Karokum'un evi karşınızda....:)

evin bikere cok Güsel Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin canım sectigin mobilyalar renkler desenlerde tam benm zevkimle aynı cok beyendimmm

çoooooooooooooooooooook güzel,çok zevklisiniz..iyi günlerde oturun..çok beğendim..

tek kelimeyle harika bayıldım
allahım agız tadı saglık mutlulukla oturmayı nasip etsin

bide eşin ne iş yapıo ve temizlikçi geliodur heralde bu eve valla ne diyeyim allah olmayanlara ev versin

yok canım ya evimi kendim temizliyorum.ev hanımıyım vaktim çok.içime sinmez benim başkasının yaptığı iş.tabii çalışsam o zaman ayrı.neyse kocişimde inşaat dekorasyon işleriyle uğraşıyor.....:lepi:

topiği inceledim ve iki evin dekorasyonuna bayıldım.diğerine yorumumu yazdım. işte buda 2. yorumum:

sadelikten hoşlanan birisi olarak kendimi şaşırtacak derece evinizi çok beğendim.
bikere evin dekorasyonunda aman risk almayalım şöyle bilindik modeller olsunda güzel olmama ihtimalini ortadan kaldıralım mantığıyla yaklaşmamışsınız.
işte bu aldığınız risk size yüksek başarı getirmiş(kendimi bian üretim yönetimi yada pazarlama dersini anlatan hoca gibi hissettim çokmu ciddileştim ne kaydirigubbakcemile3
yani demek istediğim odurki ışıl ışıl harika biev olmuş
eşinizi ve sizi tebrik ederim.

hatta dekorasyon konusunda değişik fikirleri olan sizin gibi yeniliğe açık arkadaşların dahada çok paylaşımlarını beklerim.zira ben çok klasiğimdir ve risk almayı sevmem çoğu insan gibi e buda evlerin birçoğunun birbirine benzemesine yol açıyor tabi.mağazalar genel beğeniye göre ürün gruplarını oluşturuyor ve bir müddet sonra bikaç marka hariç hep aynı tarz eşyaları görür oluyoruz showroom dolayısıyla da evlerde

ikinci dikkat ettiğim nokta çoğu evde yapılan benimde hataya düştüğüm ama sizin dikkate aldığınız bişey:yatak odasının es geçilmemesi
evet resimlerde gözüme çarptı misafir odası tamam mutfak tamam ama yatak odası dizaynı nebiliyim aksesuarı konusunda aynı özeni göstermiyoruz.siz evin yaşanılan hiçbir bölümünü es geçmemişsiniz.

çok çok güzel mutluluk ve sağlıkla oturun inşallah

bu arada tıklanma sayısını gördümde gözlerime inanamadım.eve acil nazaar boncuğu takın

bu arada tıklanma sayısını gördümde gözlerime inanamadım.eve acil nazaar boncuğu takın

güzel sözleriniz için teşekkürler.evimizin heryerine çok özendik ayrı ayrı.doğru gözlemlemişsiniz.yatak odası önemli biryer orayı nasıl es geçebiliriz ki.....Şeniz

karokum öncede yazmıştım herhalde görmedin tv ünitesini ve yatak odasının daki duvara monte edilmiş rafları nerde yaptırdın öğrenebilirmiyim canım

karokum öncede yazmıştım herhalde görmedin tv ünitesini ve yatak odasının daki duvara monte edilmiş rafları nerde yaptırdın öğrenebilirmiyim canım

canımcım biz herşeyi kendimiz çizip yaptırdık.maskoda bir mobilyacıda .şu an ismini hatırlamıyorum ama istersen daha sonra yazarım....

çok ayıp olmazsa konsolunuz resmini yakından görebilirmiyim? ben de çizerek yaptrdım ama yanlış olmuş geri gönderdim...şimdi yeniden çizip yaptırıyorum...sadece fikir edinmek istiyorum bir mahsuru yoksa tabi....teşekkürler........

canım evin çok harika eğer önümüzdeki günler içinde az daha birikim yapıp daha büyük bir ev alablirsek kesinlikle banyo ve mutfak tasarımını kullanıcam bununla ilgili bilgi alabilirmiyim sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…