• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karniniz Ne Zaman çikti?

27 haftalık hamileyim karnım 22. haftamda falan belli olmaya başladı
yani göbiş değil bebiş olayııı şu anda yine çok fazla yok gören 7 aylık demiyoo yanii :49::49:

iç karnım genişmişşş öyle diolarr :27:

Benim rahim kalınlığı 7_8 arası oluyordu tutunduğu yan bir ay önce rahim filmi.i cekildi kanamam oldu yani rahimde iyi bir haraket olduğunu düşünüyorum ayrıca son adetinde bi gurupla 10 km doga dağ yürüyüşüne gittim bide kilolayım okadar zorlanızınki yürüyüşü bitirmek için ağladım gittiğine pişman oldum ama bi taraftanda esim8nde benimde aklıma rahim kalınlığında ise yararlı acaba oldu transferden önce rahim kalınlığım 10 mm bulmuştu sürekli yatıp kalmadım hep dinlendim ama kalkıp dışarda yarim saat yürüdüm evin içinde kalkıp dolandım ve 3 litre su ictim ve bu sefer çok rahattım inşallah seninde sağlıklı bir şekilde tutunur canım benimkide sağlıklı devam eder inşallah sevgilier

Zayıf olmama ragmen 22.haftaya kadar hic göbegim bebegim gözükmüyordu hatta herkes korse mi giyiyorsun diyip kazagımı sıyırıp bakıyordu
Hep derlerdi inanmazdım ama gerçekten Birgün uyandım ve zınk diye göbegimin cıktıgını gördüm :) suandada baya baya doguma gitcek kadar bi görüntüsü var :)

Back
X