Karokum'un evi karşınızda....:)

mükemmel bi ew yaa harika parlıyo bayıldımm doğrusuu o taşları sizmi yaptınırdınız yoksa hazırmıydı

ev ve esyaların cok guzel huzur ıcınde otur arkadasım ama farklı fıkırlerede acıksındır umarım
bana cok abartılı geldı mobılyaların ozellıkle salon koltuklar perdeler aksesuarlar hepsı aynı ton
bırbırını kapatmıs belkı perdeler yada aksesuarlar parlak olmasaydı bıraz daha yumusak olabılır ve
koltukların on plana cıkabılırdı ama tabıkı zevk ve tercıh meselesı bu benım nacızane fıkrım sadece

ev mimari olarak gerçekten güzelmiş yerimseniben mutfak,banyolar hepsi çok güzel a.s ama mobilyalar banada biraz abartılı ve hantal geldi.bide en azından çocuk odası bencede biraz renklendirilmeli .. tabi bunlar şahsi zevkler herkesin zevki aynı olmaz....güle güle oturun.hayırlı olsun .güzel ev . kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
karokum hanım bir eksiğiniz var onu ben naçizane belirteyim...evin muhtelif yerlerine nazar boncuğu serpin lütfen

süpeeer maşallah güle güle mutlulukla oturursun inşallah A dan Z ye hepsini çok beğendim aksesuarlara bayıldım

Benimde böyle bir evim olurmu ,olur olur ancak rüyamda olurrr
Bu nasıl bir ev böyle harikaaaaaaaa ötesi
Bu evin eşyalarına bayıldımmm beyaz meleğin evide harikaydı bu sitede
Perdelerii nasıl uydurdun böyle şık
canım bunların maliyeti sana ne oldu ve nerden aldın mobilyalarını

bence de çok güzel bir daha önce de demiştim zaten..
ama iki mesajım silinmiş nedense :1closedeyes:

ben de evin mobilyalarına, aksesuarlarına, perdelerine, halılarına bayıldım..
ancak rengini pek sevemedim.
çünkü bence bir evde en az birbirinden farklı üç zıt renk bulunmalı.. farklı tonlar barındırmalı bir ev.
çünkü renkler insanın ruhunu zenginleştiriyor sanki.. bunun doğruluğunu savunan bir sürü psikolog/psikiyatr da var.
o nedenle tekdüzeliği beni rahatsız etti biraz.

oturma odasındaki renkli ayaklı abjura bittim mesela:1rolleyes: çünkü eve renk katmış, hiç de uyumsuz durmamış. bu tarz renklendirmeleri zamanla daha arttırabilirsiniz bence canım evinizdeyerimseniben

çook güzel bir ev mutluluklar dilerim evinizde huzurla yaşayın..

bu sitede en beğendiğim evlerden biri oldu, diğerleri haşarıkedi, özloş06 ve barçman ve beyaz melek'e aitti.

tabi bunlar görüntüye bakılıp yapılan değerlendirmeler..

önemli olan evin içindeki mobilyalar değil "huzur"

umarım hiçbiriniz evinden huzr eksik olmaz a.s.

Son düzenleme:
bebeğimmm bayıldım ya evine eşyalarına çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin.bide biz bekarlara böle güzel evler nasip eder inşallah.özellikle misafir odana hasta oldum maşşallah.zevk süpermiş.mobilyalarını nerden aldın öğrenebilimiyim acaba

güle güle otur canımsınkaydirigubbakcemile5

eviniz gerçekten çok hoş olmuş. mobilya ve eşya seçiminde profosyonel yardım aldınız mı? kendi zevkiniz mi? ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin.

canımm benim evin harikaa nazarlardan korusun Allah bir ömür boyu mutlulugunuzu bozulmasın inşş

canım evin çok güzel ağız tadıyla mutlu yaşamak nasip etsin allah.umarım bu güzelliği bütünleyen huzurda vardır evinde.benim için en güzel ev içindeki insanların huzurlu,mutlu yaşadığı evdir.güle güle otur canım.

eviniz ve eşyalarınız çok güzel ,allah iyi günlerde oturmak nasip etsin.

canım benim güle güle otur evinde . ben açıkcası kendi düşüncelerimi içtenlikle yazmak istedim. öncelikle mutfağına bayıldım. tasarımı çok hoş.... Ama diğer eşyalarını çok şatafatlı buldum. ben öyle bir evde yasayamam. bana huzurlu gelmedi. müzeyi andırıyor. ama senin zevkin tabi... ne derler zevkler ve renkler paylaşılmaz diye... maddi durumunuz iyi gibi gözüküyor... Allah daha bol versin.o evin işini sen yapmak zorunda olsan bu kadar ıvır zıvır kullanmazdın diimi? ben 16 yıllık evliyim. evlendiğimden beri 2. evime tasındım. çoğu eşyamı azalttım. ona göre işimde azaldı. kendimi böyle daha rahat hissediyorum.herşey gönlünce olsun ... sevgilerle..........

işte budur....:hooray:

harika ve harika....mutfağın tam benim istediğim gibi....rengi özellikle...

salon çok şıkkkk...çok kibar...şatafattan uzak ama aynı zamandada göz alıcı...

Allah huzurla ve sevgiyle oturmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…