Karşı cins konusunda kararsızlık...

Arkadaş ilişkisi çok iyi olabilir peki eşiyle olan ilişkisi nasıl olucak ? Bu bir kriter değil bana göre
kesinlikle mesela gidip arkadaşına sorsam şimdi onu savunucak belki de çok iyidir diyerek. Ama yok evlenmeyi mi istemiyor kriterler mi kaf dağında çözemedim. Bitirdi zaten benden önce davrandıö

Kaçarak uzaklasin

adam acik acik demis iste ne bekliyosunuz kaçin derhal ben bile ayar oldim evde oldugum halde geenede esimden bi yardim bekliyorum bazen helede bebekten sonra siz bide calisiyosunuz hem evde calis hem iste bide beyfendiye kola taşi yatana kadar yaklasik bes bardak iciyomus bir litreyse bes kere kola mmi götüreceksiniz ayagina oldu paşam

Teşekkür ederim.Uzamadan bitti şükür. Sen baskın karaktersin anlaşamayız diyerek niyetini de belli etmiş oldu aslında.
Baskin karaktersin sozu aslinda cok seyi anmatiyor. Boyle bir adamla evlense idin hic soz hakkin olmayacakti. Degerin de olmayacakti. Adamin erkegin lafi gecer kafasinda. Sadece kole gibi hizmet edecektin. Kurtulmussun. Yoksa cok mutsuz olacaktin.

Baskin karaktersin sozu aslinda cok seyi anmatiyor. Boyle bir adamla evlense idin hic soz hakkin olmayacakti. Degerin de olmayacakti. Adamin erkegin lafi gecer kafasinda. Sadece kole gibi hizmet edecektin. Kurtulmussun. Yoksa cok mutsuz olacaktin.
Kesinlikle öyle çok teşekkür ederim. Arkadaşına bitirme sebebini de şey olarak söylemiş. Ütü yapmayı sevmiyormuş demiş hakkımda. İnsan bunu reddetme sebebi olarak belirtmeye utanır.

Ay çok güldüüüm kız akıllı, başedemem, istedigimi yaptiramam demiyorda ütü diyor paşam. Gitsin anasina yaptirsin ütüsünüde tosunum. Sen önündeki maçlara bak canım

Ay çok güldüüüm kız akıllı, başedemem, istedigimi yaptiramam demiyorda ütü diyor paşam. Gitsin anasina yaptirsin ütüsünüde tosunum. Sen önündeki maçlara bak canım
Valla ben de çok güldüm cidden. Beden yaşı 36, kafa yaşı 5 :)

Herkesin kafasında bir eş profili vardır ve buna tamı tamına uyan biri değil ama hani ona yakın birini seçiyor sizde uzun uzun adamı anlatmışsınız size uymayan kısımları adamda birikmiş olumsuzlukları falan anlatmışsınız ne denilebilir ki? Gerçekten bizlerin ne dediği şu noktada sizin için önemli mi olacak?? Böyle bir adamla evlenirim bir ömür yaşarım diyorsanız devam edin tabi ki.. Buna siz karar vereceksiniz.. Nelere dikkat etmem lazım demişsiniz herkesin dikkat ettiği noktalar farklıdır beklentiye göre değişir yani bu durum bence bizlik değil sizlik bir mevzu.. Mesela ben olsam öyle bir adamla evlenemezdim çünkü evlilikten, eşimden beklentimi anlattığınız profilde bir adam karşılamıyor..

1 litre kola fazla yani ama ne bileyim ben de çok çikolata yiyorum kime ne yani midemin de mi hesabını vereceğim karşı tarafın sınırlarına girmediğim sürece kimseyi ilgilendirmez. Dişleri çürümüştür görsel olarak beğenine hitap etmiyordur anlarım. Sigara kokusundan rahatsız oluyorsundur anlarım ama tek başına cola ve sigara içmesi kimseyi ilgilendirmez bana göre böyle her şeye takılmayın.

arkadaş olarak iyi olur evet. ama karşı cins konusunda sert noktaları var. Mesela sen memur olmasan çalışma derdim. Fabrika ortamları kötü diyen biri. İçinde olduğundan kadınlar için kötü diyor.
Geri kafalı bir erkek bu.sende öyle yetistiysen, ailen de erkekler iş yapmaz kadınlar yapiyorsa mesela anlaşabilir siniz.ama yok sen modern bir ailede buyuduysen kaç derim.bide ana kuzusuymus.

Teşekkür ederim, benim yaşantıma da uymuyor zaten o yüzden kararsız kalmıştım ve bitirdi dün baskın karaktersin anlaşamayız diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…