Karsi apartman sorunu

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Evimin tam karsisinda bir apartman var, apartmanlar birbirine cok yakin. Karsimdaki ev surekli perdesinin bir kanadi acik oturuyor, simdi elbette herkes istedigini yapabilir ama o kat benim katimdan bir parca yuksekte oldugu icin isiklarini yaktiklarinda isik benim odama yansiyor.

Ben de yatarken gunesligi cektigim icin tul perdem olsa bile isigin yansimasi ile benim yatak odam onlara gorunuyor mudur diye tedirginim. Cunku bir defa adami benim odaya bakarken yakaladim. Yani benim oda karanlik ama tul perde oldugu icin onlarin isiginin yansimasiyoa benim yatak odami gorebilirler mi sizce?

Gunesligini cek oyle uyu diyeceklere: karanlikta uyumaktan korkuyorum, gece lambasi elektrikler kesilmesi durumunda ise yaramiyor ve korkarak uyaniyorum

Evimin tam karsisinda bir apartman var, apartmanlar birbirine cok yakin. Karsimdaki ev surekli perdesinin bir kanadi acik oturuyor, simdi elbette herkes istedigini yapabilir ama o kat benim katimdan bir parca yuksekte oldugu icin isiklarini yaktiklarinda isik benim odama yansiyor.

Ben de yatarken gunesligi cektigim icin tul perdem olsa bile isigin yansimasi ile benim yatak odam onlara gorunuyor mudur diye tedirginim. Cunku bir defa adami benim odaya bakarken yakaladim. Yani benim oda karanlik ama tul perde oldugu icin onlarin isiginin yansimasiyoa benim yatak odami gorebilirler mi sizce?

Gunesligini cek oyle uyu diyeceklere: karanlikta uyumaktan korkuyorum, gece lambasi elektrikler kesilmesi durumunda ise yaramiyor ve korkarak uyaniyorum
Gorunebilirde elektrik kesilince sokak lambalari ve o apartmanin isigida gider gene karanlik olur.

Gorunebilirde elektrik kesilince sokak lambalari ve o apartmanin isigida gider gene karanlik olur.

Olmuyor, bizim evin oldugu tarafla karsi tarafin baglanti bolgesi mi farkli bilmiyorum ama sokagin bir bolumu gidince diger bolumunde isik oluyor. Zaten tamami gitse bile disarida hep bir isik kaynagi var

Eğer sizin odanızın içi tamamen karanlık oluyorsa yani antrede falan gece lamba yakmıyorsanız, evinizin içinden bir yerden her hangi bir ışık girmiyorsa odanıza, dışardan görüneceğinizi sanmam.

Yalnız adam ciddi ciddi odanı dikizlemeye çalışıyorsa ciddi sıkıntı bence :KK57:
Çok net aşikar bi şekilde görüneceğini sanmıyorum ama az buçuk görünür heralde yani..

Güneşligi çek ve odana bir gece lambası al. Elektrik kesildiğinde kalkıp güneşligi açarsin.
Kesin görünüyordur öyle. .

Işık kaynağı dışarda ise içerinin görünmesi fizik kurallarına ters yahu, mümkünatı yok kızlar.
Evin ışıklarını söndürüp balkon ışıklarını yakıp çıkın, bakın bakalım içeriyi görebilecek misiniz? O kadar yakından göremezken karşı binadan nasıl görünecek?

Bir de bir kez odaya doğru baktığını görmekle bir adamı röntgenci yapmak ne kadar sağlıklı bir düşünce tarzı tartışılır.

Anladim o zaman elektrik gidince yanan lambalardan alin gece lambaniz sonerse o yanar.

Nasil bir lamba o canim, pille mi calisiyor? Aslinda onceden sarj olan bir lambam vardi, ama bozuldu. Simdi yaz geliyor ve ramazan ya, daha cok tedirgin olucam.

Valla gidip adamlara perdenizi ortun diyemeyeceginize gore tek care ya kalin perde takmak ve gece lambasi kullanmak baska sey yok, eskiden su cok fonksiyonlu gece lambasi radyo sarjli ve elektrikli calisan aletler olurdu, surekli fisde durup kendini sarj eder, hatlar kesilince bataryaya gecerdi.
Teknolojide careler tukenmez.

Karşı binadan yansıyan ışıkla senin odanın içi görünmez.
Elektrik kesilince sokak lambalarınınki de kesilir.
Çok kafaya takıyorsan kalın perdeni kapat, eminim karanlıktan korkmak için çok büyüksün.
Olmadı yanına ışıldak koy, elektrik kesildiği zaman kullanırsın.

Karanliktan korkmanin yasi mi var? Kapali alan korkusu, karanlik korkusu, orumcek korkusu vb bunlar psikolojiyle ilgilidir. Ben asansorde saatlerce kalsam umrumda olmaz ya da orumcegi rahatlikla oldururum ama karanliktan urkuyorum

Valla gidip adamlara perdenizi ortun diyemeyeceginize gore tek care ya kalin perde takmak ve gece lambasi kullanmak baska sey yok, eskiden su cok fonksiyonlu gece lambasi radyo sarjli ve elektrikli calisan aletler olurdu, surekli fisde durup kendini sarj eder, hatlar kesilince bataryaya gecerdi.
Teknolojide careler tukenmez.

Aslinda adamlari sikayet edesim var, sinir oluyorum bu istanbul gelenegine. Perdelerini acip oturuyorlar. Sadece bir adam degil, aile var galiba ama adam zirt pirt pencereden bakip etrafi kesiyor.

Back
X