İlk mutfağı gördüğüm işte mutfak dediğin böyle olur dedim, ankastre ürünler uyum içinde ve benim beğendiğim tarzda. Buzdolabı ve fırın ve mikrodalga ayrı bir ünite mutfakta tek televizyon gözüme battı bence yer varsa duvara asılırsa çok güzel olur.
Evin diğer kısımlarına baktığımda resmen :1shok: oldum
Arkadaşlarda belirtmişler zaten ama İstanbul gibi bir yerde böylesine geniş bir eviniz var ve mobilyalar gerçekten kalite kokuyor size epeyi maliyetli olduğu bir gerçek
Tam sevdiğim tarz ışıl ışıl taşlı mobilyalar. Işıltıyı ve taşı her nerde olursa olsun seviyorum :lepi: ve bende bir kahverengi sever olarak evinize verecek puan bile bulamıyorum.
YENİ TAMAMLANMIŞ ve YENİ TAŞINILMIŞ BİR EV OLDUĞU BELLİ.
ÖNCELİKLE HAYORLI OLSUN.
EVNİZDE GENEL KONSEPTE BAKILDIĞINDA BİR TARZINIZ OLDUĞU BELLİ.
MUTFAK, MİSAFİR ve EBEVEYN BANYOSU ZATEN HEM ALAN OLARAK HEM SERAMİK ve DOLAP OLARAK ÇOK ALBENİLİ.
SALONDA BİRBİRİYLE UYUMLU AMA, BENiM TARZIM DEĞİL.
OTURMA ODASI TAM BENLİK :))
eviniz hem yapı olarak, eşyalarınız da hem görüntü olarak hem de uyum açısından şahane..Mutlu, huzurlu sağlıklı günlerde yaşayın içinde...Rabbim inşallah bana da nasip eder.
Nacizane bu muhteşem evde dikkatimi çeken şeyleri söylemek istiyorum...Nazar değmesin di mi ama:)
Mutfağınızzz çoookkk güzel ama halının üzerindeki siyah desen çok kaba durmuş sanki mutfağın o sade gösterişini bir anda bozmuş gibi,
Salondaki ve yatak odanızdaki raflardaki dekoratif eşyalar ve salonunuzdaki ayna bana çok kaba geldi.
Diğer herşey süper ötesi özellikle oturma odanız, banyolarınız tuvaletiniz herşey süper.
Maşallah eviniz gerçekten çok göz alıcı güzel beğenmemek imkansız. salon belki biraz daha sade olabilirdi ama adı üstünde salon gerekli sadelik oturma odanızda mevcut zaten. ben bir şey öğrenmek istiyorum (baya soru var inşallah gözden kaçmaz:) ) antredeki dressuar ve ayna takımını nereden ve ne kadara aldınız acaba çok hoşuma gitti bende antrem için böyle bir takım düşünüyorum. Allah güle güle oturmayı nasip etsin çocuklarınızla ve eşinizle.
maşşallah çok güzel evin güle güle sağlıkla oturun inşallah.
mobilyalar kaliteli belli.özellikle hatlarına bayıldım.
yalnız biblolar konusunda çekimser kaldım,biraz büyük mü durmuşlar.nacizane fikrim tabi.
unutmadan giriş kapısı,iç kapılar mükemmel.
bir de mutfakta sol tarafta tezgah altı boş bırakılmış özellikle mi bırakıldı çamaşır mak. falan konulması için?
ayrıca mutfaktaki dolapların bolluğu süper,çok kullanışlı olacak mutlaka.
bi arkadaşa katılıyorum belki mutfak halısında değişiklik yapabilirsin.
çocuk odaları içinde biraz renklendirme güzel olur canım.
ama yeni taşinilmiş ev sonradan binbir şekle renge sokarsın sen eminim.
kısacası gerçekten çok iddialı ben burdayım diyen bir ev.bende çok aşırıya kaçılmadığı sürece severim böyle taşlı tüylü kokoş evleri :)ayrıca büyük evler mükemmel duruyor.
bende hangi semtte olduğunuzu merak ettim.ataşehir,çekmeköy or beylikdüzü diyor şansımı deniyorum.
ewınız bence topikteki evlerın en guselı.
iyi gunlerde oturun.
sanırım ev ve esyalar sıfırdan yapılmıs.
esyaların ve evın ısıltsına hayran kaldım
tam benım zevkım.
e tabi bide hersey ımkan meselesi insanın maddı durumu ıyı olunca
evıde böyle oluyor demekki(yanlıs anlasılmasın evı gorunce öyle sezdım)
ıyı gunlerde huzurla oturun.
allah herkese böyle guzel evler nasıp etsın.a.s.
Yeni gelin evi gibi olmuş be bacım....allahım önce saglık versin sonra huzur versin sonra da o evin keyfini sürmek için bol bol vakit ömür versin canım...:)
ya ev çok güzel ama tekrar bakınca ben bu evde rahat edemem diyesim geldi...salon çok şatafatlı ben orda uzanıp ta tv seyredemem mesela illa ayak ayak üstüne atmam gerekiyomuş gibi hissettirdi bana..ama tarz ve zevk meselesi tabi..
Öncelikle güle güle oturun sonuçta sizin eviniz ve sizin zevkiniz...
Bana göre güzel ama sıcak bir ev görünümü yok soğuk bir hava estiriyor evden çok ofis görünümü var.kahve tonları fazla kullanılmış gibi o renkler bile yumuşatmaya yetmemiş.sadece salon tüllleri ve perdesi ev izlenimini veriyor...Mesela bu eve asla sağa sola çiçek örtü vs. koyamazsınız anında çizginin dışına çıkar çok abes olur. bu modern çizgilerde ne olduğu belirsiz objeler kullanılıyor ben onlara isim bile veremiyorum onlar dahada soğuklaştırıyor sanki ama dediğim gibi bu evede onlar yakışır...Güzel ama sanki rahat değilmiş gibi...
yinede güle güle oturun...
canım evın çok güzel.Allah güle güle oturmak nasıp etsin.misafir odadn çok ağır çok hoş ama ben heralde rahat oturup kalkamazdım(kıyamazdım bişey olcak diye). ama perdesinden halısına kadar özenle seçilmiş.çok zevklısın canım.Allah sağlıkla huzurla güzel bir ömür geçirmeniz dileğiyle canım... güzel günlere...
ay canım gerçekten evin mükemmel olmuş inş. Allahın izniyle güle güle oturursunuz eşinle çocuklarınla beraber :)) hangi semtte oturduğunu bende çok merak ettim tahmin hakkımı kullanmak istiyorum Başakşehir :))
ya tekrar baktım da detaylıca valla burda gordüğüm en guzel ev... o antredeki dresuar,ayna....
aksesuarlara takıldım tekrar.. nasıl guzel maşallah,tam benlik.. umarım okursun da cevaplarsın :) bu aksesuarlar nereye ait,nerden alınmalı? :)))))
bi de salon halılarının cinsi markası nedir? annemin shaggyleri ezildi,sizinkinin ipliği farklı,çok hoş çok! :))
umarım cevaplarsınız.....