Karsi apartman sorunu

Işık kaynağı dışarda ise içerinin görünmesi fizik kurallarına ters yahu, mümkünatı yok kızlar.
Evin ışıklarını söndürüp balkon ışıklarını yakıp çıkın, bakın bakalım içeriyi görebilecek misiniz? O kadar yakından göremezken karşı binadan nasıl görünecek?

Bir de bir kez odaya doğru baktığını görmekle bir adamı röntgenci yapmak ne kadar sağlıklı bir düşünce tarzı tartışılır.
Hatta tam tersi röntgenci konu sahibi oluyor aslında mantıken :27: ışık karşıda olduğuna göre

Aslinda adamlari sikayet edesim var, sinir oluyorum bu istanbul gelenegine. Perdelerini acip oturuyorlar. Sadece bir adam degil, aile var galiba ama adam zirt pirt pencereden bakip etrafi kesiyor.
İzmirde de var o salonlarını gösteriyorlar özellikle denize karşı olanlar, ama kime ne isteyen perdesini kapatır isteyen kapatmaz demek ki görünmekten rahatsız olmuyorlar

Nasil bir lamba o canim, pille mi calisiyor? Aslinda onceden sarj olan bir lambam vardi, ama bozuldu. Simdi yaz geliyor ve ramazan ya, daha cok tedirgin olucam.
Fise takili duruyor eletrik gidince devreye giriyor ara sira fisten cekip yakmak lazim bozulmasin diye.

Disardan gelen isik elektrik kesilince ne kadar aydinlatacakki evini sen kalın perdeni kapat elektrik kesildiğinde uyanirsan o zaman acarsin esin olmuyor mu evde ? Eger o an teksem cok korkarım ama arkadaşların dediği gibi elektrik kesilince devreye giren ışıldak alabilirsiniz, karşı evin isik yakmasiyla sizin ev görünmez ,eğer sizin evde odaya aydınlatacak bir yerden ışık girmiyorsa...

İzmirde de var o salonlarını gösteriyorlar özellikle denize karşı olanlar, ama kime ne isteyen perdesini kapatır isteyen kapatmaz demek ki görünmekten rahatsız olmuyorlar

Deniz mantikli tatlim, ya da bogazi goruyorsa. Istanbulda evler zaten dipdibe, hic rahatsiz olmuyorlar. Perdeyi acinca gorecegin sey karsi ev. Sadece bizim sokaga da ozgu degil, her taraf boyle. Ne anliyorlar bilmiyorum icleri sikiliyormus, anadoluda boyle birsey yok. Cok tuhaf buldum ve hala alisamadim.

Karanliktan korkmanin yasi mi var? Kapali alan korkusu, karanlik korkusu, orumcek korkusu vb bunlar psikolojiyle ilgilidir. Ben asansorde saatlerce kalsam umrumda olmaz ya da orumcegi rahatlikla oldururum ama karanliktan urkuyorum

Ben de yüksekten korkuyorum ama dizginleyebiliyorum. Yüksekten korkmam uçağa binmemi, balkona çıkmamı, dağa tırmanmamı engellemiyor. Mantığımı devereye sokuyorum. İstersen sen de yapabilirsin.

Bakin su an 10 dkdir adam disariya bakiyor, baktigi sey de park bahce olsa anlarim dar bir sokak ve karsidaki apartmanlar. Bu kadar disa donukluk de fazla

Bakin su an 10 dkdir adam disariya bakiyor, baktigi sey de park bahce olsa anlarim dar bir sokak ve karsidaki apartmanlar. Bu kadar disa donukluk de fazla

Benim evimde perde, tul yok. Bir jaluzi var onuda hic kapatmayiz. Karsi evlerinde acik, arada cikip balkona oturuyorum. Coplerin ve morgun oldugu tarafa otoparka falan bakiniyorum. Umarim karsimda oturan ev sahipleri de sizin gibi dusunmuyordur.

Benim evimde perde, tul yok. Bir jaluzi var onuda hic kapatmayiz. Karsi evlerinde acik, arada cikip balkona oturuyorum. Coplerin ve morgun oldugu tarafa otoparka falan bakiniyorum. Umarim karsimda oturan ev sahipleri de sizin gibi dusunmuyordur.

Kimi dikizliyorsan artık...

Bu devirde insanın kendi evinin camından bakması bile kabahat...
Hem salon perdesi açık olsa ne olur ki, ne yapıyor olabilir bir insan salonda?

Valla sinir olan vardir kesin, ben ne zaman pencereye ciksam ekseriyetle iki tiple karsilasiyorum biri yan komsu biri de bunlar. Ikisi de bana denk gelmis ayni kotlardayiz :olamaz: isleri gucleri yok butun gun penceredeler diyor geciyorum, bir de alt kattakinin kopegi var o da butun gun pencereden bakiyor zavalli. Ama onun kendi tercihi degil

kendi evinin camından dışarı bakıyor ,birinin evine tırmanıpta penceresinden içeri bakmadığına göre ne diyebilirisniz ki .yapabileceğiniz tek şey perdenizi kapatmak olur.

