evet diğer konuları okuduğumda nesini seviyor dediğim oluyor. İnsanın aklı bi kendisine yetmiyor herhalde. Etrafımdaki insanlar da çok da büyütme herkeste sorun var dedikleri için kararsız kaldım biraz da.Şu yazdığın cümleleri başka biriymiş gibi bir kere oku bence sen vazgeçersin bu adamla evlenmekten.Hiç mi etrafında kimse yok ? Arkana bakmadan kaç gitsin.
teşekkür ederim. ne gibi mesela?Acele etmeyin bence hissediyorum ki daha öğreneceğiniz şeyler var bu adamla ilgili.
Yani bu adamla evlenmek için tek 1 tane sebep yazabilir misiniz. Gerçekten cok merakta kaldim. Bi insan bu aciz canlı ile neden evlenir?çok haklısınız.zaten ara konuşmalarından bunu anlıyorum. ütü konusu açılıyor. ablamlar benim ütülerimi yapmak istemiyor beğenmiyorum ben çok düzgün olsun isterim dedi. o zaman sen yapıyosun dimi dedim yok annem yapıyor sağolsun dedi.
İnsanın aklı kendine yetmiyor değilde sen şuan olayın içinde olduğun için objektif düşünemiyorsun.Ayrıca insanların aklına göre asla hareket etme.Şimdi sorun var sorun var.36 yaşına gelmiş daha doğru düzgün beslenme düzenini oturtamamış, annesine bağımlı bir erkekle mutlu olma ihtmaliniz %2 falandır.Karşı taraftaki sorunlar evliliği temelinden sarsabilecek sorunlar yoksa mesela biraz tembeldir ya da maçkoliktir bunları tolere edebilirsin ama bu adam bana göre hala ergen kalmış.Hayatını mahvetme.evet diğer konuları okuduğumda nesini seviyor dediğim oluyor. İnsanın aklı bi kendisine yetmiyor herhalde. Etrafımdaki insanlar da çok da büyütme herkeste sorun var dedikleri için kararsız kaldım biraz da.
valla ben de hiç anlamadım. Koladan da nefret ederim hatta. Bu kişi 2.5 litreden 1 e yeni düşmüş. Üstüne günde 1 paket sigara. Ve midem sağlamdır diyor. Kırk yılda bir reflüsü azarmış sadece. Öyle yemek düşkünü de değilmiş. Çok yemek seçerim diyor yani. Sebze yemeklerinin tadı güzel olmazsa yemezmiş.Ben hala 1 litre koladayım .. arkadaş adamın midesi ateş püskürür vallahi bu adam nasıl içiyor ??
Bill Gatesin yarattığı Cyborg bu eleman bence aramıza göndermişler amariganın oyunları
İlk başta dini açıdan benzerlik hoşuma gitti. İşte mahcubiyet duyması, bazı söyledikleri ortak fikirdeymişiz gibi hissettirdi. Biraz daha tanımalı mıyım düşüncesinden dolayı şu ana kadar devam etti.Yani bu adamla evlenmek için tek 1 tane sebep yazabilir misiniz. Gerçekten cok merakta kaldim. Bi insan bu aciz canlı ile neden evlenir?
çok haklısınız yemek düzeni konusu zaten tam bir fiyasko. ve anne bağımlılığı aşırı her ne kadar o öyle olmadığını iddia etse de. Bir de araba kullanma konusu var rahatına aşırı düşkün.Ehliyeti almış araba kullanmaya bile uğraşmamış. ben de yeni aldım ehliyeti pratiğim yok dedim ben sende o ışığı gördüm yaparsın diyor onunla bile uğraşmıcak yaniİnsanın aklı kendine yetmiyor değilde sen şuan olayın içinde olduğun için objektif düşünemiyorsun.Ayrıca insanların aklına göre asla hareket etme.Şimdi sorun var sorun var.36 yaşına gelmiş daha doğru düzgün beslenme düzenini oturtamamış, annesine bağımlı bir erkekle mutlu olma ihtmaliniz %2 falandır.Karşı taraftaki sorunlar evliliği temelinden sarsabilecek sorunlar yoksa mesela biraz tembeldir ya da maçkoliktir bunları tolere edebilirsin ama bu adam bana göre hala ergen kalmış.Hayatını mahvetme.
Yaşlanınca bakar bana bu oğlanlar evlenıp gıdıyor kafasında degılse bende bısey bılmıyorumyattığı yerden baba olma beklentisini de unutma hemde kız olacakmış hayatını söndürecek çocuğun..
evet haklısınız biraz daha tanımalıyım diye düşündüm amaEş değil hizmetçi arıyor. Bunları öğrendikten sonra koşarak uzaklaşmanız gerekirdi
görücü usülü ya zamanla olur belki dedim.Hayat senin ben bilmem.
Sevgi, aşk yoksa ben de yokum.
Şans verilecek hiçbir yanı yokevet haklısınız biraz daha tanımalıyım diye düşündüm ama
ben şimdiye kadar uzun süreli kimseyle sevgili olmadım. ya platonikti ya da kısa süreli görüştüm ve bitti. 30 yaşındayım ve dini açılardan benzerlik olduğu için konuştum tanımaya çalıştım. Pek kimse karşıma çıkmıyor açıkçası.Hayat hikayenizi bilmiyorum ama bu kişiyi eş adayı olarak düşünecek kadar umutsuz olamazsınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Arkanıza bakmadan kaçın.
27 yıllık evli bir kadının yorumu.
İşte o iyi düşünüyormuş. Erkekler evli de olsa bekar da olsalar kötü niyetliymiş genelde. O da biraz kıskanç olduğu için eşinin fabrika gibi ortamlarda çalışmasını istemezmiş.Bence almayın bu adamı
Kadınların gözleri kör mü beyinleri yok mu hangi ortam iyi hangi ortam kötü ayırt edemiyorlar...oldu paşam sana sorucam deseydin. Sen memnunsan ona ne ki nerde çalıştığından ayrıca?? Önemli olan senin memnun olman. İstemiyorsan da çıkar başka iş bakarsın. 35yaşına gelip anneciğiyle yaşayan adamın aklına ihtiyaç mı var??
Evet maalesef. Tanıyayım belki önyargılı davranıyorumdur dedim hep ama.Zorlanirsiniz bu adamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?