Karşı cins konusunda kararsızlık...

Ben acaba mı diye düşünecek bir şey göremedim. Kaçarak uzaklasin bence. Memur olmasanız calistirmazmismis, ev işine el surmezmismis... Annesi çeker onu sadece bence boşverin
Annesi kızsa da oğluna çok düşkün olduğu için gayet çekiyor anladığım kadarıyla. Ama işte şımarık yetiştirmiş böyle yaparken

Vallahi benim kaynimda bu şekilde.
Öyle olduğunu gördüğüm an hemen arkadaşımı ayarlamaktan vazgeçtim
Bazen arkadaşlarım evlilik arayışında oluyor ve kayınbiraderime gel sizin aranızı yapayım demiyorum bile .

Arkadaşlarımı yakamam bırak arkadaşı yakmayı kimseyi yakamam kendi ellerimle ayarlayıp da.

Adam kestane pişiriliyor önüne koyuluyor. o kabuklu ben onun kabuğunu ayıklamam diyor.
Kayınvalidem yazık ayikliyor
Hayır ona da kızıyorum niye böyle alistiriyon yapma yapsın yapmiyosa yemesin 33 yaşında adam yahu
Kadın yapacakmış her işi.

Hoşt

Son düzenleme:
Uzun uzun yazmışsınız Allah razı olsun. Evet hepsini düşündüm ama önyargılı mı davranıyorum dedim. Dediğiniz aynı apartmana dönme fikri bence de yüksek olasılık o da annesine aşırı düşkün olduğu için. Ya işte hava güzel diyo ben de yağmur yağmıyo su kalmadı diyorum gülerek tarlada ekinin mi var diyor. hani farkında da değil pek yapmazsam içim rahat etmez deyip geçiyor.

Aynen öyle kadın meyveyi soyup hazırlayıp önüne koyuyormuş. Ben meyve pek aramam yemem deyince kızıyor annem diyor. Gece işten geliyor mesela 12.30 da yemeği önünde hazırmış her daim. Annesi aşırı alıştırmış bu şekilde.

Çok geriliyorum
İnanın hayatınız çok zor olur
Yaşınız kaç ki bu adamı değerlendirmek zorundaymis gibi hissediyorsunuz

Ben olsam degerlendirmem bile

Adam bu işten karlı cikicak gibi görünüyor peki sizin için bu garip tiple evlenmenin avantajı ne olacak?
Sürekli eleştirilip diken üstünde olurum orası kesin. Ama onun açısından bakılsa ev işlerini istediği gibi yaptıramayacağı için aksine dezavantajlı olan o olur.

Ben sigara ile kolaya takildim. Sigara + şekerin sebep oldugu ağız kokusunu hiç sevmiyorum ben. Sevgili adaylarım genel olarak sizin anlattığınız kişi ile aynıydı. Bu yüzden yalnızım...

Anlattıklarınıza göre içinize sinmemiş görünüyor. Bir iki defa daha görüşünce kararsızlıktan kurtulursunuz.

Son düzenleme:
Ben sigara ile kolaya takildim. Sigara + şekerin sebep oldugu ağız kokusunu hiç sevmiyorum ben. Sevgili adaylarım genel olarak sizin anlattığınız kişi ile aynıydı. Bu yüzden yalnızım...
Buluştuğumuzda ağız kokusu hissetmedim ama olabilir dediğiniz gibi. İkisi de aşırı zararlı şeyler sonuçta. Uyluda ağzım açık uyuyorum dedi mesela. Sabaha kadar ağız açık ağız kokusu da vardır haliyle.

Ya bak o ne güzel beklentilerini acikca soylemis. Sende ona soyle bakalim ne diyecek.
Aile apartmaninda oturmam . Bizde ev isleri ortak yapilir. Ben yemek yaptiysam ,esimde hazirlar vs gibi.
Ben çalışmıyorum. Evdeyim hafta ici elimden geleni yaparim . Esim de haftasonu saolsun , cok yardimcidir. Hafta ici de yorgun olmasa , yapar yani.
Ben 10 yillik evliyim . Her zaman acik bir sekilde konusuruz.

Bana duygusuzca ilk başta bu muhabbetlere girmesi abartı geldi açıkçası. Şimdiye kadar çok insanla görüşmüş mantık açısından bakıyor gibi. Zaten ben de söyledim arada hani şöyleyim bunu sevmem gibisinden sen hangi ev işlerini seviyosun dedi çok işine gelmedi yani.

Az yesinde hizmetçi tutsun canım .Bu evlılık deıl bıldiğin sözleşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…