Karokum'un evi karşınızda....:)

Allah huzur içinde yaşamayı nasip etsin. çok zevkli döşenmiş,çok pırıltı tarzım değil ama açıkçası vuruldum evinize. salon kalasik fakat aynı zaman da modern, çok zevkli döşenmiş her şey göze çok hoş görünüyor.

canım biz aldığımızda böyleydi herhangi bir değişiklik yapmadık.ama marka istersen yazabilirim.

Evin Ürdün Sarayı gibi yaw...sırnaşık şey çok beğendim.Kaç tane tv ünitesi var sayamadım.zevli olmanın yanısıra gelir düzeyinizin de yüksek olduğu kesin..Güle güle oturun.

muhteşem bi ev canım yaa.. güle güle oturun eşin ne iş yapıyor sorması ayıp :lepi: herşey tam tekmil.. tam istediğim gibi bi ev ya.. Allah ağzınızın tadını bozmasın..

kaç m2? :uhm:

muhteşem bi ev canım yaa.. güle güle oturun eşin ne iş yapıyor sorması ayıp :lepi: herşey tam tekmil.. tam istediğim gibi bi ev ya.. Allah ağzınızın tadını bozmasın..

kaç m2? :uhm:

teşekkürler canım.anlaşılacağı üzre eşimde dekorasyonla uğraşıyor.daha iyileri sana inşaallah....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…