Oyle gorunuyor, etrafa bakiniyorum hava aliyorum falan, her komsuya gore kendimizi ayarlasak evimizde rahat edemeyecegiz.
ayrica rahatsiz olan insan kendisi cozumunu uretmeli diye dusunuyorum.
Hangi uye yazdi hatirlamiyorum ama aynen katiliyorum. iceride isik olmadigi surece disardan gelen isigin yansimasi ile icerisi gozukmez.

Oyle gorunuyor, etrafa bakiniyorum hava aliyorum falan, her komsuya gore kendimizi ayarlasak evimizde rahat edemeyecegiz.
ayrica rahatsiz olan insan kendisi cozumunu uretmeli diye dusunuyorum.
Hangi uye yazdi hatirlamiyorum ama aynen katiliyorum. iceride isik olmadigi surece disardan gelen isigin yansimasi ile icerisi gozukmez.

Ben yazdım ayol ;)

Ben pencereden bakmaya kalksam her seferinde seninle gozgoze gelmek zorunda miyim? Barbie bebek evi mi evin, icini herkese ifsa ediyorsun diye dusunuyorum. Senin perdeni acik oturma hakkin varsa benim de sana merakli + issiz + ifsadan hoslanan demeye hakkim var

Guneslik beyaz oluyor bildigim kadari ile...
Kalin perde cek bence ama karanlik oluyor.
Kalin perde cekip isildak yaksaniz elektrikler gidiyorsa. Gercektende cok rahatsiz edici bir durum. Bazen insanlar anlayissiz oluyor. Bizim y.odasinin caminyan sokaga bakiyor. Tam karsidada bir bina var ve o binanin bir oglu var hep damda guvercin bakıyor. Nefret ettim artik. Nezaman odama girip ciksam oglan orada. Nefret ettim gercektendr. Kendi evinin icinde dolasamiyor artik insa . Birde buralar cok sicak.

Seni cok iyi anlayabiliyorum.

Valla sinir olan vardir kesin, ben ne zaman pencereye ciksam ekseriyetle iki tiple karsilasiyorum biri yan komsu biri de bunlar. Ikisi de bana denk gelmis ayni kotlardayiz :olamaz: isleri gucleri yok butun gun penceredeler diyor geciyorum, bir de alt kattakinin kopegi var o da butun gun pencereden bakiyor zavalli. Ama onun kendi tercihi degil

sinir olanda kendi cozumunu bulsun.
Burda cogu komsumun perdesi, tulu yok. isteyen Arada panjurlarini indiriyor.
Anneannem rahatsizdi, bizim eve gelince tum perdeleri actirirdi bunaliyordu belki onlarda oyledir.
Sizde o tarafa bakiyor olmalisiniz ki baktiklarini yakalayabilesiniz.

Ben pencereden bakmaya kalksam her seferinde seninle gozgoze gelmek zorunda miyim? Barbie bebek evi mi evin, icini herkese ifsa ediyorsun diye dusunuyorum. Senin perdeni acik oturma hakkin varsa benim de sana merakli + issiz + ifsadan hoslanan demeye hakkim var

Sen pencereden niye bakıyorsun ki, birini mi dikizliyorsun? Malum manzara yok evler binalar arabalar falan...

Benim perdelerim kapalı, evim de manzaraya bakıyor açık olsa da görecek kimse yok. Ama perdesi açık oturana da karışma hakkım yok.

Sen pencereden niye bakıyorsun ki, birini mi dikizliyorsun? Malum manzara yok evler binalar arabalar falan...

Benim perdelerim kapalı, evim de manzaraya bakıyor açık olsa da görecek kimse yok. Ama perdesi açık oturana da karışma hakkım yok.

Pencerede butun gun oturma gibi bir adetim yok, guneslikleri cekiyorum, pencereyi aciyorum ama biliyorum ki bir cift gozle karsi karsiya gelecegim :işsiz:

Guneslik beyaz oluyor bildigim kadari ile...
Kalin perde cek bence ama karanlik oluyor.
Kalin perde cekip isildak yaksaniz elektrikler gidiyorsa. Gercektende cok rahatsiz edici bir durum. Bazen insanlar anlayissiz oluyor. Bizim y.odasinin caminyan sokaga bakiyor. Tam karsidada bir bina var ve o binanin bir oglu var hep damda guvercin bakıyor. Nefret ettim artik. Nezaman odama girip ciksam oglan orada. Nefret ettim gercektendr. Kendi evinin icinde dolasamiyor artik insa . Birde buralar cok sicak.

Seni cok iyi anlayabiliyorum.

Aynen canim, millet disariya bakip durarak baskalarina rahatsizlik verdiginin farkinda degil. Bir insan kokuyorsa elbette onu banyoya sokamayiz ama sinirlenir ve ayiplariz. Bu da bunun gibi, toplu yasamanin kurallari vardir, elbette butun gun gelene gecene bakmalarini engelleyemem ama elestiririm cunku rahatsizlik verici.

Back
X