karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

cok guzel bir yazi canim.hicbir sey, hicbir zaman eskisi gibi olmayacak ama ,kurban oldugumuz allah, bizi avutacak baska yavrular verecek bize ve biraz olsun rahatlayacagiz, hayata sarilacagiz en yakin zamanda.

tahminimce yumurtanin catlama zamani gecmesin diye igne ol demistir.cunku bugun git 2 gun sonra gel dese yumosun o arada catlamis olabilir ve bunu degerlendirememis olabilirsin canim.

inşş cnm güzel haberlerle gel.ilişkiden sonra ayaklarını kaldırmayı unutmaaa.gerekşrse yastık al altınaaaa

:) hicbirseyden cekmedim iliski sonrasi akrobatik ayak kaldirma hareketlerinden cektigim kadar.40 takla atiyorum resmen kicim yere degmeden donup duvara dayiycam diye ayaklarimi hehehhe

cnm ne güzel anlatılmışızz
:) hicbirseyden cekmedim iliski sonrasi akrobatik ayak kaldirma hareketlerinden cektigim kadar.40 takla atiyorum resmen kicim yere degmeden donup duvara dayiycam diye ayaklarimi hehehhe

aynen bende öyleyim ama gebe kaldığım yayy direk banyo yapıodumm.kısmet işte

Mutluluuuuk,hadi bakalım hayırlısıyla inşlh müjdeler nasip olsun dilerim.Çok heycanlandım wala:)
canım benim çokk teşekkürler dua edin bana:):)

kızzzzzzzzzzlarr napıosunuzzzz? mutluluk senı görmek ne güzel buarada isimler neee yaaa..ben tuğçeee :)

sizi görmekte harika canımmmm...

canım benim Rabbine güven.o da ne demekmiş tabi ki paylaşacaksın ama at bu olumsuzlukları ki bıdığımızda etkilenmesin üzme kendini her şey güzel olacak tatlım...

geçmiş olsun tatlımm inşaallah son adetin olur ayağın ısıkı tut canım...

çok etkileyici bir paylaşım canım benim çok teşekkür ederim evet yazı çok doru ama inşaallah rabbim bizleri mutlulukla ödüllendirecek...

tahminimce yumurtanin catlama zamani gecmesin diye igne ol demistir.cunku bugun git 2 gun sonra gel dese yumosun o arada catlamis olabilir ve bunu degerlendirememis olabilirsin canim.

saolasın canım benim ilgilendiğin için...
bu arada iğnemi vuruldum ben canlarım yarın ve cumartesiye ilişki önerdi.yarın akşam cumartesi öğlen iyi mi sizce bana fikrini ve tavsiyelerinixi söyler misini??öpüyorum çokk hepinizi...

her sabah günaydın mesajını akşam alıyorum maonyacımm yaa...

bu arada ema ve yorgunbulutlardan haberiniz var mı???

secondlife,yaprk,ttmm,minikedy,maonya,meggie,cnnm,asaletlim,su perisi ve hepinizi hepinizi öpüyorum duanızı bekliyorum...

Son düzenleme:

hayirli ugurlu olsun canim.vuruldugun igne ne zaman etki gosteriyor hic bilgim yok ama yarin daha erken olsa, daha iyi olurmus gibi geldi bana.2 iliski arasinda ne kadar cok fark olsa sperm kalitesi icin o kadar iyi diye biliyorum.

kizlar bu arada clomen ya da letrozole gibi ilac kullanan varmi aranizda yumurta gelisimi icin?

cnm ne güzel anlatılmışızz

aynen bende öyleyim ama gebe kaldığım yayy direk banyo yapıodumm.kısmet işte

oyle canim ya bizimki avuntu iste.biz gerekeni yapalim da.bazen dusunuyorumda bebek planina ara veriyorum, denemiyorum diye karar alsam ama esim bana caktirmadan devam etse (hehehhee )belki olmuycak gozuyle baktigim icin hamile kalirim :)

inan seni cok iyi anliyorum.insan 1 kere kaybettimi bir daha rahat yasayamiyor hamileligini.belirtilerin, hamilelik ilerledikce tabii ki azalacak ve bitecek.saliya kadar hepimiz sana dua edecez canim sende icini ferah tut ve bizi gelismelerden haberdar et .

mutluluk27

iğne yanılmıosam 48saat içinde etkisini gösterioduuu.ama sen yarın öbür gün muhakkak gir ilişkiye vajinal duş yapma ve eşine kuvvet artıracak şeyler yedir ondan sonrada gün aşırı maç yapınn.inşş bu ay golünüz olurrrr cnm

Korkma cnm Rabbine sığın,gönlünü ferah tut.İnşirah oku.Herşey çok güzel olacak.

