Karokum'un evi karşınızda....:)

merhaba karokum mobilyaların tasarımların hakkaten cok sık ve güzel
ama evininde hakkını yememek lazım evde cok güzel
biraz zevk bizrazda para olunca böyle sahser gibi evler cıkıyor ortaya yaza benimde düğünüm var
inş bende evimin resimleri paylasırım sizlerle

Zevkler ve renklerler tartışılmaz ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn canım.

merhaba arkadaslar ben fransa strasbourgdan yaziyorum sizinle firsat buldukca yazmaya calisacagim ev dekorasyonunu cok seviyorum kirada oldugum icin fazla birsey yapamiyorum ama genede birseyler degistirip yaratmaya calisiyorum karaoke arkadas evini cok cok cok cok begendim tam benim zevklerime hitap ediyor acaba bana turkiyeye geldigimde hangi magazalara gitmemi tavsiye edersin susesyalarina bayildim insallah istanbulda vardirhepinize selamlar bay

KARAKOM evin çok güzel..
holündeki gri ayna ve altlığını nerden aldın..ne kadar?
ben de araya o tarz bişey düşünüyorum..ismi ne diye geçiyor bunların?

KARAKOM evin çok güzel..
holündeki gri ayna ve altlığını nerden aldın..ne kadar?
ben de araya o tarz bişey düşünüyorum..ismi ne diye geçiyor bunların?

canım onların adını bilmiyorum ya ama yinr maskoda yaptırdık onuda ama biliyormusun o hiç içime sinmedi.değiştirdik.mobilyadan yaptırdım.daha hoş oldu...

gördüğüm en güzel ev desem süper döşemişsin ama beyada maddi olarak yatırım yapmışsın aslında allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Çok begendımmmmmmm

ozellıklee

cocugununn yatak ortusunee bayıldımm

bıde

perdelerıneee

huzurla otur

çok şık....

şıkır şıkır ama modern bir tarz...

güle güle sağlıkla ve huzurla oturun evinizde çok güzel tek kelimeyle...

canım benim evin gerçekten çok güzel zevkli olduğun belli allah güle güle sağlık ve mutlulukla oturmak nasip etsin:Saruboceq:

canimm benimm ismini yaaazarsan cok sevinirim cokkk begendimm bende almayi dusunuyorumda

güzel evlere bayılırım:)) öncelikle çok şık ve kaliteli döşendiğini sölemeden edemicem ayrıca eşyalarla aksesuarların uyumu muhteşem.. güzel günlerde kullanın inş. masko demişsiniz mağaza ismini de atarsanız çok sewinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…