- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
vicdan.
Fazla söze gerek yok sanırım arkadaş noktayı koymuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vicdan.
aptHaklısın post: 36834487 .!.:Siddetin hafifi serti olmaz hanimefendi. Uslubunuz nedeniyle temsil etmeye calistiginiz dini kotu gosteriyorsunuz. Ateist forum, dini forum mu var? Burasi kadinlar forumu. Otekilestirmelere acik olmamali.
Ben sunu gordum insanlarda. Genetik faktoru sadece fizige etkili degil, kisiligi de cok etkiliyor. Bircogunuz bu fikrime karsi cikacaksiniz belki ama ben bunu gordum gercekten. Hani diyoruz ya "mayasi bozuk" Tam da bu mayadan bahsexiyorum. Mayasinda varsa din, ahlak kurallari, egitim falan hicbiri mani olamiyor bu tur eylemlere.
Yaptığı ahlaksızlık yada kötülük olursa hafifçe vurun der tabi dinlemezse. Çünkü darabe fiili incitmeden anlamı katıyor.
kaçtane kadın buna izin verir. verse ya mecburdur,gideceği yer yoktur.yada tehdit altındadır. yoksa hiçbir kadın kocasını isteyerek bir kadınla paylaşmaz.Çok eşlilik, kadının rızası olmadan ve mecburi olmadan yapılmıyor ki "dindar insanlarda aldatıyormuş" gibi garip bi kanıya varalım. Din de söylediğin duyguları aşılar zaten onu demek istiyorum ben.
Bunun dinle dindarlıkla alakası yok.Herkesin Allah korkusu var a kimse peygamber gibi yaşamıyor.Nefis,şartlar,o an ki durum,yapı,psikoloji,herşey etken.Karşı cinsi ne engeller de aldatmaz ve şiddet göstermez?
Örneğin Allah korkusu olan, dindar biri aldatmaz diye düşünüyorum zina günahından dolayı, benim çevremde de durum böyle hiç sapıklıkları yok ama son zamanlarda dindarların da aldattığını, dövdüğünü duyuyorum.
Sizin fikirleriniz neler? İyi akşamlar bu arada.. :)
chocolagerçekt post: 36835483 .!.:konu sahibi;
sizinle hiçbir konuda konuşulmaz ya.herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil, siz de onlarla aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ama düzgün ve seviyeli bir şekilde cevap vermeniz gerekir.bazı üyeler ne kadar da çocukça bir şekilde cevap verdiğinizin farkında mısınız?zekasına tükürürüm falanburadaki herkes dindar olmayabilir veya dindar olanları savunmayabilirler, fikirlerini hakaret etmeden vs dile getiriyorlarsa bu şekilde çıkışmanız yanlış.ayrıca o yorumlar konuyla alakasız değil; konuyu açtığınızda ilk mesajda sözü Allah korkusuna, dindarlığa getiren sizsiniz.nasıl ki siz bunun dindarlıkla alakası olduğunu söyleyebiliyorsunuz onlar da eğer olduğunu düşünmüyorlarsa bunu söyleyebilirler.madem bu kadar sabit fikirlisiniz, yazılanları kabul etmeyeceksiniz neden konu açtınız?
+
yukarıda bazı arkadaşlar değinmiş zaten, ben de aynı fikirdeyim.kocasının kuma almasına razı olan bir kadın bunu kabul etmek zorunda olduğu için kabul eder.kadınlık gururu olan bir kadının(yani normal bir kadının), kocasını seven bir kadının bunu kabul edebileceğini düşünemiyorum bile.
ve incitmeden, hafifçe dövmek de nedir ya?belki o kadının cildi hassas, acı eşiği düşük?hadi bunları da geçtim bir insanın hafifçe vurması fiziksel acıdan çok ruhsal anlamda acı verir.şahsen ben canımın yandığına üzülmem de kırılırım karşımdakinin bu yaptığına, incinirim.
bu arada ben dört dörtlük bir müslüman olmasam da müslümanım.dini kitabımıza da inanıyorum ama bu yazan her şeyi kabul edeceğim anlamına gelmiyor yukarıda da belirttiğim gibi.
Benimki tam bundandi egitim almis ahlaksiz,abaza,kizlari kendine hayran edip birakmaktan zevk alan seref yoksunu haysiyetsizdiBu bence karakterle ilgili, yetiştiriliş tarzı, aldığı eğitim, sahip olduğu ahlak, vicdan ve inanç, hepsinin toplamıdır zaten insan. Yalnızca tek birisi yetmez, kaldı ki maalesef dini kullanarak, hatta din adı altında bu tarz ahlaksızlıklar, şiddet ve kötü davranışlar çok arttı ya da adam çok iyi eğitim almıştır ama ahlaksızdır, yok mu böyle insanlar, bir sürü var.