Karokum'un evi karşınızda....:)

ewın walla cıdden pek guselmıs bayıldım yemek we salon takımını cızımlerımde kullancandan eemın olabılrısın ılham aldım ozellıkle kara olan orta sehpan cok sık we agırlık wermıs gule gule kullan balum

bayıldım gerçekten.....allah huzurla oturmak nasip etsin inşallah....yalnız bu eşya ve aksesuarları nerden aldığını öğrenmek isterim bi mahsuru yoksa....

çok güselmiş canm güle güle otur allah agız tadıyla oturmayı nasip etsnnnn :Saruboceq: darısı tüm isteyenlere

evin cok guzel canim gule gule otur fakat bisey sormak istiyorum....o ipli ve boncuklu tulleri nasil yikayacaksin merak ettim karismazmi yikarken hep????

evin cok guzel canim gule gule otur fakat bisey sormak istiyorum....o ipli ve boncuklu tulleri nasil yikayacaksin merak ettim karismazmi yikarken hep????

arkadaşım onları 3 e ayıracakmışım.her bir parçayı bağlayıp öyle atacakmışım makineye.ama ben tehlikeye atmayıp kuru temizlemeye vereceğim.

daha önce de dediğim gibi herşey çok hoş çok güzel
ama nacizane önerim mutfaktaki damacana pompasını değiştirmendir canım
mavi değil de krem-kahve tonlarında pompalar var onlardan al
mavi bütünlüğü bozuyor

canım evin gerçekten çok güzel mobilya ve aksesuarlar çok güzel uymuş.darısı bizlerin başına gerçi daha evimiz bile yokki dekore edelim:))

bebeğim...herşey çok güzelll gerçekten ancak evi biraz kişiseltirmen gerek bence....ilk bakışta harika görünüor ev...ama biraz daha resim ,özel aksesuar ,aile resimleri vs ,ile evi özelleştirebilirsin....haa birde o ip perdeleri bir araya getirip bağlayıp at makinaya bişey olmaz....

Evinizi gerçekten çok beğendim mobilyalar aksesuarlar hepsi mükemmel.
Normalde canlı renkleri sevmeme rağmen çok hoşuma gitti herşey.
Çok zevklisiniz.
ıyi günlerde sağlıkla mutlulukla oturun inşallah.

verdiğin fikir çok güzel ama açıkçası hiç görmedim ya da hatırlamıyorum canım .ama o renk pompa bakacağım yakın zamanda:lepi:

ohhh ohhh maşallah....13 sene sonra böyle bir eve sahip olmak da güzel:)) allah olmayanlara da gönüllerine göresini nasip etsin hayırlısıyla inşallah....

13 sene sonramı bu eve sahip oldun çook güzel evinnnn ya buraya bi servet harcanmış gibiiii çok ayıp olacakda enişte bey ne işle meşgul:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…