Karokum'un evi karşınızda....:)

walla sitede en begendigim ev....
salonun süper... bende nişanlıyım aslonumu koltuk takımını kadife parlak gri düşünüyodum objeler gümüş aynen... walla içimi yansıtmışsın...

gerçekten her köşesiyle çok beğendiğim bir paylaşım olmuş...Allah can sağlıgıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin... zevkleriniz çok hoş...Güle güle oturun...

valaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne diyim sen bi kaç ev daha dekor et burda bizde bakalım olmazmı süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr başka söze gerek varmı

canım bana acil cevap yazarmısın evinin rengi tam olarak hangi boya ve ne renk???

evleniyorumda 2 güne kadar boya beğenmem lazım ...
mobilyalarımız benziyo o yüzden duvar rengini öğrenebilirmiyim??

Çok güzel evin, Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin...

herşeyii çoookk güzel olmuş birbirini tamamlamış.. iyi günlerde huzurla oturun..:)

çok guzel bı ev çok beğendım ya gule gule oturun canm aksesuarları aldığınız mağazanın adını yazarmısınız çok sevınırım

gerçekten evin çok güzel mükemmel ötesi

çok şık dizayn etmişsin

ve mobilyaların cidden çok hoşşşş

Çook begendim canım..güle güle otur evinde..pırıntılı eşyalara bayılırımm..benimde kendi evim olsa bende böyle yapardım......oturmaya çekinenler yere otururdu galibaaa...
Agız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim.
kaydirigubbakcemile2

muhteşem bi ev olmuş. herşey o kadar uyumlu ki. özellikle salona bayıldım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…