Karşı cins konusunda kararsızlık...

Yani bu insandan bir aile kurup yeri geldiğinde baba olmasını asla bekleyemezsiniz.

ay hakliysam sonuna kadar hakliligimi savunurum mu? bundan 2 sene önce bende aynen böyle düsünen bir bay cokbilmis ile bulusmustum, anca yarim saat dayanabildim sonrada tekmeyi vurdum. resmen anam babam bile olsa lafimi esirgemem falan diye geveliyordu saygisiz. anlattiklarinla burdan asiri itici biri gibi geldi bana, 1 litre cola icmesi de cabasi. yanlis anlama ama bu detayi okuyunca gözümün önünde obez bakimsiz tv basinda killi göbegini kasiyan biri belirdi. tabii son karari verecek olan sensin. eger henüz tam olarak emin degilsen devam et derim, icinde kalmamasi acisindan.

Ilk görüşmede bunları öğrenmek artı birşey sizin için çünkü adamın olumlu bir yanı yok neredeyse. Ikinci görüşmede neler duyarsınız bilemedim. Yol yakınken uzaklasin.

Yani bu insandan bir aile kurup yeri geldiğinde baba olmasını asla bekleyemezsiniz.
işte bu zora gelememe meselesi ürkütüyor beni. ben de tezcanlıyım dayanamam yaparım. yüklenirim bi güzel herşeyi eminim. tabi şu da var dediğine göre insanlar çok severmiş hele bu aracı olan arkadaşıyla çok bağlılar birbirlerine.

Dedi zaten anneme onu dedim bunu dedim kavga ettik. İşte ikizimle tartıştık yok aile apartmanındayız herkes benden çekinir. 1 litre kola 1 paket sigara bir de ve normal geliyor ona. Kilo alamıyormuş aksine ve kişisel bakım tam çok dikkat ederim kendime diyor.

Büyümemiş adam vakası. Kola,ana kuzuluğu,ben yatayım sen iş yap tıpkı annem gibi oyun da oynuyordur bu kaç kurtar kendini
oyunu var evet. kola ve bir paket sigara üstüne ki sigara kokusu yanımda içilmesini geçtim insanın üstünde bile hissetsem rahatsız olurum.

Bu evliliğin sizin için artısı nedir?
Tek kişilik yaptığınız işi 2, 3 belki 4 kişilik yapacaksınız. Bir de çene çekeceksiniz.
Artısı seks desem, 36 yaşına kadar annesiyle yaşamış adamda istediğinizi bulabileceğinizi de sanmıyorum.

Şu an yalnızsınız, evlenip yuva kurmak istiyorsunuz, çok normal bir istek.
Ama bu adamla yapacağınız evlilikte de yalnız olacağınıza emin olabilirsiniz. Şu an emeğinizi sömürecek biri yok en azından.

Ilk görüşmede bunları öğrenmek artı birşey sizin için çünkü adamın olumlu bir yanı yok neredeyse. Ikinci görüşmede neler duyarsınız bilemedim. Yol yakınken uzaklasin.

çok haklısınız. zaten 1, 1.5 ayda el mi tutulur diyen insan bir de bu.
Sağolsun ama beni zahmette bırakmadan bitirdi ben baskın karaktermişim anlaşamazmışız diyerek

Evlilikte böyle şeyler ikinci derecede düşünülmesi gereken şeylerdir. Birbirimizi seviyor ve saygı duyuyor muyuz diye düşünmek gerekir en başta, evimde yemek pişecek mi aman temizliğimiz aksayacak mı diye değil. Hem titiz hem de kendi yapmıyor bu nasıl iş böyle. Karşınıza çok daha merhametli insanlar çıkacaktır yol verin gitsin kendisine.

Anne kuzusu olmasi, evliligi bedava hizmetcilik olarak gormesi.. daha ne soylenir ki...yazik etme kendine.

Arkadaş ilişkisi çok iyi olabilir peki eşiyle olan ilişkisi nasıl olucak ? Bu bir kriter değil bana göre

çok haklısınız. zaten 1, 1.5 ayda el mi tutulur diyen insan bir de bu.
Sağolsun ama beni zahmette bırakmadan bitirdi ben baskın karaktermişim anlaşamazmışız diyerek
Keşke sen bitirseydin canım valla içimin yağları erirdi

zaten düşünüyordum bu yazılanlardan sonra o benden önce davrandı. Muhtemelen yazmayınca anladı söze döken o olmak istedi.
Verilmiş sadakan varmış canım, kurtuldun. Allah daha iyilerini çıkarsın karşına ınş. Umarım atanma durumunda gerçekleşir

Teşekkür ederim.Ama mantıklı insanım kılıfına sokuyordu bu laflarını. Onun için yaşım da bu kadar olmuş rahatımı bozmıyım evlensem de düşüncesi vardı belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…