Karokum'un evi karşınızda....:)

evine bayıldım salonunun kumaşları çok parlak ama evin geri kalan heryeri tek kelimeyle harika en sevdiğim tarafıda dantel yok ayrıca tüm evin özelliklede banyo ve tuvaletlerin çok temiz hala öylemi merak ettim evi çok beğendim ama param olsa bile bukadar lüks bir ev döşermiyim... zannetmiyorum insanlara karşı rahat edemem ALLAH C.C sana bu evde ağız tadıyla oturmak nasip etsin:lepi:

çok güzel olmasına rağmen ben pek beğenmedim
o renkleri sevmediğim için.her yerde aynı tonlar kullanılmış
güle güle oturun.ev güzel

ev çok güzel de.. salon çok parıltılı geldi bana.. yani birazı parlak birazı mat olsaydı daha az göz yorardı. mesela oturma odası öyle sanırım.. neyse bu benim görüşüm zaten. ev çok güzel güle güle oturun:) opuyorumnanaktan

selam evin çok güzel olmuş güle güle otur, özellikle yatak odandaki sw.taşlı mobilyaya bayıldım nerden aldın paylaşırmısın yada salon takımı olanı varmıdır?yazarsanız seviniirmmm

selam evin çok güzel olmuş güle güle otur, özellikle yatak odandaki sw.taşlı mobilyaya bayıldım nerden aldın paylaşırmısın yada salon takımı olanı varmıdır?yazarsanız seviniirmmm

canım ben tüm mobilyalarımı maskodan aldım.ama üzerlerinde çok oynadık.yatak odasındaki raflarıda biz tasarladık....

yatak odandaki raflara bayıldım peki hangi mağazadan aldığını hatırlıyormusun ben de ev kurucam da oralara bakıyım istedimm.

evine bende bayıldım taş işlemeli mobilyalar hazırmı yaptındınızmııı... allah huzurlu ve mutlu oturmayıı eylesin

güle güle oturun çok güzel eviniz? ya kusura bakmayın ama çok zenginsiniz galiba,kolay olmaz bu evler

evin çok şaşalı hele ki salonnn, çok ağır insan girmeye ürküyor sanki,

sanırım dublexte oturuyorsun, byük evlere hep imrendim güle güle otur

çok şık çok zevkli döşenmiş bi evin var maşallah diyorum rabbim biz bekarlarada nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…