kesinlikle mesela gidip arkadaşına sorsam şimdi onu savunucak belki de çok iyidir diyerek. Ama yok evlenmeyi mi istemiyor kriterler mi kaf dağında çözemedim. Bitirdi zaten benden önce davrandıöArkadaş ilişkisi çok iyi olabilir peki eşiyle olan ilişkisi nasıl olucak ? Bu bir kriter değil bana göre
Teşekkür ederim.Uzamadan bitti şükür. Sen baskın karaktersin anlaşamayız diyerek niyetini de belli etmiş oldu aslında.Anne kuzusu olmasi, evliligi bedava hizmetcilik olarak gormesi.. daha ne soylenir ki...yazik etme kendine.
Adamı hizmetçiliğini yapmaya değer görüyorsanız evlenirsiniz. Bu evlilik tanımı falan değil çünküEvliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın
evet haklısınız hiçbir şekilde rahatı bozulmasın istiyor.Adamı hizmetçiliğini yapmaya değer görüyorsanız evlenirsiniz. Bu evlilik tanımı falan değil çünkü
Kaçarak uzaklasinMerhaba hanımlar,
Burdaki yorumları hep okurum ve sizlerin yorumlarına güvenerek bu konuyu açmak istedim.
Geçtiğimiz hafta bir tanıdık aracılığıyla birisiyle tanıştırıldım. Şimdilik bir kere yüzyüze geldik ve genel olarak kendisini beğendim diyebilirim. Fikirlerimiz uyuşuyor gibi. Ama aklıma takılan bazı hususlar var ve bir karara varamadım devam edip etmeme hususunda.
Kendisi başak burcu ve yükseleni de başak. Biraz ters birisi ve temizlik takıntısı var. Ben mesela su tüketimi konusunda çok hassasım ama o napayım huy deyip gülerek geçiştiriyor bu meseleyi.Takıntılı olduğunu düşünmüyor yani. Sigara kullanıyor. Günde 1 litre kola içiyor. Annesine aşırı düşkün. Şu an için annesiyle yaşıyor haliyle ama evlenince ayrı yaşayacağını söylüyor. Babası vefat etmiş.
Evliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın, kızım olsun onu büyütelim şeklinde. 36 yaşında ama çalıştığı için annesi hiç sorumluluk vermemiş desem yeridir. Ben de çalışıyorum ve paylaşımlı ev işi yapılması gerektiğine inanıyorum.
Sizce bu koşullarda devam edilir mi nelere dikkat etmem gerek siz neye göre karar verdiniz merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Baskın karakterlisin diyerek kaçtı gitti benden önce :) Benim yazmama fırsat kalmadı.Kaçarak uzaklasin
İsabet olmuş. Beyefendi hayat arkadaşı değil hizmetçi arıyor.Baskın karakterlisin diyerek kaçtı gitti benden önce :) Benim yazmama fırsat kalmadı.
seni ezemeyecegini anlamis gitmis oh olsun gitsin hizmetçi bulsunBaskın karakterlisin diyerek kaçtı gitti benden önce :) Benim yazmama fırsat kalmadı.
Teşekkür ederim. Uzamadı iyi oldu.seni ezemeyecegini anlamis gitmis oh olsun gitsin hizmetçi bulsun
hiç bu açıdan düşünmemiştim. olabilir dediğiniz gibi.Yaşlanınca bakar bana bu oğlanlar evlenıp gıdıyor kafasında degılse bende bısey bılmıyorum
Baskin karaktersin sozu aslinda cok seyi anmatiyor. Boyle bir adamla evlense idin hic soz hakkin olmayacakti. Degerin de olmayacakti. Adamin erkegin lafi gecer kafasinda. Sadece kole gibi hizmet edecektin. Kurtulmussun. Yoksa cok mutsuz olacaktin.Teşekkür ederim.Uzamadan bitti şükür. Sen baskın karaktersin anlaşamayız diyerek niyetini de belli etmiş oldu aslında.
