Karşı cins konusunda kararsızlık...

Hayat hikayenizi bilmiyorum ama bu kişiyi eş adayı olarak düşünecek kadar umutsuz olamazsınız.

Şu yazdığın cümleleri başka biriymiş gibi bir kere oku bence sen vazgeçersin bu adamla evlenmekten.Hiç mi etrafında kimse yok ? Arkana bakmadan kaç gitsin.
evet diğer konuları okuduğumda nesini seviyor dediğim oluyor. İnsanın aklı bi kendisine yetmiyor herhalde. Etrafımdaki insanlar da çok da büyütme herkeste sorun var dedikleri için kararsız kaldım biraz da.

Yani bu adamla evlenmek için tek 1 tane sebep yazabilir misiniz. Gerçekten cok merakta kaldim. Bi insan bu aciz canlı ile neden evlenir?

evet diğer konuları okuduğumda nesini seviyor dediğim oluyor. İnsanın aklı bi kendisine yetmiyor herhalde. Etrafımdaki insanlar da çok da büyütme herkeste sorun var dedikleri için kararsız kaldım biraz da.
İnsanın aklı kendine yetmiyor değilde sen şuan olayın içinde olduğun için objektif düşünemiyorsun.Ayrıca insanların aklına göre asla hareket etme.Şimdi sorun var sorun var.36 yaşına gelmiş daha doğru düzgün beslenme düzenini oturtamamış, annesine bağımlı bir erkekle mutlu olma ihtmaliniz %2 falandır.Karşı taraftaki sorunlar evliliği temelinden sarsabilecek sorunlar yoksa mesela biraz tembeldir ya da maçkoliktir bunları tolere edebilirsin ama bu adam bana göre hala ergen kalmış.Hayatını mahvetme.

Ben hala 1 litre koladayım .. arkadaş adamın midesi ateş püskürür vallahi bu adam nasıl içiyor ??

Bill Gatesin yarattığı Cyborg bu eleman bence aramıza göndermişler amariganın oyunları
valla ben de hiç anlamadım. Koladan da nefret ederim hatta. Bu kişi 2.5 litreden 1 e yeni düşmüş. Üstüne günde 1 paket sigara. Ve midem sağlamdır diyor. Kırk yılda bir reflüsü azarmış sadece. Öyle yemek düşkünü de değilmiş. Çok yemek seçerim diyor yani. Sebze yemeklerinin tadı güzel olmazsa yemezmiş.

Ee evlenmek ıcın ayırdıgı bırıkımle kendıne hızmetcı tutsun
Tutku yok ask yok. Ben de ısterım yerımden kalkmadan yemek hazır olsun camasırlarım yıkansın utulensın evım temızlensın havalansın hizmetçiyle yatayım bitanede kızım olsun o cocugun pesınden kossun ben de arada severım bu dunyada dıkılı bır agacım olsun oh ne ala memleket. Bence bu adam kızım olsun da yaslanınca bana bakar mantıgıyla bıle kız cocugu ıstıyor olabılır.
Bız tutkulu, asklı, mesklı dıye evlendıgımız halde geldıgımız noktaya bak. Adam sana daha karsıdan ben buyum dıyor. Sal gitsin bence

Yani bu adamla evlenmek için tek 1 tane sebep yazabilir misiniz. Gerçekten cok merakta kaldim. Bi insan bu aciz canlı ile neden evlenir?
İlk başta dini açıdan benzerlik hoşuma gitti. İşte mahcubiyet duyması, bazı söyledikleri ortak fikirdeymişiz gibi hissettirdi. Biraz daha tanımalı mıyım düşüncesinden dolayı şu ana kadar devam etti.

çok haklısınız yemek düzeni konusu zaten tam bir fiyasko. ve anne bağımlılığı aşırı her ne kadar o öyle olmadığını iddia etse de. Bir de araba kullanma konusu var rahatına aşırı düşkün.Ehliyeti almış araba kullanmaya bile uğraşmamış. ben de yeni aldım ehliyeti pratiğim yok dedim ben sende o ışığı gördüm yaparsın diyor onunla bile uğraşmıcak yani

Hayat hikayenizi bilmiyorum ama bu kişiyi eş adayı olarak düşünecek kadar umutsuz olamazsınız.
ben şimdiye kadar uzun süreli kimseyle sevgili olmadım. ya platonikti ya da kısa süreli görüştüm ve bitti. 30 yaşındayım ve dini açılardan benzerlik olduğu için konuştum tanımaya çalıştım. Pek kimse karşıma çıkmıyor açıkçası.

İşte o iyi düşünüyormuş. Erkekler evli de olsa bekar da olsalar kötü niyetliymiş genelde. O da biraz kıskanç olduğu için eşinin fabrika gibi ortamlarda çalışmasını istemezmiş.

Adam kendine çok net hizmetçi, anasına da bakıcı arıyor. Siz hizmetçi dediğime de bakmayın (hizmetçi yine çalışır ve çalıştığı işin parasal karşılığını da alır) siz anasına ve kendisine gül gibi bakacaksınız ve bir taraftan da çalışıp ev ekonomisine katkı sağlayacaksınız. O fabrikada olsan çalıştarmazdım külliyen yalan kendince hani ‘Ben kadının evde oturmasını isterim ama işin mesleğin çok iyi biliyor musun? Sana çalışma diyemiyorum.’ ayağı yapıyor. Oysa parana muhtacım evlenince ayrı ev geçindirecek çapım yok diyemiyor Çocuğumuz olacak kendim bakayım evladıma, işten çıkayım desen katiyen istemez. Çevremde örneklerim maalesef mevcut. Garipler hem evde hem işte çalışıp hem de evde çocuk bakıyor ve kv, kp, görümce, elti de cabası... Yani ‘modern kölelik’in tanımını yapmış eş aday adayınız.

Su israfı, dünyada açlık, çevresel sorunlar acaba umrunda mı ya da zahmet edip hiç kafa yormuş mudur paşazadem? Kendisini evrenin merkezine koymuş, dünya benim etrafımda dönüyor kafasını yaşıyor. Evlenmeye karar verin 3 güne anam yalnız kadın içim elvermedi aynı apartmanda yerimizi alalım, diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…