Cnm çok üzüldüm cidden lakin hayırlı zamanı bekliyoruz işte napalım.Kendini sıcak tut genede dikkatli ol.

Aynen cnm çok güzel ifadeler.Ellerine sağlık melek annem bnm:)

Testlerde pıhtılaşma çıkmış.Bir vitamin,folikasit ve coraspin verdi.Hamile kalıncaya kadar devam et gebe kalınca da iğne olmaya başlıycaksın dedi.Bir başka dr.da bunlar fasafiso para tuzağı dedi.Ne düşüneceğimi şaşırdım.Siz nediyorsunuz?

canım çok çok teşekkürlerr öpüyorum seni...

saolasın canım bnim.benklomen kullandım...sorun varsa yanıtlarım...

canım bir yakınım phtılaşma için coraspin kullanmıştı folik asiti zaten tüm isteyenler kullanıyor neden para tuzağı demiş doktor anlamadım??*

canlarım biliyorsunuz bugün çatlatma iğnesi vuruldum biraz çnce lavaboda afedersinizi sümüksü şeffaf beyaz akıntı geldi.vurulduktan 6 saat sonra sizce çatlamış mıdır???*

varsa vardır yoksa yoktur.sonraki doktor saçmalamış.sonuçlarını buraya yazabilirmiisn
canlarım biliyorsunuz bugün çatlatma iğnesi vuruldum biraz çnce lavaboda afedersinizi sümüksü şeffaf beyaz akıntı geldi.vurulduktan 6 saat sonra sizce çatlamış mıdır???*

yumurtlama belirtisi cnm sümüksü şeyy bunun yumurtladığın sürece gelmesi lazım.sen böyle bu çatlamaya çok takarsan olmaz ama.kendini rahat bırak ve beklenmeyen adet gününe kadar gün aşırı maç yapp.

ya bugünü de değerlendirsem mi diye sormuştum yoksa takıntıdan değil.

Sitogenetik analiz raporu; "46,xx (normal konstitüsyonel karyotip) GTG bantlamaya ilave olarak HRB bantlama yapılmıştır" İşte bu yazıyor

buradayım cnm bi sonuçları alayım yanıma,kafam karışık bu akşam keyfim de yok

dün eşimle küstükk.eşim grip olmuş yine.bende refleks dışı ben hamileykende önce sen grip oldun sonra bana bulaştı snein yüzünden bebeğim öldü dedimmmsonra çok pişman oldum ama eşim beni dinlemedi bile haklı olarak ayrı odalarda yattıkartık dayanack gücüm kalmadıı.bügün evin perdelerini yıkadım can sıkıntısındann daha yeni yıkamaıştım halbuki.ne tv den ne kitaplardan hiç bişeyden zevk almıyrm sadece çocuk düşünüyrm bazen aklıma kötü şeyler gelio.bu kadar isteme sonra rabbimm verir bu seferde öyle sınarr keşke olmasaydı dersin diyorum kendime,saçma rüyalar görüyrm özürlü çocuklar görüyrm rüyamda korkuyla uyanıyrmmmbeni kimse anlamıyor.artık kerkes benden bıkmış durumda kimse beni dinlemiyor.bugün sağlık ocağından hemşire aradı gebelik nasıl gidiyor dieeeahhh dedim içimden şimdi 6 aylık olacaktıkkkkürtaj oldum ben dedim sesim düğümlenerek sonra telefonu kapatıpp saatlerce ağladımm.ve hemşire kürtaj olduğum doktoru beğenmedi keşke gebeliğini takip eden doktora yaptırsaydın dedii ama doktorum ogün izinliydi bayramdan birgün önce öğleden sonraa hangi çoğu doktor izinşiydiio bile beni buldu.
aradım büyük ablama anlattım hemşire aradı die dinlemedi bile.bıktılar benden.çaresizliğimden.inanın düşeni kimse sevmiyor,eksiği kimse sevmiyor.herkes güçlü olanı seviyorr.tamam olanı seviyor..içim çok dolu sizle paylaşmak istedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…