thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
Evimin tam karsisinda bir apartman var, apartmanlar birbirine cok yakin. Karsimdaki ev surekli perdesinin bir kanadi acik oturuyor, simdi elbette herkes istedigini yapabilir ama o kat benim katimdan bir parca yuksekte oldugu icin isiklarini yaktiklarinda isik benim odama yansiyor.
Ben de yatarken gunesligi cektigim icin tul perdem olsa bile isigin yansimasi ile benim yatak odam onlara gorunuyor mudur diye tedirginim. Cunku bir defa adami benim odaya bakarken yakaladim. Yani benim oda karanlik ama tul perde oldugu icin onlarin isiginin yansimasiyoa benim yatak odami gorebilirler mi sizce?
Gunesligini cek oyle uyu diyeceklere: karanlikta uyumaktan korkuyorum, gece lambasi elektrikler kesilmesi durumunda ise yaramiyor ve korkarak uyaniyorum
Ben de yatarken gunesligi cektigim icin tul perdem olsa bile isigin yansimasi ile benim yatak odam onlara gorunuyor mudur diye tedirginim. Cunku bir defa adami benim odaya bakarken yakaladim. Yani benim oda karanlik ama tul perde oldugu icin onlarin isiginin yansimasiyoa benim yatak odami gorebilirler mi sizce?
Gunesligini cek oyle uyu diyeceklere: karanlikta uyumaktan korkuyorum, gece lambasi elektrikler kesilmesi durumunda ise yaramiyor ve korkarak uyaniyorum