllendirecek...
saolasın canım benim ilgilendiğin için...
bu arada iğnemi vuruldum ben canlarım yarın ve cumartesiye ilişki önerdi.yarın akşam cumartesi öğlen iyi mi sizce bana fikrini ve tavsiyelerinixi söyler misini??öpüyorum çokk hepinizi...
her sabah günaydın mesajını akşam alıyorum maonyacımm yaa...
bu arada ema ve yorgunbulutlardan haberiniz var mı???
secondlife,ttmm,minikedy,maonya,meggie,cnnm,yaprk,su perisi ve hepinizi hepinizi öpüyorum duanızı bekliyorum...
cnm ne güzel anlatılmışızz
aynen bende öyleyim ama gebe kaldığım yayy direk banyo yapıodumm.kısmet işte
arkadaşlar günaydın....
sizi sabah sabah sıkmak istemiyorum ama sizden başkada sorabileceğim dertleşeceğim kimsem yok... kızlar geçen cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk ama hafta sonundan sonra benim belirtilerim nerdeyse bitti gibi... ilk bebeğimde de kabızdım ben. öldüğünü anlamadığım son hafta kabızlığım geçmişti hatta demek oyüzdenmiş demiştim sonradan. benim şimdi de kabızlığım geçti ve eski hamilelik öncesi düzenine girdi. göğüs ağrılarım geçti, bulantılarım yok denecek kadar azaldı, gaz şikayetim bitti gibi... kızlar kötü şeyleri akla getirmemek gerek ama ben çok endişeleniyorum. içimde kötübi his var. salı günü kontrolüm var nasıl dayanıcam bilmiyorum. doktoruma sırf bu belirtiler azaldı diye gitsem bana saçma gözüyle bakar mı diye düşünüyorum... bu belirtilerin bukadar azalması için erken değil mi? inanın insan ilk bebeğini hala sebebini tam bilmediği bi durumdan kaybedince herşeyi endişe ediyo... yemin ederim hamileliğimin güzelliğini yaşayamıyorum. hep soru işaretleri hep endişe...bana hiç güzel gelmiyor hamilelik süreci... ne olacak benim halim? şu kalp dinleme cihazılarından mı alsam eve... kızlar endişelerimde haklı mıyım? sizleri sıkmak istemezdim ama bi sizler varsınız, iyi ki de varsınız...çok korkuyorum...
arkadaşlar günaydın....
kızlar adet oluyorum çok ama çok üzgünüm kürtajdan sonra adet düzenım tam gununde gelıo ama gecen ay ılk adetım oldugu halde bukadar acı cekmemstım sımdı agrıdan ölüyrum bel bacak göğüs agrısı coook fazla.gecen ay ve ondan öncekı aylar böyle degıldı ılk defa böyle agrılı adet olyrum hayırlsı artık yaa.çok üzüldüm..
mutluluk27
iğne yanılmıosam 48saat içinde etkisini gösterioduuu.ama sen yarın öbür gün muhakkak gir ilişkiye vajinal duş yapma ve eşine kuvvet artıracak şeyler yedir ondan sonrada gün aşırı maç yapınn.inşş bu ay golünüz olurrrr cnm
hayirli ugurlu olsun canim.vuruldugun igne ne zaman etki gosteriyor hic bilgim yok ama yarin daha erken olsa, daha iyi olurmus gibi geldi bana.2 iliski arasinda ne kadar cok fark olsa sperm kalitesi icin o kadar iyi diye biliyorum.
kizlar bu arada clomen ya da letrozole gibi ilac kullanan varmi aranizda yumurta gelisimi icin?
Testlerde pıhtılaşma çıkmış.Bir vitamin,folikasit ve coraspin verdi.Hamile kalıncaya kadar devam et gebe kalınca da iğne olmaya başlıycaksın dedi.Bir başka dr.da bunlar fasafiso para tuzağı dedi.Ne düşüneceğimi şaşırdım.Siz nediyorsunuz?
varsa vardır yoksa yoktur.sonraki doktor saçmalamış.sonuçlarını buraya yazabilirmiisnTestlerde pıhtılaşma çıkmış.Bir vitamin,folikasit ve coraspin verdi.Hamile kalıncaya kadar devam et gebe kalınca da iğne olmaya başlıycaksın dedi.Bir başka dr.da bunlar fasafiso para tuzağı dedi.Ne düşüneceğimi şaşırdım.Siz nediyorsunuz?
canlarım biliyorsunuz bugün çatlatma iğnesi vuruldum biraz çnce lavaboda afedersinizi sümüksü şeffaf beyaz akıntı geldi.vurulduktan 6 saat sonra sizce çatlamış mıdır???*
varsa vardır yoksa yoktur.sonraki doktor saçmalamış.sonuçlarını buraya yazabilirmiisn
yumurtlama belirtisi cnm sümüksü şeyy bunun yumurtladığın sürece gelmesi lazım.sen böyle bu çatlamaya çok takarsan olmaz ama.kendini rahat bırak ve beklenmeyen adet gününe kadar gün aşırı maç yapp.
ya bugünü de değerlendirsem mi diye sormuştum yoksa takıntıdan değil.
minikkediyyyyyy altta gördüm seni naıosunnn ismi sempatikkk arkidişim benimmm
buradayım cnm bi sonuçları alayım yanıma,kafam karışık bu akşamkeyfim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?