Kesinlikle öyle çok teşekkür ederim. Arkadaşına bitirme sebebini de şey olarak söylemiş. Ütü yapmayı sevmiyormuş demiş hakkımda. İnsan bunu reddetme sebebi olarak belirtmeye utanır.Baskin karaktersin sozu aslinda cok seyi anmatiyor. Boyle bir adamla evlense idin hic soz hakkin olmayacakti. Degerin de olmayacakti. Adamin erkegin lafi gecer kafasinda. Sadece kole gibi hizmet edecektin. Kurtulmussun. Yoksa cok mutsuz olacaktin.
Valla ben de çok güldüm cidden. Beden yaşı 36, kafa yaşı 5 :)Ay çok güldüüümkız akıllı, başedemem, istedigimi yaptiramam demiyorda ütü diyor paşam. Gitsin anasina yaptirsin ütüsünüde tosunum. Sen önündeki maçlara bak canım
Herkesin kafasında bir eş profili vardır ve buna tamı tamına uyan biri değil ama hani ona yakın birini seçiyorMerhaba hanımlar,
Burdaki yorumları hep okurum ve sizlerin yorumlarına güvenerek bu konuyu açmak istedim.
Geçtiğimiz hafta bir tanıdık aracılığıyla birisiyle tanıştırıldım. Şimdilik bir kere yüzyüze geldik ve genel olarak kendisini beğendim diyebilirim. Fikirlerimiz uyuşuyor gibi. Ama aklıma takılan bazı hususlar var ve bir karara varamadım devam edip etmeme hususunda.
Kendisi başak burcu ve yükseleni de başak. Biraz ters birisi ve temizlik takıntısı var. Ben mesela su tüketimi konusunda çok hassasım ama o napayım huy deyip gülerek geçiştiriyor bu meseleyi.Takıntılı olduğunu düşünmüyor yani. Sigara kullanıyor. Günde 1 litre kola içiyor. Annesine aşırı düşkün. Şu an için annesiyle yaşıyor haliyle ama evlenince ayrı yaşayacağını söylüyor. Babası vefat etmiş.
Evliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın, kızım olsun onu büyütelim şeklinde. 36 yaşında ama çalıştığı için annesi hiç sorumluluk vermemiş desem yeridir. Ben de çalışıyorum ve paylaşımlı ev işi yapılması gerektiğine inanıyorum.
Sizce bu koşullarda devam edilir mi nelere dikkat etmem gerek siz neye göre karar verdiniz merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Geri kafalı bir erkek bu.sende öyle yetistiysen, ailen de erkekler iş yapmaz kadınlar yapiyorsa mesela anlaşabilir siniz.ama yok sen modern bir ailede buyuduysen kaç derim.bide ana kuzusuymus.arkadaş olarak iyi olur evet. ama karşı cins konusunda sert noktaları var. Mesela sen memur olmasan çalışma derdim. Fabrika ortamları kötü diyen biri. İçinde olduğundan kadınlar için kötü diyor.
Teşekkür ederim, benim yaşantıma da uymuyor zaten o yüzden kararsız kalmıştım ve bitirdi dün baskın karaktersin anlaşamayız diyerek.Herkesin kafasında bir eş profili vardır ve buna tamı tamına uyan biri değil ama hani ona yakın birini seçiyorsizde uzun uzun adamı anlatmışsınız size uymayan kısımları adamda birikmiş olumsuzlukları falan anlatmışsınız ne denilebilir ki? Gerçekten bizlerin ne dediği şu noktada sizin için önemli mi olacak?? Böyle bir adamla evlenirim bir ömür yaşarım diyorsanız devam edin tabi ki.. Buna siz karar vereceksiniz.. Nelere dikkat etmem lazım demişsiniz herkesin dikkat ettiği noktalar farklıdır beklentiye göre değişir yani bu durum bence bizlik değil sizlik bir mevzu.. Mesela ben olsam öyle bir adamla evlenemezdim çünkü evlilikten, eşimden beklentimi anlattığınız profilde bir adam karşılamıyor..
Bence isabet olmuş hiç üzülme canım keyfine bakTeşekkür ederim, benim yaşantıma da uymuyor zaten o yüzden kararsız kalmıştım ve bitirdi dün baskın karaktersin anlaşamayız diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?